Nagellak

Swatch: American Apparel – Coney Island

American Apparel - Coney Island
American Apparel – Coney Island

Steeds meer onverwachte merken brengen een nagellakcollectie uit. Accessoire-merk Pieces bracht onlangs nagellak uit, maar een tijdje geleden is American Apparel ook begonnen! Het duurde even voordat ik de lakjes te pakken kreeg, want ik was nooit in de buurt van één van de winkels. Ik had gehoopt in Rotterdam een paar flesjes te kunnen kopen, maar helaas bleek dat de winkel daar weg is. Jammer hè? Gelukkig zijn er hier in Amsterdam nog wel twee filialen, dus kwam het allemaal goed.

Ik heb uiteindelijk drie lakjes meegenomen. Een crème-kleurige, een grijze en deze zachtroze lak. De kleuren die ze hebben zijn mooi en zeker fashionable, maar zijn zijn allemaal cream. Kan leuk zijn, maar ik had op wat spannendere finishes gehoopt. Ach, je kan niet altijd alles hebben, toch?

Wanneer een kledingmerk aan nagellak begint is het altijd een verrassing hoe de kwaliteit van de nagellak zal zijn. Gelukkig heeft AA me niet teleurgesteld. Wat een fijne lakjes zijn dit! Coney Island is een prachtige lichtroze kleur, vergelijkbaar met H&M I’m A Saint, misschien zelfs een dupe? Hij is ontzettend gepigmenteerd, dus na twee laagjes is hij perfect gedekt. Ook drogen deze lakjes supersnel, dus zijn ideaal voor als je even snel moet lakken. Ik heb ‘m nu een paar keer vrij lang achter elkaar gedragen, en hij bleef goed zitten en chipte nauwelijks. Ideaal toch? Hij is wel vrij dun, dus je moet wel voorzichtig zijn met lakken, anders smeer je het overal.

De American Apparel-lakjes zijn te koop bij de American Apparel-winkels in de Westerstraat en de Utrechtsestraat in Amsterdam. Ook zijn ze te koop op de website van American Apparel. Ze kosten €7,50 per stuk, en voor drie stuks betaal je €18,00

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

  1. ja hoor, doet precies mijn computer weer stom dat ie de afbeelding niet laat zien. :’)

    1. he ik wilde geen knipoog-smiley doen. haha

  2. Wat een mooi nagellakje, opzich is het niet overdreven duur. Klinkt in ieder geval erg goed! 🙂

  3. ah dat is een mooi kleurtje!

    1. anoniem zegt:

      echt super mooi kleurtje!!!!!!!!!
      :-d

  4. Poe, vind 7,50 op zich wel duur voor een niet-nagellak-merk, maar als daarna blijkt dat het super fijne lakjes zijn, dan vind ik het wel te doen;) haha! Mooi kleurtje in ieder geval.

  5. leuke barbie kleur:) draagbaar:)

  6. geweldig kleurtje!

  7. de american apparel zit toch nog steeds in rotterdam op de meent..

    1. Nope! Niet meer 🙁 Ik was er een paar weken geleden, en hij was echt dicht, leeg, en helemaal weg 🙁 Er hing ook een briefje op de deur dat de winkel weg was…

  8. Looks cuuuuuuuute! 🙂

  9. wat een geweldig kleurtje! 😀

  10. Lisanne zegt:

    waar kan je die kopen :O
    ik vindt hem super!!
    kun je me mailen als je dit leest.
    xxx

    1. Dat staat in het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.