Nagellak

Swatch: Catrice – Big Spender Wanted

Catrice - Big Spender Wanted
Catrice - Big Spender Wanted

Toen de eerste promofoto’s van de nieuwe Catrice nagellakjes boven kwamen drijven had ik meteen Big Spender Wanted op mijn verlanglijstje gezet. Gelukkig hadden ze ‘m op voorraad toen ik bij Kruidvat kwam en heb ik ‘m natuurlijk meteen meegenomen.

Dit is weer zo’n fijne kleur roze. Hij lijkt vrij simpel, maar er zit hele bijzondere shimmer in. Als je het flesje ziet zie je meteen wat ik bedoel. Er zit een combinatie van niet alleen zilver maar ook gouden shimmer in. Dat maakt zo’n framboosroze kleur weer interessant!

Zoals we inmiddels van de nieuwe Catrice lakjes weten is de kwaliteit uitstekend. Hij dekte perfect in twee laagjes, heeft een fijne samenstelling en het kwastje werkt keurig. Ideaal toch?

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Super kleurtje!

 2. Florianne zegt:

  ik ben echt verliefd op de catrice lakjes, heb er zelf al een stuk of 9. Maar eigenlijk wil ik ze gewoon alle 30 (zijn er 30ong toch?)!!

  Deze wil ik ook!!

 3. Florianne zegt:

  ik heb hem vandaag gekocht! kan niet wachten met hem uit te proberen. Inderdaad hele mooie shimmer! aaaaaah, geweldige kleur!

 4. Ziet er heel mooi uit!

  x

 5. Hey! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!

 6. Ik heb deze kleur ook, ik vind hem mooi maar heb hem bijna nooit op.

 7. Naomi zegt:

  oooh woooow die is mooi

 8. Ik wil deze heel graag hebben, alleen hij is niet meer in de collectie. Heeft iemand hem nog bijna nieuw liggen toevallig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.