Make-up Video's

Filmpje: Mijn Favoriete Foundations

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Mijn all time favorit is de Catrice photo finish! Leuk filmpje!

 2. Wat een leuk filmpje!
  x

 3. Echt een leuk filmpje =)

 4. Ik gebruik momenteel ook de catrice photofinish, maar die van chanel lijkt me ook wel wat. Ja die is veel duurder, maar voor zo’n basisproduct als foundation vind ik het niet zo erg om er echt in te investeren. Ik houd het in elk geval in gedachten, voor wanneer die van catrice op is 🙂

 5. Jammer dat de Photo Finish voor mij te donker is, anders had ik ‘m wel dagelijks gebruikt. Nu ben ik helemaal fan van GOSH:)

 6. jolan zegt:

  wat een fijn filmpje! En ook dat overzicht dat je er bij hebt gezet, geweldig. Thanks.

 7. Die van Chanel lijkt me echt fijn. Zal eens een sample vragen.
  Even off topic: Ik ben benieuwd hoe het afgelopen is met je bestelling van ebay!? ben namelijk ook van plan iets te bestellen bij degene die je aanraadde maar weet niet of je echt tevreden bent ermee?

  x

 8. Catrice Photofinish is ook echt een favoriet!

 9. Manwai zegt:

  Hey hey!
  Ik gebruik van lancome, teint miracle.
  Ik vind de structuur wel fijn en ziet ook natuurlijk uit.
  Misschien kan je die ff testen in de winkel of ze jouw kleurtje hebben?

 10. Een filmpje als dit mistte inderdaad nog in beautyblogland, goed idee Charlotte! Ik ben zelf nog steeds érg nieuwsgierig naar de Chanel foundation, maar helaas wil ik echt niet zoveel geld uitgeven aan een foundation, omdat ik er niet ontzettend veel waarde aan hecht. Voor mij werkt de Catrice Photo Finish Foundation nog steeds prima.

 11. De bourjois foundation is absolute love voor mij! De andere heb ik zelf niet, maar ze klinken wel goed!

 12. wat een handige video. Ik vind Catrice Infinite Matt foundation erg fijn;D

 13. Ik ben vandaag de Catrice Photofinish foundation gaan halen… Deze video gaf de doorslag, hihi!

 14. De Bourjois Flower Perfection in 51 (light vanilla) is ook geweldig, maar hebben ze alleen in Frankrijk, niet in België of Nederland.
  Gelukkig wonen mijn schoonouders vlak tegen de Franse grens 😀

 15. Lisa zegt:

  Clarins heeft ook lichte foundations, ik heb een hele lichte daar van en ik ben net zo licht als jij en die foundation is voor mij te wit, dus misschien 1 tintje donkerder dat dat goed is voor jou.. Ik gebruik die van clarins om mijn drogisterij foundations te mengen, zodat ze precies goed zijn qua kleur.. Dus dat zegt wel iets over hoe licht de foundation is.. Het is van de Teint Haute Tenue everlasting foundation met SPF 15.. Misschien is dat een aanrader, hij is heel licht matterend, omdat hij dus zo everlasting is en er zit SPF 15 in, dus misschien kun je hem ook gebruiken om te mengen

 16. Ik vind de Photo Finish foundation juist niet zo fijn, de ondertoon is zo rozig en grijs, ik vind het een vreemde tint geven aan m’n gezicht!

 17. victoria zegt:

  super leuk filmpje,
  over de catrice photo finish foundation was ik super tevreden in het begin, maar aan het end eignelijk niet meer. hij was gwn niet goed voor mn huid. Nu gebruik ik een foundation van NYC Natural Matte, en deze is echt super fijn en kost maar 4 euro. Raad ik echt aan ! x

 18. Gabriëlla zegt:

  Yay, ik ben altijd blij als je weer een filmpje hebt geupload! Je hebt een prettige stem en verteld duidelijk. Volgens mij ben ik trouwens de enige als ik zeg dat ik de Photofinish Foundation van Catrice juist niet fijn vind. Ik ben getint en ik had de 030 nodig. De kleur werd zowat 2x zo donker als ik hem aanbracht en opgedroogd was. 020 is alweer veel te licht en ik heb niet zo’n lichte huid. Iemand hier ook ervaring mee? Mijn alltime-favorite foundation is de Bourjois Healthy Mix waar ik overigens de no. 54 van heb! =)

  Wow haha, lange comment.

  1. Gabriëlla zegt:

   Trouwens, ik was ook niet te spreken over die Infinite Matt Foundation. Wederom van Catrice. Iedereen die hem gebruikt vind ‘m fijn, behalve ik.

 19. Super handig artikel zelf gebruik ik de foundation van sephora erg fijn en ook in hele lichte kleuren verkrijgbaar een echte aanrader ;). Xx

 20. Ik vind de Catrice Photofinish ook erg prettig. Ik heb hetzelfde probleem met die te donkere foundations, ik ben namelijk ook erg bleek.

 21. Inge zegt:

  Ik heb meestal hetzelfde met die drogisterijmerken, ik ben namelijk ook heel wit maar de lichtste kleur van L’oreal True Match is precies goed voor mij!

 22. Leuk filmpje! Ik heb precies hetzelfde probleem. Ik ben ook best licht en veel foundation is daarom te donker voor mij. Mijn favoriete foundation is de Catrice Photofinish foundation, maar in de winter is die eigenlijk iets te donker.

 23. Lotte zegt:

  Ik gebruik sinds kort de nude magique bb Cream van l’oréal Parijs, zeker het proberen waard !

 24. Lotte zegt:

  Ik bedoel natuurlijk l’oréal paris haha !

 25. Goede review! Het zou nóg een betere review zijn geweest als je ze even had geswatcht op je hand 🙂

  Je maakt hele leuke filmpjes!!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.