Nagellak

Swatch: Catrice – Blue’s Brother

Catrice - Blue's Brother
Catrice - Blue's Brother

Blue’s Brother is ook een lakje uit de nieuwe collectie van Catrice. Ik heb deze in een opvlieging meegenomen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet warm van wordt. Dit zijn twee laagjes, en hij dekt uitstekend. De kleur is echt knalblauw! Wat de lak wel weer interessant maakt is de mooie shimmer die erin zin. Mooie nagellak, maar niet voor mij.

Ligt het aan mij of lijkt deze op een lakje van Gosh?

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wauw, dat is echt een mooie kleur!

 2. Laura zegt:

  tja.. het is totaal niet mijn kleur!

 3. Lilly zegt:

  Heb je al deze lakjes in een maand gekocht?Gaaf hoor ik had 8 lakjes in een x voor 20 euro en vond t veel nu vind ik t meevallen : P xxx

  1. Charlotte zegt:

   Hahaha! Mijn nagellak- en beautyaankopen zijn af en toe behoorlijk buitensporig…. Ik kijk nergens meer van op van mezelf 😉

 4. Ik vind hem wel mooi, heb nog geen enkele blauwe lak dus deze koop ik mss wel 🙂

 5. Giselle zegt:

  lijkt inderdaad op een lak van Gosh maar goed, Gosh is 7.00 en Catrice 2,50, ik vind hem erg mooi, ben laatst gezwicht voor de Gosh en ik heb geen groot filiaal Kruidvat in de buurt dus ik kan deze toch niet vinden, maar vind hem wel erg mooi!
  Als je m kwijt wil…:p let me know.

 6. Ellen zegt:

  Klopt het dat deze ondertussen uit het assortiment is?? Ik vind hem wel heel mooi.

  1. Dat zou heel goed kunnen, maar ik weet het niet zeker! Er zijn inderdaad een paar lakjes uit het assortiment gehaald, dus het zou heel goed kunnen dat dit één van die lakjes is…

 7. Cynthia zegt:

  Deze wil ik zooo graag alleen hij is niet meer te koop:'(

 8. De shimmer erin is erg mooi. Jammer genoeg is hij nu uit het assortiment. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.