Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #11

Nagellak: Barry M Papaya
Lipgloss: Catrice Pink Up Your Life
Oorbellen: Forever 21

Genoemde Producten:

  • Rituals Bee True Foaming Shower Gel Sensation
  • The Body Shop Mango Shower Gel
  • The Body Shop Vanilla Bliss Shower Gel
  • The Body Shop Mango Body Lotion
  • The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter
  • The Body Shop Shea Body Butter
  • Superdrug Colour Effects Conditioning Colour 7.34
  • L’Oréal Professionnel Chroma Care nr. 4
  • L’Oréal Oog- en Lipreinigingslotion (Waterproof)
  • The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner
  • Essence Nail Art Nail Polish Remover Ultra
  • Kruidvat Nail Polish Remover
  • Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
  • MAC Cremesheen Glass – Just Superb
  • Catrice Ultimate Shine Lipgloss – Pink Up Your Life

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

  1. Leuk om te zien, wat een grote pot heb je opgemaakt van de Shea butter! De vitamine E toner en de Catrice lipgloss zou ik nog graag willen hebben! 🙂

  2. Dat zijn heel wat producten van TBS dit keer. Over de essence I love extreme mascara heb ik al veel goede reviews gelezen, binnenkort maar even eens even testen 🙂

  3. Deze filmpjes vind ik altijd echt heel leuk. Zelf heb ik de I love extreme mascara ook gereviewd, ook ik ben er heel erg enthousiast over!

  4. Leuk om te zien!! Inderdaad veel douche producten!

  5. Wat een mooie producten heb je opgemaakt!

  6. wat zie je er toch weer gorgeous uit 😀

  7. Leuk filmpje, oh ik houd ook zo van the body shop producten, voelen zo luxe aan!

  8. Leuke video!

  9. Ik vind dit altijd één van je leukste filmpjes! Op aanraden van jou heb ik onlangs ook de remover van L’oreal gekocht en ik ben helemaal om! Wat een geweldig product!

  10. Jouw opgemaakt filmpjes vind ik altijd het leukst, ze doen me zo aan m’n eigen opgemaakte spullen denken. Altijd veel The Body Shop, haha! 😀

  11. Wat een grote pot bodylotion! Kan mij voorstellen dat je na een tijdje wat minder zin hebt om hem te gebruiken. Lekker veel producten opgemaakt!

  12. Ik ben gek op the body shop producten!

  13. Ik ben ook gek op de Shea body butter van TBS. Echt een geur die bij iedereen past en waar parfums ook niet bij storen. Ik ben het met je eens dat de L’Oréal oogmake-upremover geweldig is! Ik heb ook al een paar flesjes opgemaakt

  14. Weer eens veel producten van TBS, ik vond (vind) het altijd te duur maar nu ik een paar producten heb wil ik steeds meer haha.
    En een lipgloss, wow!

  15. Ik vind het super leuk dat je altijd zoveel producten van The Body Shop hebt!

  16. Leuk om te zien! Je gebruikt veel producten die ik ook gebruik, o.a. de douche foams van Rituals en de body butters van TBS.

  17. Wat heb je weer een hoop producten opgemaakt! Het ziet er weer uit als lekkere spulletjes hoor 😀

  18. Mooie opgemaakte producten!

  19. Wat een fijne producten heb je opgemaakt!

  20. Leuk filmpje. Je hebt weer lekker veel opgemaakt!

  21. Ik vind de nagellak die je draagt erg mooi! 🙂 Wat heb je veel opgemaakt 🙂 Ik vind het geweldig om te zien hoe je enthousiast je weer bent over een aantal producten.

  22. Wat heb je veel opgemaakt! Zaten veel leuke producten tussen 🙂

  23. Ik heb die versie van de Bijenkorf gemist zo te zien, die leek me trouwens echt heel erg lekker! Jammer zeg! Pink Grapefruit vind ik ook zo lekker! Ik heb de body butter nog nooit geprobeerd, maar die wil ik nog wel gaan kopen. Ik heb er alleen nog zoveel liggen haha. Pink up your life heb ik door jou ook gekocht en ik vind hem ook echt super!

  24. Georgina zegt:

    Leuk filmpje, maar echt… ‘vanielje’. Het is ‘vanieje’, en dan op z’n Frans uitgesproken, net als de ‘ille’ taille. Je zegt toch o0k geen talje (hoewel een vcriendin van mij dat wel weer doet).

  25. Wauw wat heb je veel opgemaakt. Ik maak bijna nooit een body butter op. Probeer het wel maar word ze zo snel zat. Hoe doe je trouwens in Imovie zo’n ‘balk’ waarin je tekst kan zetten onderin je filmpje?

    1. Ik gebruik Final Cut Pro, dan kan dat 🙂

      1. Oke dankjewel voor de snelle reactie en het antwoord.

  26. Ik ben zo gek op je opgemaakte filmpjes, die kijk ik als eerst wanneer er meerdere filmpjes online zijn gekomen. Je bent de enige die ik ken die zichzelf insmeerd met bodybutter.bodylotion, veel andere beautybloggers smeren zich volgens mij niet twee keer per dag in, als ik zo naar opgemaakte filmpjes kijk van andere. ik vind jou ontzettend inspirerend!

  27. Amber zegt:

    Hoi pinky polish! Ik vind dit echt zo een super leuke blogpagina! Alles is zo lekker natuurlijk. Ik had nog een request voor een filpje. Je huisje ziet er altijd zo gezellig uit op de achtergrond! Zou je hier misschien wat tips voor kunnen geven? 😀

  28. Ik ben absoluut dol op de Shea Body Butter! Hij ruikt heerlijk + hij is zo voedend! Ik zou graag de Shea douchegel eens proberen, maar ik heb momenteel nog genoeg douchegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.