Make-up Reviews

Nieuwe MAC Strobe Creams!

12 november 2016

Als je net zo lang als ik meedraait in de beautycommunity kan het niet anders dan dat je MAC Strobe Cream kent. Deze cut classic was vooral een jaar of 5 geleden razend populair, maar is eigenlijk altijd geliefd geweest. En nu komt MAC met iets nieuws! Er worden maar liefst vier nieuwe kleuren Strobe Cream uitgebracht en daar heb ik er twee van. Lees snel verder om te zien hoe mooi ze zijn!

mac-strobe-creams-6

MAC Strobe Cream liep jaren geleden al voor op de trend van strobing en highlighten en zijn populariteit is niet zonder reden. Strobe Cream geeft een prachtige gloed aan de huid, maar heeft tevens hele goede ingrediënten. De crème zit vol met anti-oxidanten en geeft je huid dus ook nog eens een echte oppepper. Ik schreef zo’n 5 jaar terug al een review over deze crème, die kun je hier vinden.

mac-strobe-creams-2

De originele Strobe Cream was in één rozige kleur verkrijgbaar (daar heb ik een mini van). Deze kleur heet nu Pinkilite. Daarnaast is er nu ook een Peachlite, Silverlite, Goldlite en Redlite, elk met een iets andere ondertoon. Jippie!

mac-strobe-creams-4

MAC Strobe Cream Redlite | Goldlite | Pinklite (original Strobe Cream)

mac-strobe-creams-5

MAC Strobe Cream Redlite | Goldlite | Pinklite (original Strobe Cream)

Zoals je hierboven kunt zien zit er toch best een verschil tussen de verschillende tinten. Redlite heeft vrij rode pigmenten in zich, terwijl Pinklite iets subtieler is. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik me afvraag wanneer je de voorkeur zou geven aan een rode ondertoon. Wellicht om een wat gelige huid te neutraliseren of een felle blush te complimenteren? Mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar Goldlite. De ietwat warme ondertoon van deze is prachtig en matcht goed met mijn huid. Ik hoopte al tijden dat er een gouden versie van Strobe Cream zou komen en nu is hij er eindelijk!

mac-strobe-creams-3

Strobe Cream kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt hem mixen met je dagcrème, met je foundation of over je foundation heenbrengen. En wil je echt shinen? Dep dan een beetje op je jukbeenderen over je foundation heen en fixeer hem met een poeder highlighter. Ook kun je hem in plaats van je dagcrème gebruiken, dat is mijn favoriete manier! Zo krijg je namelijk een prachtige natuurlijke gloed, zonder dat het te glanzend, te glitterend of te overheersend wordt. Ik vind het vooral prachtig in combinatie met een langhoudende matte foundation, dat geeft voor mij de perfecte glowy finish en een soort glow from within effect. Op deze manier is hij subtiel, maar absoluut zichtbaar. Helaas is het effect van Strobe Cream niet goed op camera vast te leggen, het is echt een product dat je zelf eens moet ervaren.

mac-strobe-creams-1

Tja, Strobe Cream is zo’n must-have dat je er eigenlijk gewoon een tube van in je stash moet hebben. Het is perfect voor een subtiel effect en bovendien ook nog eens echt goed voor je huid door zijn fijne ingrediënten. Ik vind het geweldig dat er nu meerdere tinten Strobe Cream zijn! Voor mijn huid is een ietwat warme ondertoon altijd meer geschikt dan koel roze, dus Goldlite is voor mij ideaal. Welke tint je ook hebt, er is vast en zeker nu een Strobe Cream die bij jouw huid past. Love it!

MAC Strobe Cream – €33,00 (50 ml)
MAC | De Bijenkorf | Douglas

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply chucky1012 12 november 2016 at 08:31

  Dat ziet er goed uit!
  Ben erg benieuwd als je een look maakt en dit product gebruikt naar het effect!

  Xoxo

 • Reply Julie 12 november 2016 at 09:21

  Ik vind het er mooi uitzien, maar hou zelf het meest van poeder highlighters! 🙂 Ik zou hem dus ook als dagcrème gebruiken of mengen met mijn foundation! 🙂

 • Reply Nicole 12 november 2016 at 10:52

  Dat ziet er goed uit!

 • Reply Lindsey Beljaars 12 november 2016 at 11:22

  Oeh ziet er goed uit. Wel erg subtiel inderdaad!

 • Reply Sandra 12 november 2016 at 13:29

  Het lijkt me een prachtig product! Ben echt heel benieuwd hoe dat op je gezicht staat 🙂

 • Reply Yvonne 12 november 2016 at 15:24

  Inderdaad jippie! Ik heb zojuist één van de nieuwe poeder highlighters gekocht. Gleam Beam. Erg mooi en heel intens! Een echte champagnekleur die niet te (goud)geel is of te roze. Precies zoals ik het graag zie. De andere heb ik ook geswatchet in de winkel, maar die vond ik wat te glitterig.

  • Reply Yvonne 12 november 2016 at 16:06

   Oeps, ik bedoel ‘Double Gleam!’

 • Reply Yvonne 12 november 2016 at 15:33

  De originele strobe cream heb ik overigens zelf ook. Zeker handig om in plaats van dagcrème te gebruiken en de ingrediënt zijn inderdaad ook nog eens erg goed voor de huid!

 • Reply Aboutsbstyle 12 november 2016 at 22:31

  Oh dat ziet er goed uit zeg. Ik ben erg benieuwd, en ga zeker is in de winkel kijken hiervoor. Liefs soraya

 • Reply Malou | Blonde Blossom 18 november 2016 at 10:59

  Hij klinkt heel fijn! Ik heb het nog nooit gebruikt, maar wil het nu zeker proberen. x

 • Leave a Reply