Make-up Video's

Filmpje: First Impressions – Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation

Nagellak: Barry M Majesty
Oorbellen: Merk onbekend, maar ze komen bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan

Vandaag eens een hele andere video dan normaal, namelijk een ‘First Impressions’-video! Ik liet op Instagram mijn nieuwe aankoopjes van Chanel zien en werd door één van jullie op het idee gebracht om er een video van te maken met mijn eerste indruk. Vandaag dus mijn allereerste indruk en voorlopige ‘review’ van de nieuwe Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation die net in de winkels ligt. Ik zal hem uiteraard nog uitgebreid testen en er een volwaardige review van schrijven die op mijn website PinkyPolish.nl zal komen te staan. Ejoy!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | PinterestFacebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Leuk zo’n eerste impressie video. De kleur past goed bij je.
  Liefs, xxx

 2. Hele fijne review!

 3. Leuk zo om het in een video te zien!

 4. Wat een ontzettende leuke video! Het is de eerste keer dat ik een filmpje van je bekijk (shame one me im so sorry…) maar je bent heel prettig om naar te luisteren en te kijken. Je doet me een beetje aan Chantal Jansen denken 🙂

  1. Leuk, thanks! Grappig dat je Chantal Janzen noemt, dat hoor ik weleens vaker! Ach, geen probleem om met haar vergeleken te worden, ze is leuk 😀

 5. Leuk filmpje heb je er van gemaakt! De kleur komt goed overeen met je huid!

 6. Leuk om op deze manier je eerste indruk te zien. Ik vind de eerste indruk ook erg goed, het staat je heel natuurlijk.

 7. laura zegt:

  altijd leuk om primeurtjes te zien!!!

 8. Dit is voor mij ook het eerste filmpje dat ik van je bekijk! Wat ben je leuk zeg :-). Een erg duidelijke review!

  1. Aaah, leuk om te horen, thanks! Welkom bij mijn video’s dan maar 😀

 9. Hij ziet er heel mooi uit maar is denk ik niet geschikt voor mij aangezien mijn gezicht op sommige plekken vrij droog is. Ik heb zelf de Vitalumiere Aqua ook daar heb ik er al last van. Hij staat jou heel erg mooi en ik vind het lichte kleurverschil tussen je gezicht en hals niet heel erg opvallen.

 10. Ik vind hem er mooi natuurlijk uitzien!

 11. Kate zegt:

  Zo op de video staat ie erg mooi! Wat vind jij zelf beter voor jouw huidskleur, een foundation met een gelige ondertoon (zoals de Chanel VA) of een rozige ondertoon (zoals deze Velvet)?

  1. Op dit moment kan ik beter een iets neutralere ondertoon hebben, maar het moet echt niet te roze zijn (dan lijkt m’n gezicht bijna grijzig). In de zomer is een iets gelere tint weer meer geschikt. Het komt er in elk geval op neer dat mijn ondertoon vooral warm is!

   1. Kate zegt:

    Onwijs bedankt voor je antwoord!

 12. Ik wil deze! Echt iets voor mij. Ik heb vette huis en vind Vitalumiere Aqua geweldig, me huid ziet er gephotoshopt mee uit. Dus deze moet ik ook eens uitproberen. Alhoewel ik ook echt iemand ben die de foundation niet graag met handen aanbrengt… 😛

 13. Jammer dat het geen foundation is voor een droge huid, dat heb ik namelijk haha. Het ziet er wel heel mooi uit bij je zie ik zo 😀 Ik ben benieuwd wat je er uiteindelijk van gaat vinden

 14. Ziet er goed uit!

 15. Hanna zegt:

  Hi! Ik woon in Parijs en heb net ook deze foundation gekocht. Je zei in het filmpje dat nr. 10 niet bestaat, maar dat is niet waar, want ik heb m namelijk in nr 10 (beige) gekocht! Fijne review, Thanks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.