Filmpje: Motivatie voor de sportschool (Femme)

CharlotteLifestyle, Video's24 Comments

Vandaag is mijn eerste video voor Femme online gekomen! In deze video geef ik jullie tips over hoe je jezelf kunt motiveren om naar de sportschool te gaan. Vanaf nu zal er elke donderdag om 15.00 een video voor Femme van mij online komen. Vergeten jullie je trouwens niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Femme zodat jullie ook de video’s van de andere meiden niet missen!

24 Comments on “Filmpje: Motivatie voor de sportschool (Femme)”

 1. Budgetproof.nl

  Dit is een goed filmpje voor mij ;) ik ben namelijk na 2 jaar niet gesport te hebben vorige week weer begonnen. Gaat niet van harte hoor ;) vind het heeeeel erg stom. Haha. Kom maar op met die motivatie!

 2. Manon

  HAHA, je lijkt mij wel. Ik had ook een schurfthekel aan sporten, nu is het nog steeds niet mijn allergrootste hobby maar ik kan er wel van genieten. En inderdaad: leuke sportkleding is zoooooo motiverend!

 3. Charlotte

  Enthousiast filmpje, ik ben benieuwd naar meer :) Als tweetalige belg erger ik me wel aan de uitspraak van het kanaal: femme spreek je namelijk uit als ‘fam’ :)

  1. Dany

   Precies wat ik ook wilde schrijven. Heb nog geen 1 van deze meiden het woord “femme” goed uit horen spreken. Voor de rest een heel interessante video :)

 4. Karen

  Geen sportkleren kopen voordat je weet dat je het ECHT gaat doen natuurlijk. Anders is het zonde. Verder; hartstikke leuk filmpje. Je doet het zo natuurlijk. Moet jij geen tv programma gaan presenteren of zo?

 5. Sanne

  Hoe doe je dat als je voor de eerste keer naar de sportschool gaat in je eentje?Ik heb namelijk geen idee hoe alle apparaten werken en misschien ziet dat er zo stom uit.

  1. Charlotte

   Gewoon hulp vragen aan het personeel, daar zijn ze voor! Er zijn altijd wel mensen die je even iets uit kunnen leggen. Gewoon zeggen dat je er voor het eerst bent en dat je geen idee hebt hoe alles werkt. Daar is niks raars aan! Bovendien merk ik zelf dat opvallend weinig mensen op anderen letten terwijl ze zelf aan het sporten zijn, dus je hoeft je echt niet onzeker te voelen of bang zijn dat iemand anders je raar vindt ofzo ;-)

 6. Melissa

  Mag ik je een kleine tip geven?

  Als je je haar los naar voren draagt, lijkt het in deze video net alsof je in je nakie zit ;) Misschien is het een idee om, zoals je in de video even ziet, je haar aan 1 kant naar voren te dragen? Op die manier zien we je mooie sporttop! Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel :D

 7. Anouk

  Als je eenmaal in een sport ritme zit dan is het zoo fijn om te gaan. Ik ben sinds een maand weer begonnen met kickboxen en ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik hiervoor gewoon twee jaar niks heb gedaan omdat ik geen zin had. Ik was gewoon vergeten hoe fijn het is om te sporten. Dus iedereen die twijfelt, gewoon gaan!! Je voelt je na de eerste keer al beter

 8. hopper

  Ik kijk in de spiegel en dan is de motivatie er wel weer. Plus ik train ook voor feestjes. Anders houd ik een hele avond stampen echt niet vol!

 9. Marielle

  90% van je cellen is na 1 jaar vernieuwd. ‘Je bent wat je eet’ wordt totaal onderschat

 10. xAmber

  Misschien is het leuk om een keer ene filmpje te maken waarin je verschillende oefeningen laat zien en uitlegt wat die bepaalde oefening voor jou heeft gedaan.

 11. Joanne

  Leuk filmpje! Komt professioneler over zo! En ook beter dat je veel minder vaak ‘uhm’ zei dan normaal. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *