Nagellak

Swatch: H&M – Sinful Siñorita

H&M - Sinful Siñorita
H&M – Sinful Siñorita

Dit was één van de holografische nagellakjes die ik bij H&M tegen kwam. En wat een vondst! Deze nagellak is afkomstig uit dezelfde serie als Mad About You. Ik ben zo blij met deze lak! Het is echt zo’n lakje dat je even snel op doet. Hij dekt fantastisch (één laag!) en droogt ook lekker snel. En tja, hoe kan ik nou niet dol zijn op een holografische nagellak? Er is uit deze serie trouwens ook nog een goudkleurig lakje. Misschien moet ik daar toch nog eventjes naar gaan kijken…

De H&M nagellakjes zijn te koop bij grotere filialen van H&M waar cosmetica verkocht wordt. Ik kocht deze nagellak bij de H&M-winkel op de hoek van de Kalverstraat en het Spui in Amsterdam voor €4,95.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Wauw! Heel tof!

 2. Sneeuwwitje zegt:

  Wat een mooi kleurtje! Denk dat ik toch ook maar eens moet gaan kijken!

 3. Sanne zegt:

  En ik maar denken dat ik veel nagellak had… Nu zo’n 62 stuks. Ik durf t eigenlijk nooit zo aan, nagellak van de H&M, maar als ik dit zie moet ik het misschien toch eens gaan proberen!

  Ik zag trouwens bij je collectie nog geen multi dimension nagellak van Essence staan, zitten een paar mooie bij! Oh en op je wishlist zag ik Sold out forever van Catrice, die MOET je echt halen! 🙂

  Anyway, I’m following you voortaan!

  Liefs, Sanne

 4. Aranka zegt:

  Blijft hij ook goed zitten? Ik vind het echt een hele mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.