Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Wat goed en duidelijk uitgelegd! Ik ga het ook eens op deze manier proberen..

 2. leuk filmpje hoor, die laatste poeder van essence heben ze volgens mij niet overal! van Catrice komt hij ook uit heb ik gehoord

  1. Klopt, die staat (net als de Essence concealer die ik gebruik) in het extra Essence-schap met de nailart-producten 🙂

 3. Heel leuk filmpje! Mijn routine lijkt hier eigenlijk wel op 🙂

 4. Annemarie zegt:

  De lichtste matte foundation van catrice is net iets lichter dan de lichtste photofinish. Waarom snap ik ook niet, maar de lichtste matte matched wel met mijn huid, de photofinish niet….

  1. Ik heb een vrij droge huid, vandaar dat ik de matte versie niet gebruik 😉 Maar goed om te weten!

   1. Is de photofinish foundation wel fijn voor een droge huid? Heb nu de matte mouse foundation, maar die is het toch niet helemaal voor mij huid nu 😉

    Bedankt voor het duidelijke filmpje, ik ga sowieso poeder met een sponsje een keer proberen en opzoek naar de translucent powder van Essence 🙂

    1. Yep, die is zeker heel geschikt voor een droge huid 🙂

 5. Tessa zegt:

  goed filmpje!:)

 6. Goed filmpje! En fijn ook dat je niet alleen budget foundation maar ook budget kwasteb gebruikt.

 7. aicha zegt:

  Ik ben zo blij met jou.
  Jij geeft zo goeie informatie,dat over die concealer wist ik niet.
  Je legt het ook duidelijk uit.
  Ik heb dat bij al jou filmpjes.
  Klasse meid!

  1. Ik ben ook zooooooooooo blij met charlotte

 8. Super leuk filmpje! Heel handig. Maar welke kleur concealer van essence gebruik je?

  1. De lichtste, volgens mij is dat 010 🙂

   1. Saartje zegt:

    Even een misvatting rechttrekken :-). De YSL Touche Eclat is een highlighter en geen concealer. Leuk dat je ook gebruik maakt van budget kwasten!

    1. Weet ik, maar Touche Eclat is juist wel weer heel geschikt bij donkere kringen onder de ogen 🙂

 9. Wendy zegt:

  Wederom weer een erg prettig filmpje!! Duidelijk uitgelegd, en super dat je dus echt alleen maar budgetproducten gebruikt die gewoon heel gemakkelijk in de winkel te verkrijgen zijn. Echt super!
  BTW: mijn routine is vrijwel hetzelfde, met vrijwel dezelfde producten (matte found, ipv photophinish, en geen essence concealer), voor de rest; idem!!).

 10. leuk en handig om te zien 😀

 11. Handig filmpje, leuk dat je ook kwasten hebt gebruikt van budgetmerken. Ik vind de photofinish ook net iets te donker voor me, terwijl ik niet eens heel HELE lichte huid heb.

 12. Leuk dat je dit doet zeg :). Ik ken nog een paar jongere meisjes die hier echt wat aan hebben :).

 13. Wat heb je alles kort, bondig en toch duidelijk uitgelegd Charlotte! Erg prettig! Ik vind het zelf nog steeds het fijnst om enkel te werken met dagcrème, concealer en foundation, omdat poeder vaak de droogte van mijn huid benadrukt. Voor dames die graag een healthy shine willen, raad ik aan eens te kijken naar de Illuminating Moisture Vitamine E Day Cream van The Body Shop, deze werkt erg perfect om een gezond ogend huidje te creëren.

 14. Wat een handige video. Inderdaad erg jammer dat ze niet meerdere kleuren foundation verkopen, ik heb zelf ook een lichte huid(NC15) De poeder van Essence lijkt me erg fijn , ik zal mijn nichtje een lief aan kijken 😀 (bij ons verkopen ze die niet)

 15. Margot zegt:

  Handig filmpje!
  Er is sinds kort een neppe beautyblender bij de etos en de DA wil je daar een review over schrijven?

  1. Sorry, heb ‘m hier niet gezien. Maar wie weet 🙂

 16. De photofinish is ook voor mij te donker, en ook een beetje te grauw gelig voor mijn gevoel. Ik gebruik nu de matte foundation van Catrice en die is echt perfect! De kleur is lichter en meer roze.

 17. Ingrid zegt:

  Leuk filmpje! Ben blij dat ik je site hebt ontdekt 😉

 18. heel leuk om te zien 🙂
  zo jammer dat foundations altijd zo donker zijn.. het lukt me gewoon niet om een goede budget foundation te vinden.

 19. Ik wissel de Infinite Matt en de Photofinish met elkaar af, omdat ik nog niet weet welke er beter is voor mijn huid. Wanneer ik geen vloeibare make-up op wil, dan gebruik ik de BB Cream van Garnier.

 20. Leuk filmpje om te zien welke producten je gebruikt en fijn vind.
  xx

 21. Marieke zegt:

  Hoi, ik heb een vraag die niet echt iets met dit onderwerp te maken heeft maar ik weet niet waar ik t anders moet stellen. Als ik nagellak op doe gaat het vaak dezelfde dag nog of de volgende dag helemaal bladderen, ik kan soms zo de helft van mijn nagellak in een keer eraf trekken. Ik gebruik al basecoat en topcoat. Hiervan heb ik er al verschillende gebruikt en ikmheb hetzelfde probleem elke keer. Heb je misschien enig idee wat ik verkeerd doe of tips? dankjewel!

  1. Dan ligt het waarschijnlijk aan je topcoat (of heel soms basecoat). Ik zou een andere proberen als ik jou was 🙂

 22. Handig filmpje en ook goed uitgelegd!

 23. Hannah zegt:

  bedankt voor de tip van de essence kwast. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede kwast voor foundation. Ik heb hem vanmiddag gehaald en hij werkt heel fijn! Super bedankt

  x

 24. Marielle zegt:

  Het resultaat is erg mooi geworden! Maar al die poeder voor je droge huid is toch ook niet goed? Dan droog je je huid toch alleen maar meer uit!

 25. aslii zegt:

  ik heb een best wel vettige huid eignlijk, als ik mijn foundation doe word het nog vettiger en kan ik het zo meevegen endan zit mn foundation niet meer zo goed. photofinish van catrice had ik wel uitgeprobeert maar die vond ik helemaal niet fijn, hij plakte beetje. Ik gebruik nu van catrice infinite matt. ik ben er best wel tevreden over maar heb je nog tips voor een vettige huid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.