Video's

Filmpje: Mijn Favoriete Beauty-ontdekkingen van 2011

31 december 2011

Dit zijn dus niet zomaar mijn ‘gewone’ favoriete producten van dit jaar (dat zijn er nog veel meer!), maar juist die producten waar ik écht van onder de indruk was. Stuk voor stuk aanraders die jullie waarschijnlijk ook zullen verrassen!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Aranka 31 december 2011 at 09:13

  Wat leuk dat het eigenlijk heel veel budget producten zijn!

  • Reply Charlotte 31 december 2011 at 09:16

   Ja hè? Waarschijnlijk komt dat ook doordat ik er in eerste instantie misschien niet zoveel van verwachtte, maar dat ze later juist geweldig bleken te zijn. Van een merk als MAC of Chanel verwacht je juist dat iets goed is, dus dan is bij een budget-merk de verrassing des te groter!

 • Reply Milou 31 december 2011 at 09:20

  Wat een boel producten! Inderdaad veel budget, leuk! Fijne jaarwisseling 🙂

 • Reply charile 31 december 2011 at 09:29

  Mooie producten, en wat leuk dat er zo veel budget artikelen tussendoor komen 😀
  Happy New Year <3

 • Reply Yara 31 december 2011 at 10:18

  Wat een boel producten zeg! Happy new year alvast!

 • Reply Miranda 31 december 2011 at 10:18

  Wat een leuk filmpje. Catrice OMG i want that palette, is inderdaad erg mooi:D Jij ook een fijne jaarwisseling, en de beste wensen voor 2012

 • Reply Amanda 31 december 2011 at 10:22

  Mooie favorieten! Ik heb nog een tip voor je: NYC nagellak in: 150 Platinum Card. Is hetzelfde als Goldfinger maar dan in het zilver voor 3 euro!

 • Reply Panajotta 31 december 2011 at 11:34

  Ik vind je echt geweldig!!! <33
  Gewoon hoe je praat en zo, vind ik echt leuk!
  Super leuk filmpje, en heel veel zijn idd ook myn favoriet!!
  xxxxx

 • Reply Astrid 31 december 2011 at 13:07

  Super leuk filmpje! Nu wil ook naar de Kruidvat en dingen van Essence en Catrice in gaan slaan 🙂

  xx Astrid

 • Reply Joyce 31 december 2011 at 13:44

  Wat laat je weer mooie producten zien Charlotte! Ik ben zelf nog steeds erg nieuwsgierig naar MAC’s Strobe Cream, maar tot de dag dat ik die aanschaf, ben ik ontzettend gelukkig met The Body Shop’s Vitamine C Illuminating Moisture Day Cream, die ik je zeker aan kan raden. Ik wens jou, je familie en vrienden een heel warm, liefdevol en glitterig 2012 toe!

 • Reply Leonie 31 december 2011 at 14:04

  Leuk filmpje!! 🙂 Bring Me Frosted Cake gebruik ik ook echt elke dag.. Heb al een paar back ups liggen, just in case.. En ik ga toch nog even dat catrice palette halen denk ik 😀

  Fijne jaarwisseling! 🙂

 • Reply Bellachique 31 december 2011 at 14:44

  Heel wat goeie favorieten die ertussen zitten :). Ik ben zelf zo dol op patina en Chanel Graphite, zo mooi! Nog een Gelukkig Nieuwjaar!

 • Reply Marion 31 december 2011 at 15:15

  Door dit filmpje kreeg ik meteen zin om mijn nagels te gaan lakken. Kon alleen niet kiezen tussen zilver met hello Hollo of opi excuse moi dus heb ik hier een combo van gemaakt met hello Hollo over excuse moi!. Echt een supper mooie combo geeft nog meer dementie aan de lak. Echt een aanrader zit nu hele tijd naar al die verschillende glitter kleurtjes te kijken. Dus hierbij bedankt voor de inspiratie :).

 • Reply Joanne 31 december 2011 at 17:03

  Leuk filmpje! Patina en woodwinked zien er echt goed uit, helemaal iets voor mij.
  Die essence face wash had ik ook gekocht omdat er geen sulfaten in zitten, maar ben er toch niet tevreden mee. Er zit namelijk wel alcohol in. Hij is wel milder dan veel face washes maar alsnog te uitdrogend voor mij. Mijn huid zag er duidelijk minder goed uit en toen ik weer over ging op mijn HG (biodermal voor gevoelige huid, geen sulfaten en geen alcohol) knapte hij direct weer op. Dus helaas staat die essence gel bij mij achter in de kast. Maar gelukkig was hij inderdaad niet duur 😉

 • Reply femketje 31 december 2011 at 18:08

  mooie favorieten 😀

  happy new year!

 • Reply Estrella 31 december 2011 at 19:19

  Leuke producten! Ik heb er zelf ook een aantal dingetjes van.

 • Reply Nannick 2 januari 2012 at 20:38

  Leuk dat je veel budgetproducten als favoriet ziet ;d

 • Reply Chiara 3 januari 2012 at 13:24

  Excusez-moi en excuse-moi zijn beiden correct, de eerste vorm is de beleefdheidsvorm en wordt dan ook uitgesproken als excusé 🙂 Heel leuk filmpje, woodwinked is een oogschaduw die ik zelf heel erg vaak gebruik en Chanel graphite (op z’n Frans, want Chanel is Frans 🙂 ) is een hele mooie kleur!

 • Reply Lavender 5 januari 2012 at 12:55

  Ik vind het grappig dat je Mellow Yellow noemt, want die nagellak vind ik dus echt vreselijk en onmogelijk om mooi mee te lakken!

  • Reply Charlotte 5 januari 2012 at 13:52

   De originele versie was perfect en na twee laagjes perfect dekkend. De nieuwe versie is véél lichter en véél minder dekkend. Die zal jij waarschijnlijk bedoelen!

  Leave a Reply