Nagellak

Introducing: 31 days of SPARKLE!

Voor de laatste maand van het jaar heb ik iets extra speciaals voor jullie in petto! Lees even verder om erachter te komen hoe ik dit jaar af ga sluiten.

Jingle bells, jingle bells, glitter all the way,

Oh, what fun it is to try a new polish everyday!

Oh yeah, de allerlaatste maand van dit jaar is aangebroken. Kunnen jullie het geloven? December staat altijd in het teken van feestdagen, cadeautjes en vooral heel veel gezelligheid. Om deze maand extra feestelijk te maken én het jaar vrolijk af te sluiten, heb ik besloten om nog een klein beetje extra glitter aan deze maand toe te voegen. 31 verschillende glitters welteverstaan. Bij deze presenteer ik jullie: 31 days of Sparkle!

Gedurende de maand december zal ik elke dag (!) een toffe glitterlak aan jullie laten zien. Er zal van alles voorbij komen, al heb ik geprobeerd zoveel mogelijk nagellakken te kiezen die vrij makkelijk verkrijgbaar zijn. Veel van jullie zijn net zo dol op glitter als ik en aangezien december dé perfecte feestmaand is om glitters te dragen, pak ik dit jaar extra uit. Kom dus elke dag even kijken om een bijzondere glitterlak te zien en neem af en toe ’s middags ook nog even langs om andere artikelen en video’s te bekijken.

Laten we 2014 schitterend en glitterend afsluiten! #31daysofsparkle

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Annelien zegt:

  Kijk er naar uit :D!

 2. Leuk idee!

 3. Super leuk! Ik ben dol op glitternagellak!

 4. Wat leuk!
  Glitternagellak staat zo mooi en in de leukste maand van het jaar is het al extra leuk!
  Ik kijk nu al uit naar je verschillende en speciale nagellakken 😉

 5. Wat een leuk idee!

 6. Sjoukje zegt:

  Super leuk idee, ik kijk er naar uit! Ik ben zo gek op glitter!

 7. Sophia zegt:

  Jaaaaa, wat leuk!

 8. Sharona zegt:

  Leuk! Heb je dit jaar ook weer de Ciaté advent kalender?

 9. Super leuk idee! Glitter nagellak is zo leuk in de maand December.

 10. Superleuk!!!!!

 11. Wat onwijs leuk om zo het jaar 2014 af te sluiten! Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar welke glitter nagellakken je aan ons laat zien. Ennuh, alvast sterkte gewenst voor je nagels 😉 Die zullen het zwaar te verduren krijgen…

 12. Leuk, ik ben benieuwd!

 13. Hier ben ik benieuwd naar! Leuk om de laatste maand van 2014 zo af te sluiten!

 14. Ik HOU van glitter nagellak! Ik heb het dit jaar pas echt ‘ontdekt’. Ben benieuwd met wat voor een parels je gaat komen!

 15. Wat een leuk idee!

 16. Heel leuk gevonden! Kom maar op.

 17. Annabel zegt:

  Heel erg leuk! Goed nagedacht over de naam en lekker in het december-thema 🙂 Ik ben benieuwd! Vooral naar de foto’s, die zijn altijd heel mooi. Om hebberig van te worden!

 18. Jeej, ik kijk er al naar uit!

 19. Super leuk! Ik ben benieuwd

  xo

 20. Lisanne zegt:

  Super leuk! Heb inspiratie nodig, dus ik zie er naar uit!

 21. Ik ben dol op glitter, dus kijken of ik deze maand nog wat moois aan mijn wishlist kan toevoegen.

 22. Wat een leuk idee!

 23. Wat een leuk Sparkly idee! Ik kom elke dag even een kijkje nemen!

 24. Ik ben super benieuwd!

 25. Leuk idee!

 26. Hihihi, is het bij jou niet altijd een sparkle-feestje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.