Nagellak

Ciaté Mini Mani Month: 13-16 December

Afgelopen december liet ik al het eerstetweede en derde deel van de Ciaté Mini Mani Month zien. Hoewel het idee van deze adventkalender is dat je elke dag tot aan Kerstmis een vakje openmaakt lukte het me helaas niet om de hele kalender op tijd voor jullie te kunnen swatchen. Tja, december is nou eenmaal een drukke maand! Ik heb ontzettend veel vragen gekregen of ik toch de kalender af wilde maken, dus dat ga ik natuurlijk gewoon doen. Vandaag dag 13, 14, 15 en 16 van de Ciaté Mini Mani Month!

Het lijkt bijna alsof de lakjes steeds leuker worden! Natuurlijk zitten er wel een paar nagellakken in de kalender die ik niet zo interessant vind, maar er lijken steeds meer bijzondere kleuren in te zitten.

Het lakje van 13 december was Glass Slipper. Het is een vrij transparante blauwe glitterlak, dus ik had drie laagjes nodig om ‘m enigszins dekkend te krijgen. Zoals je op de foto ziet is dat niet helemaal gelukt. Het is dus vooral een lak om over een andere nagellak heen te gebruiken. Pas dan komt hij het mooiste uit.

Op 14 december zat Speed Dial achter het deurtje. Het is helaas niet helemaal goed te zien, maar het is een vrij felle koraalrode nagellak. Ik ben dol op koraal, maar van deze ben ik geen liefhebber. Hij is vrij transparant en zelfs een beetje jelly-achtig qua finish. Ik heb twee laagjes gebruikt, maar nog steeds zie je mijn nagel er doorheen. Het is een mooie kleur, maar de substantie had beter gekund.

Dag 15 was Headliner, een mooie turkooizen kleur. Deze vind ik zo mooi! Ik heb twee laagjes gebruikt, maar eigenlijk was één laagje ook wel voldoende. De lak is niet heel fel en heeft een mooie diepe kleur. Erg mooi, waarschijnlijk ook zeer geslaagd in combinatie met de eerder genoemde Glass Slipper.

Op 16 december zat er een vrolijke lak achter het deurtje, namelijk Big Yellow Taxi. Ik houd van geel! Ik had deze al eerder op een website gezien en vond ‘m toen al erg gaaf, dus ik was blij om te zien dat ook deze in de adventkalender zat. Het is een mooie ietwat warme tint geel die misschien niet heel erg bij dit seizoen past, maar desalniettemin erg mooi is.

Dat waren de lakjes van 12 tot en met 16 december. Wat is jullie favoriet? Ik denk dat ik vooral Big Yellow Taxi het mooist vond, hihi!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. wat een grweldige lakjes! ik wil echt supergraag nog iets hebben van ciate!

  2. Die gele is prachtig! Blijft een lastige kleur om mee te lakken, want of te dun of net niet de juiste kleur geel hahaha.

  3. Wauw! die 1e is super pretty, de laatste 2 zou ik niet zo snel kopen:)
    Prachtige foto’s!

  4. Die blauwe glitters en Headliner <3

  5. Bianca zegt:

    Ik hoop dat de lakjes na 16 december mooier.worden, favoriet is nog steeds vintage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.