Nagellak

China Glaze – Pure Joy (Holiday Joy)

De feestdagen komen nu wel erg dichtbij. Nog maar even en het is alweer Pakjesavond! Dat betekent dat Kerstmis ook niet heel lang meer op zich zal laten wachten, dus laten we vast in de stemming komen. China Glaze Pure Joy is wat mij betreft hét perfecte nagellakje voor tijdens het kerstdiner. Deze nagellak straalt gewoon één en al Kerstmis uit!

Pure Joy is een nagellak die uit een rode glitterige basis met grove gouden glitters bestaat. Zit dit er niet al meteen prachtig uit?

Ik had verwacht dat hij qua dekking vergelijkbaar zou zijn met Rimmel Ruby Crush en dat hij na twee laagjes perfect zou zijn, maar deze lijkt toch wel een extra laagje nodig te hebben. Jammer, ik had hem meer dekkend verwacht! Toch zou je wel met twee laagjes weg kunnen komen, maar iets dekkender zou misschien iets mooier zijn voor het effect.

China Glaze Pure Joy | Rimmel Ruby Crush | China Glaze Pure Joy | Rimmel Ruby Crush

Omdat Pure Joy en Rimmel Ruby Crush behoorlijk op elkaar lijken heb ik ze even met elkaar vergeleken. Toen ik Pure Joy binnenkreeg dacht ik heel even dat ze hetzelfde waren, maar toen ik ze in daglicht zag bleek er toch wel verschil in te zitten. Sowieso zijn de glitters van Pure Joy goudkleurig, terwijl die van Ruby Crush zilverkleurig zijn. Daarnaast zijn de glitters van Pure Joy wat grover en lijkt Ruby Crush beter te dekken. Rimmel is natuurlijk in Nederland gewoon bij de drogist te koop, terwijl China Glaze iets minder makkelijk verkrijgbaar is.

Ik vind Pure Joy ontzettend leuk, maar het is echt niet nodig om ze allebei te hebben. Toevallig kreeg ik Rimmel Ruby Crush op een persevent toen ik Pure Joy een paar dagen eerder had besteld, maar anders zou ik hem niet gekocht hebben. Het is leuk dat de glitters iets anders zijn, maar daar houdt het grote verschil wel op!  Je vindt China Glaze vrijwel nooit in Nederlandse winkels (al kom je het merk soms bij afro-shops tegen), maar online zijn ze goed verkrijgbaar. Ik bestelde de mijne bij deze eBay-verkoper, maar je kunt ook goed terecht bij de Nederlandse webshop PrettyPolish.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Deze nagellak is perfectie, haha. Heerlijk om tijdens de feestdagen te dragen! En ze lijken inderdaad wel erg veel op elkaar, maar wat maakt het uit! Ze zijn allebei prachtig 🙂

 2. Ze lijken inderdaad echt veel op elkaar, behalve de goud- of zilverkleurige glitter.
  Ik vind wel dat goudkleurig het beste bij de feestdagen past, maar om ze nou allebei te hebben is wel echt een luxe 🙂

 3. Mooi lakje voor de feestdagen 🙂

 4. Ik moest ook meteen aan de Rimmel Ruby Crush denken, maar toch zijn ze inderdaad wel net even anders. Mooi lakje!

 5. Wauw, mooi kleurtje! Ik dacht ook meteen even aan ruby crush, maar het is leuk om te zien dat hij toch anders eruit ziet. ^^

 6. Ik vind het echt een prachtig lakje! 🙂 Wauwie!

 7. Echt een perfect feestdagen-lakje! Wat een beauty 😀

 8. Wat een mooie lakjes!

 9. ik denk dat ik eerder die van rimmel zal kopen! Erg mooie lakjes allebei though 🙂

 10. Oh my… Dit lakje is prachtig! <3

 11. Wat wat een mooi lakje, maar glitter is er zo moeilijk af te halen.

 12. Hij doet me een beetje denken aan die glitter van Rimmel! Pretty is íe wel, heel kerstig haha!

 13. woah! super pretty 😀

 14. heerlijk feestelijk lakje

 15. Mooie lakje! Maar ik vind die van Rimmel toch net iets mooier 😉

 16. mooi nagellak , maar hoe haal je het er weer af?
  ik vind glitters super leuk, maar draag het bijna nooit omdat ik het er niet af krijg!!
  zou je misschien een filmpje over kunnen maken?

  lots of love

  1. Manuela zegt:

   Ik geloof dat er vorig jaar al een filmpje over is gekomen hoe je glitter nagellak makkelijk kunt verwijderen met zilverfolie
   x

 17. Wat een prachtig lakje! I love it!

 18. Wauw! Deze is ook al zo mooi! Ik verwacht ergens volgende week mijn pakketje uit Amerika met wat andere lakjes uit deze collectie. Maar als ik deze zie word ik weer helemaal hebberig!

 19. Wat een mooie nagellak.

 20. Wat een mooie nagellak.

 21. Wat een tof lakje! Ik heb die van Rimmel ook, dus ik sla deze dan op jouw advies maar even over 🙂

 22. aan de ene kant vind ik dit een prachtige kleur maar aan de andere kant ook weer niet haha

 23. Sophia zegt:

  Wat een leuk kerstig lakje! ;D

 24. Zo mooi! Zelfs leuk als het geen feestdagen zijn 🙂

 25. Prachtig lakje 😀 x

 26. Manuela zegt:

  Mooi lakje, maar ik denk dat ik die van Rimmel net ietsje mooier vind.
  Komt er ook nog een nagellak stash/collectie filmpje op de site, denk dat velen dit weer leuk vinden hihi.
  Ik volg je site nu al ongeveer een jaar, en ik wil even zeggen, dat ik je echt super leuk en spontaan vind!

 27. wat een mooi glittery lakje, leuk voor kerstmis!

 28. Ik hou van glitters… echt heel mooi.. wowiee

 29. super gaaf lakje! I love glitter (:

 30. Mooi lakje!
  ze lijken inderdaad erg op elkaar maar ik vind zelf pure joy mooier dan het rimmel lakje 😉
  xx

 31. Super mooi! Goud + rood is dé perfecte combinatie voor de feestdagen!

 32. Leuk lakje voor de kerst!! 🙂

 33. Ik vind glitter echt fabulous mooi, maar dit lakje, mwah, niet echt mijn ding. 🙂

 34. Doet me gelijk aan kerst denken, leuk!

 35. Heel erg mooi lakje.

 36. Eline zegt:

  Oh lekker kerstig! Die gouden glittertjes vind ik iets leuker…

 37. Wat een beauty van een lakje en hij dekt ook nog eens goed, erg gaaf!

 38. Deze is té gaaf voor Kerst! <3

 39. Wauw wat een mooi kleurtje! Echt heel gaaf, beter dat er ook nog een goedkopere versie van is. Al is die van Rimmel niet helemaal hetzelfde, boeiend menig mens ziet dat toch niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.