Nagellak

Swatch: Catrice – London’s Weather Forecast

Catrice - London Weather Forecast
Catrice - London's Weather Forecast

Het weer van de afgelopen paar dagen is behoorlijk druilerig, dus vandaag een toepasselijk lakje. London’s Weather Forecast was me eigenlijk helemaal niet opgevallen tussen de andere Catrice-nagellak, maar toen hij in het schap stond zag hij er toch erg leuk uit!

Ik had verwacht dat hij ‘gewoon’ donkergrijs zou zijn, maar toen ik ‘m opdeed werd duidelijk dat hij heel veel blauw ondertonen heeft waardoor het meer grijs-blauw is. Ook zit hier piepkleine zilveren shimmer in (is op deze foto niet goed te zien). Ik vind ‘m echt ontzettend mooi en heb nog nooit zo’n kleur nagellak gezien. Dit is trouwens twee laagjes.

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Die heb ik ook, super mooi lakje 🙂

 2. Laura zegt:

  tja.. ik heb hem ook. maar vind er niet veel aan. Juist door dat blauwe..

 3. Ik heb ‘m ook, maar vind ‘m helemaal niet zo mooi! 🙁

 4. ik heb hem vandaag gekocht

  ga hem zo testen maar ziet er goed uit

 5. Ik heb deze vorige week gekocht en bij mij is hij echt niet zo blauw.

  Groetjes, Renske

 6. Lizet zegt:

  Ik heb hem ook samen met from dusk ro dawn, wat een modderbruine kleur is. Ik heb London’s weather.. nog niet uitgeprobeerd op mijn nagels, ga ik zo doen denk ik.. maar wel op een papier en daar is hij echt grijs-grijs. Heel anders dan op de foto bij jou. Zo raar.

 7. Het is op zich een mooie kleur alleen ik vind het heel moeilijk om mijn nagels mooi te lakken met deze lak.

 8. Elise zegt:

  Toffe kleur! Ik heb gister “sold out forever” en “Clay-Ton, my Hero” gekocht! Was hiervoor chanel verslaafd, maar heb de jade van chanel niet kunnen bemachtigen 🙁 sold out is een perfecte knock off! En met de chanel top coat heb ik toch dat chanel gevoel 😉 haha
  Ook heb ik “coral’s enchanted garden” van catrice, die ga ik morgen uitproberen, ben benieuwd!

 9. Heb ook 'Londen's weather forecast' al een tijdje.
  Ik vind 'm wel leuk , maar in het echt is ie wel minder blauw (of toch in mijn geval) 🙂
  Ik heb ook onlangs 'Sold Out Forever' gekocht,en 'Glamourama' (lim. edit.)
  Ook een aanrader is 'Meet me at Coral Island' 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.