Nagellak

Swatch: Catrice – Clay-ton, My Hero

Catrice - Clay-ton, My Hero
Catrice – Clay-ton, My Hero

Volgens mij is dit het enige Catrice-lakjes uit mijn stash die ik jullie nog niet heb laten zien! Clay-ton, My Hero is een bruinige nagellak met hele bijzondere gouden shimmer. De shimmer is op deze foto niet te zien, maar hij is zeker aanwezig, Ik las hier en daar op internet dat dit een dupe zou zijn voor Chanel Particulière, maar dat is hij zeker niet! Uit de Catrice-lijn komt From Dusk To Dawn meer in de buurt. Dit is wel weer een kleurtje dat helemaal hip is voor deze zomer, want ‘greige’ is helemaal in. Perfect voor dit seizoen dus!

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. prachtig kleurtje!

  2. Ik ben echt verliefd op dit kleurtje! 😀

  3. Hilde zegt:

    Nu wil ik hem echt.,

    Maar weetje, is Lost in Mud geen goede dupe voor dat Chanel lakje? (Pure gok)

  4. jeah deze heb ik
    supermooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.