Nagellak

Swatch: H&M Mad About You

H&M - Mad About You
H&M - Mad About You

Op mijn Twitter was al te lezen dat ik bij H&M tegen een paar holografische nagellakjes was gelopen. De lakjes die ik daar heb gekocht zijn uit een andere serie dan de nagellak die ik eerder heb laten zien en ook iets duurder. Ik vond deze ook op een ander gedeelte van de beauty-afdeling, in de buurt van de oogschaduws.

Zoals ik al zei dacht ik dat dit een holografische nagellak was, maar toen ik ‘m op deed bleek dat niet zo te zijn. Het is een lavendel-kleurige nagellak met minuscule zilveren glittertjes. De eerste laag was heel doorzichtig, maar de tweede laag maakte alles helemaal goed. De samenstelling is prima, niet te dun en niet te dik. Het kwastje is prima, maar niet heel bijzonder.

Alhoewel deze nagellak niet bleek te zijn wat ik ervan verwacht had ben ik er erg blij mee! ik heb ‘m volgens mij ook een tijdje geleden op een blog zien staan en was toen erg benieuw, maar kon ‘m helaas niet vinden. Ik weet trouwens ook niet of deze nog lang in de winkel zullen liggen, want er waren nog maar een paar flesjes over. Snel kopen dus!

De H&M nagellakjes zijn te koop bij grotere filialen van H&M waar cosmetica verkocht wordt. Ik kocht deze nagellak bij de H&M-winkel op de hoek van de Kalverstraat en het Spui in Amsterdam voor €4,95.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.