Swatches: Maybelline Street Artist Top Coats

CharlotteNagellak35 Comments

Het lijkt altijd alsof drogisterijmerken wat achterblijven als het om spannende trends gaan, maar Maybelline gaat de goede kant op. Ik was al razend enthousiast over Rosy Rosettes uit de Brocades-serie, maar er ligt inmiddels een andere serie in de winkel. De Street Artist Top Coats geven een soort graffiti-effect aan je nagels en kun je met allerlei tinten combineren. Zulke lakken zijn best uniek in de Nederlandse drogisterijen!

Boom Box Black is een combinatie van lichtgroene en zwarte matte glitters in verschillende vormen en formaten. Ik heb ‘m op deze foto over een laagjes Catrice Run Forest Run aangebracht. Het is een leuk effect, al is groen niet mijn kleur. Ik denk trouwens dat hij ook leuk zou kunnen zijn over een pastelkleur.

White Splatter bevat allerlei witte, paarse en blauwe glitters. Van alles wat! Ik vind hem hier in combinatie met Barry M Prickly Pear erg gaaf! Ook over donkerpaars kan deze denk ik heel leuk zijn.

Urban Vibe is mijn favoriet van deze serie. Ik heb ‘m op deze foto gebruik over OPI Where Dit Suzi’s Man-go. Ook over een iets lichtere tint oranje of perzik zou hij heel mooi kunnen staan. Op deze foto komen de oranje glitters niet helemaal uit omdat ze een beetje wegvallen, maar zelfs op deze tint zijn ze nog te zien.

Alley Attitude is ook al zo’n leuke kleur! Deze heb ik gebruik over Essie Sag Harbor. Hoewel ik denk dat hij leuk zou kunnen zijn over donkerblauw, denk ik wel dat de zwarte glitters dan wat weg zullen vallen. Over mintgroen zou hij daarentegen juist wel weer leuk zijn. Of wat dachten jullie dan lila of een koele tint roze? Mogelijkheden genoeg!

Ik vind het leuk dat Maybelline steeds wat spannendere lakken uitbrengt. Hoewel ik dit type lak uiteindelijk niet vaak draag vind ik Alley Attitude en Urban Vibe erg leuk. Het is in elk geval weer eens wat anders dan de standaard glanzende glitters die we de laatste jaren hebben gezien! Hopelijk blijft Maybelline ons de komende tijd nog vaker verrassen.

De Maybelline Street Artist Top Coats kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA. Ook kun je ze bestellen op Bol.com.

35 Comments on “Swatches: Maybelline Street Artist Top Coats”

 1. Laura

  Het zijn inderdaad origineel bedachte lakjes, maar het trekt mij niet zo. Ik weet niet waarom, want echt lelijk vind ik ze niet. ;)

 2. Svenja

  Wauw, prachtig! De paarse en blauwe variant vind ik ect prachtig en mooie lente kleuren ;) Het lijkt mij vooral erg leuk voor een feestje!

 3. Beautyjuf

  Wat een gaaf effect deze ‘graffiti’ nagellak. Leuk om te zien welke kleuren jij als basiskleur hebt gebruikt. Ze matchen erg goed waardoor ik er nog enthousiaster van word. Fijne zondag!

 4. Elke

  Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden, want langs de ene kant vind ik ze best wel leuk, maar langs de andere kant heb ik er een ook beetje een meh gevoel bij…

 5. Desirée

  Super leuk! Ik krijg er ook idd een beetje een street artist-vibe van, dus dat is goed gekozen :p
  Ik ga denk ik voor de blauwe en de oranje :)

 6. C

  Leuk dat Maybelline experimenteert met wat specialere lakken. Hoewel ik niet echt fan ben van het effect, vind ik wel dat je ze mooi gecombineerd hebt!

 7. Sarah

  De tweede en de laatste vind ik echt prachtig! in de flesjes vond ik ze er niet zo mooi uitzien, maar nu ik ze op je nagels zie vind ik ze echt gaaf.

 8. Jacqueline

  Leuk die glitters. Heb je ook tips hoe je het weer verwijderd. Daar wordt ik gek van namelijk.

 9. Sanne Marlijn

  Wauw ik vind jou echt DE nagellakqueen in beautyland. Wat een prachtige combinaties maak je altijd en je foto’s zijn ook geweldig. Ik blijf maar smullen van je nagellakartikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *