Nagellak

H&M Swatches Deel 3: Liberty Girl & Bella’s Choice

Het is weer tijd voor deel 3 van de H&M lakjes. Even een korte update zonder heel veel toelichting, want ik heb het een beetje druk. Ik wilde ze jullie toch laten zien, dus hier zijn ze!

H&M - Liberty Girl
H&M - Liberty Girl

Liberty Girl

Dit is ook  een hele mooie kleur uit de serie. Het is een mooie lavendelpaarse tint. Dit is ook echt zo’n kleur die ik vaak zal gaan dragen, want hij past bij veel van mijn outfits 😉

De dekking van dit lakje is weer prima, 2 laagjes is voldoende. De formule is een beetje stroperig, maar het is goed te doen. Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste nagellakverdunner gekocht (van Mavala bij Douglas), en ik ben van plan om hem snel op een van de H&M lakjes uit te proberen. Jullie horen natuurlijk hoe me dat bevallen is!

H&M - Bella's Choice
H&M - Bella's Choice

Bella’s Choice

Deze kleur is ook echt heel cool, en past helemaal in de nieuwste nagellaktrends. Kijk maar naar bijvoorbeeld Flyin’ High van China Glaze of New Delhi van Herôme WIC. Helemaal hip dus. Ik vind deze kleur ook geweldig om bij een simpele zwarte outfit te dragen, want hij fleurt alles mooi op!

De H&M nagellakjes zijn te koop bij grotere filialen van H&M waar cosmetica verkocht wordt. Ik kocht deze lakjes bij de H&M Divided-winkel aan het Leidseplein voor €3,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. OMG ik vind ze allemaal prachtig 😮

 2. Jolien zegt:

  Ik vind ze prachtig allemaal ik heb Bella’s Choice prachtig kleur 🙂

 3. ik stond vandaag met bella’s choice in mijn handen en heb hem niet genomen.. heb nu wel spijt 😳
  x

 4. Elize zegt:

  Ooooooh wat wil ik graag bella's choice, wat een prachtige kleur. In onze H&M is hij er niet, wij hebben helemaal geen nagellak hier 😯 Zouden ze hem in Den haag wel hebben? :c

  1. Misschien wel! In den Haag heb je een H&M die alleen cosmetica en lingerie heeft, vlakbij de Bijenkorf. Misschien hebben ze 'm daar nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.