Filmpje: Glossybox December 2012

CharlotteVideo's16 Comments

Nagellak: Ciaté Speed Dial
Oorbellen: Forever 21
Lippen: Sleek Pout Paint in Milkshake
Camera: Panasonic FZ-100

Ik vind de laatste box van 2012 erg geslaagd! Voor €14,96 krijg je maandelijks de Glossybox met daarin 5 luxe samples (en vaak fullsize producten!) opgestuurd. Meer informatie vind je op de site van Glossybox! Ook vind je daar meer informatie over de speciale mannen-editie en de mogelijkheden voor de nieuwe abonnementen.

16 Comments on “Filmpje: Glossybox December 2012”

 1. anneke

  Ik volg je blog verder niet, maar wilde graag weten wat andere mensen in hun glossybox hebben.

  Ik moet even zeggen dat je een fijne stem hebt en dat je goed en duidelijk praat. Het is leuk om naar je te luisteren.:)

 2. Simone

  Deze box vind ik erg leuk! Had ik nu toch maar een abonnement genomen haha. Ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk! Je bent lekker vrolijk en spontaan (:

 3. Jessica

  Jouw filmpje over de Glossybox is de enige die ik kijk.
  Het komt namelijk op alle mogelijke blogs voorbij, maar daar lees ik ze gewoon niet. :)

 4. Astrid

  Ik kijk altijd alleen jouw glossybox filmpjes, die van jou zijn het leukste. Maar kost een abonnement normaal geen 14.95 maar 12.50?

  1. Charlotte

   Leuk om te horen! Sinds oktober is de prijs omhoog gegaan, onder andere door de BTW-verhoging, vandaar dat de prijs nu anders is. Hij was inderdaad eerst €12,50!

 5. Ellen

  Ik heb hem ook, maar ik heb de naggellak van opi in navy shatter (die overigens helemaal niet dat crackle effect geeft, terwijl dat er wel op staat), de wonder eye-cream, anatomicals body cleanser, glossybox blus in glossy rosewood (niet wat ze zeggen op het kaartje want daar staat glossy pink), swarovski aura miniatuur, kerastase elixer, het mannengeurtje.

 6. Stella

  Ik heb mijn glossybox nog niet ontvangen. Leuk filmpje weer. De kleur van de blazer staat je erg goed. Ik vind de kleur erg mooi.
  Heb je het naar je zin in nieuwe huis?

 7. liselot

  ik heb zojuist mijn glossybox ontvangen, maar ik moet zeggen dat ie echt tegenvalt! ik had deze review al bekeken en er al wat meer over gelezen wat er allemaal in zat, dus mijn verwachtingen waren redelijk hoog. Bij mij zit er ook een douchegel in, een kleine blush, de kerastase olie, een monstertje van mannenparfum, en monster van een creme en waar ik zo op gehoopt had zit er niet in, de crackle nagellak van opi en de mascara zitten er niet in! is dit bij iemand anders ook zo? xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *