web analytics

Swatch: OPI – Nothin’ Mousie ‘Bout It (Minnie Mouse)

De laatste OPI-collectie waar ik groot fan van was is natuurlijk The Muppets Collection! Wat een geweldige lakken waren dat, ik blijf ze nog steeds ontzettend mooi vinden. Inmiddels is OPI wederom een samenwerking met Disney aangegaan en deze keer is Minnie Mouse de ster! Het is een kleine collectie met slechts een paar roze lakjes, maar één van deze nagellakken is toch wel erg speciaal. Nothin’ Mousie ‘Bout It is namelijk een topcoat met heel veel glitters en hartjes! Dat klinkt toch wel erg schattig, dus ik wilde ‘m erg graag swatchen voor jullie.

 

 

 

 

Nothin’ Mousie ‘Bout It is een zachtroze doorzichtige nagellak met vooral heel veel glitters en hartjes erin. Hoewel je zulke hartjes nauwelijks bij grote merken ziet is het toch niet helemaal nieuw. Ik heb bijvoorbeeld vroeger weleens van zulke topcoats gehad van NYX, maar ik weet dat bijvoorbeeld Kleancolor ze ook heeft. Niet helemaal nieuw dus, maar daarom niet minder leuk.

Omdat de nagellak zo doorzichtig is heb ik ‘m aangebracht over een donkerroze lak, China Glaze Strawberry Fields. Hoewel deze lak van zichzelf gouden glitters heeft zijn ze nauwelijks meer zichtbaar, doordat de glitters van Nothin’ Mousie ‘Bout It ze volledig overstemmen. Zoals je ziet komen de glitters van Nothin’ Mousie ‘Bout It goed uit en verschillen ze van goud tot roze en lila. Mooi! De hartjes zijn allemaal zachtroze.

Dit ziet er allemaal nog best leuk uit, maar wat is dit een verschrikkelijke nagellak om aan te brengen! Niet normaal gewoon! De lak is behoorlijk dik en stroperig, al is dat niet het ergste probleem. Het probleem zit ‘m namelijk in de hartjes! Ze zijn zo moeilijk om op je nagels te krijgen, aangezien het kwastje ze niet goed oppakt. Wat ik uiteindelijk heb gedaan is ze geprobeerd uit het flesje te ‘vissen’ met het kwastje om ze vervolgens op mijn nagel te ‘drukken’. Met een beetje geluk kreeg ik misschien één of twee hartjes op mijn nagels, maar meer wilden echt niet lukken. Zonde, want die zijn juist zo leuk! Dit is wel een typisch probleem met zulke topcoats, maar ik vind het toch zonde.

Nee, het was dus geen succes! Hoe leuk de lak er ook uitziet in het flesje, hij is een ramp om aan te brengen. Misschien had OPI beter voor kleinere hartjes kunnen kiezen of de substantie van de lak iets dunner kunnen maken. Misschien had dat geholpen? Geen idee, maar ik vond ‘m erg tegenvallen. Voor een hartjestopcoat kun je waarschijnlijk beter besparen en kiezen voor een budget-lak van NYX of Kleancolor, aangezien die stukken goedkoper zijn en hetzelfde effect geven. Oké, je krijgt dan niet de mooie glitters van Nothin’ Mousie ‘Bout It (die blijven natuurlijk wel mooi!), maar het scheelt je flink. Helaas, OPI!

OPI Nothin’ Mousie ‘Bout It kost €13,95 en maakt deel uit van de tijdelijke Minnie Mouse-collectie die nu verkrijgbaar is. OPI is onder andere te koop bij Sephora, verschillende parfumerieën en schoonheidssalons (kijk voor de verkooppunten op de site van OPI). Daarnaast vind je OPI vrij goedkoop op eBay.

56 Responses to Swatch: OPI – Nothin’ Mousie ‘Bout It (Minnie Mouse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welkom!

Volg PinkyPolish op social media!


Follow on Bloglovin

Archief
Follow me on Twitter