Huidverzorging Make-up

Favorieten September 2010

Vorige maand liet ik jullie mijn favorieten van Augustus zien. Die maand hand ik behoorlijk veel last van een onrustige huid, dus had ik veel favoriete huidverzorgingsproducten in mijn lijstje staan. Deze maand had ik meer geluk en bleef mijn velletje rustig, dus bestaan mijn favoriete producten voornamelijk uit make-up producten en andere extraatjes. Dit zijn ze (in willekeurige volgorde):

1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Ik had mijn tube Eight Hour Cream altijd naast mijn bed staan om op te smeren voordat ik ging slapen. Sinds kort heb ik ‘m standaard in mijn tas zitten en hem opnieuw ontdekt! Dit is één van mijn favoriete producten om uitgedroogde lippen weer op te lappen.

2. The Body Shop Grapeseed Glossing Serum
Ik gebruik nauwelijks stylingproducten voor mijn haar, maar ik gebruik altijd een haarserum. Grapeseed Glossing Serum is nu ongeveer anderhalf jaar mijn favoriet en ik gebruik ‘m dagelijks. Ik ben nu met mijn tweede flesje bezig, dus hij gaat ontzettend lang mee! Dit serum maakt mijn haar heerlijk zacht, glanzend en houd pluis onder controle.

3. Rituals Hand Therapy
Ik heb hier lang geleden een review over geschreven. Ik had hem al een tijdje niet meer gebruikt, maar vorige maand kreeg ik van mijn vriend een cadeau-pakketje met onder andere deze handscrub erin (lief hè?). Wat een fijn product is dat toch!  Ik heb een redelijk aantal andere handscrubs getest, maar tegen deze scrub kan geen enkele andere op.

4. Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate
Deze olie kocht ik na mijn uitbarsting van vorige maand, in de hoop dat hij mijn huid wat zou verbeteren. Tegen de tijd dat ik deze olie ging gebruiken was mijn huid gelukkig al redelijk tot rust gekomen,  maar toch heeft deze olie zijn werk goed gedaan. Mijn huid ziet er na gebruik van deze olie een stuk frisser uit! Ik ben van plan om hierover een review te schrijven. Lijkt dat jullie wat?

5. The Body Shop Cheek & Face Powder: Berry
In de herfstcollectie van The Body Shop zuitten twee prachtige Cheek & Face Powders, een bruine en een roze. Ik heb ze allebei, maar ik vind de roze variant net wat fijner voor mijn huidskleur. Deze cranberry-achtige blush staat prachtig op mijn lichte huid en heeft precies de goede hoeveelheid shimmer om mijn huid een gezonde gloed te geven!

7. L’oréal Volume Million Lashes
Een tijdje geleden had Kruidvat een 2+2 gratis actie op L’oréal producten. Ik was erg benieuwd naar de Volume Million Lashes Mascara, dus die nam ik mee.  Wat een fijne mascara is dit! Ik heb vrij veel mascara’s, maar ik kies toch elke ochtend voor deze, omdat hij mijn wimpers prachtig lang en gesepareerd maakt.

8. The Body Shop Love Gloss in 13: Pale Pink
De laatste tijd draag ik weer wat vaker lipgloss en grijp ik het liefst naar neutrale kleuren met shimmer. Deze Love Gloss van The Body Shop is mijn favoriet, want hij is lekker licht, maar door de subtiele shimmer toch levendig. Ik heb ‘m al een tijdje (is ook wel te zien aan de afgesleten print), maar ik heb ‘m weer helemaal opnieuw ontdekt!

Dit waren mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Wat waren jullie favorieten?

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Charlotte Bxl zegt:

  Zeker doen, die review van Kiehl's!

  🙂

 2. Geen favoriete nagellak? haha.. leuke lijst!

  1. Hihi! Ik heb afgelopen maand niet zoveel nagellak gedragen… Er zat er in elk geval geen enkele tussen die er echt voor mij uitsprong 😉

 3. Die face powder ziet er mooi uit zeg!

 4. Sophie zegt:

  Eee even denken:

  – Die body shop cheek powder ook(prachtig!!)

  – Essence multi action mascara, ik vind hem fijner dan die nieuwe chanel haha.

  – Benefit lemon aid (herontdekt! ideaal als ik geen zin heb in oogschaduw)

  – Maybelline dream matte powder

  – Guhl 'vochtbalans' leave-in conditioner

 5. Lisa zegt:

  Leuke favorieten van vorige maand ! 🙂

 6. Leuke favorieten 🙂 Ik heb al veel goede dingen gehoord over dat Kiehls spul (zo noem ik het ff:p) , wil het zelf ook wel eens proberen nu.

 7. Sanne zegt:

  Oh ik zou het erg leuk vinden om een review te zien over Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate! Ben benieuwd naar de werking.

 8. Die bodyshop poeder is echt zooooooo mooi <3

 9. Deze blush van The Bodyshop is ook mijn favoriet!!!! Ik vind hem echt geweldig! Veeeeeeel beter dan de bronzer uit de baked collectie. 🙄

 10. Leuk dat er altijd iets van the body shop tussen zit! Als ik aan jou denk, denk ik ook altijd een beetje aan the body shop 🙂 en aan mooie nagellak swatches natuurlijk 😉

 11. Ik heb die beide blushes van the Body Shop ook en vind ze helemaal super! Ze zien er alletwee ook zo mooi uit 🙂 En die mascara heb ik ook, love it.

 12. leuke favorieten!!

 13. Oeh lekkere producten zeg. Ik wil zeker graag een review zien van nummero 4!

 14. Fijne producten! Blijf vinden dat je lekker schrijft, je teksten zouden zo in een tijdschrift kunnen.

 15. Komt er nog een revieuw over The Body Shop Cheek & Face Powder? Daar ben ik erg benieuwd naar 🙂

  1. Ga ik doen, dan laat ik ze meteen allebei zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.