Tips

2 Oktober 2010: National Glamourday

Het is lijkt wel alsof het kortingen regent! Gisteren gingen de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf van start, het Prijzencircus van V&D is bezig en er staan nog meer kortingsacties voor de deur. Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar morgen is het National Glamour Day! Glamour Day houdt in dat je op vertoon van de September-editie van het blad Glamour bij 31 winkels 20% korting krijgt. Zo’n kortingspercentage is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Glamour heeft uiteraard aan de fashionista’s onder ons gedacht gedacht. Je krijgt namelijk korting bij onder andere Vero Moda, Vila, Karen Millen en Mango! Gelukkig zijn ze de beauty-liefhebbers ook niet vergeten en zijn er fijne kortingen geregeld bij The Body Shop, Rituals en ICI Paris! Een fijn detail aan deze actie is dat bij (volgens mij) alle winkels de korting op het gehele assortiment geldt. Het is dus een ideaal moment om even je favoriete dagcrème in te slaan of eindelijk dat dure luchtje te kopen!

Om van al deze aanbiedingen gebruik te kunnen maken heb je wel de Oktober-editie van Glamour nodig. Op vertoon van dit exemplaar in krijg je dan 20% korting. Mocht je de Glamour nog niet in huis hebben, neem even een kijkje in de supermarkt of tijdschriftenwinkel. Ze zullen waarschijnlijk op veel plekken uitverkocht zijn, maar wie weet heb je geluk.

Ik ga in elk geval zeker even langs Accessorize, Vero Moda, Rituals en ICI Paris. Jullie kunnen natuurlijk snel een shoplog verwachten! Waar gaan jullie shoppen?

Kijk voor meer informatie en het volledige overzicht van deelnemende merken op de site van Glamour Day 2010.

P.S. Het is niet helemaal lifestyle-verantwoord (zie hier mijn artikel van gisteren), maar op vertoon van de Glamour krijg je ook een gratis portie frietjes bij FEBO! Yummy!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Ik ga sowieso morgen even langs wat winkeltjes en natuurlijk gratis patatje halen bij de FEBO!

  2. Ik ga morgen met vriendinnen shoppen, dus ik moet de glamour niet vergeten! Ik ga niks van mijn zakgeld kopen, maar mijn vriendinnen hebben wel lekker korting en mijn moeder ook een beetje(zij betaalt mijn kleding). Wel jammer dat hier geen Febo zit.:P

  3. Cindy zegt:

    Dank je wel voor de reminder. Ga morgen even naar Amsterdam, en was de actie al vergeten. Glamour gaat morgen mee 😉

  4. Oh ja, ik was het bijna vergeten 😛 Whehe ben morgen toch in A*dam, misschien toch gelijk ff shoppen… 😛

  5. 🙄 En nu regent het als een malle hier in Groningen… 💡

  6. Your blog is fine. I just need to comment on the design. Its too loud. Its performing way too much and it takes away from what youve got to say –which I think is genuinely critical. I dont know should you didnt think that your words could hold everyones attention, but you were wrong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.