Make-up Shoplogs

Lushious Beauty/MAC Wonder Woman Preview!

Gisteren heb ik zo iets leuks gedaan! Ik was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de speciale Wonder Woman Preview-middag die Lushious Beauty organiseerde in samenwerking met MAC. Samen met zo’n 25 andere makeup-liefhebbers kregen wij de kans om de Wonder Woman-collectie (die aanstaande zaterdag in de winkels zal liggen) uitgebreid te bekijken en te testen. Daarnaast was het ook nog eens een geweldige manier om andere MAC-fans te ontmoeten!

Natuurlijk heb ik zoveel mogelijk foto’s genomen om jullie een beetje een indruk te geven van het evenement. Helaas had mijn fototoestel wat kuren, maar de camera op mijn telefoon bleek op dat moment erg goed van pas te komen.

Dit waren de displays vlak voordat de ‘gekte’ losbarstte. Niet veel later gingen de testers de hele ruimte door en wilde iedereen alles uitproberen! Logisch, want het zijn prachtige producten. Ik kan me voorstellen dat de verpakking niet iedereen aan zal spreken, maar het valt niet te ontkennen dat de producten zelf geweldig zijn en ik weet zeker dat er voor iedereen iets tussen zal zitten.

Wonder Woman ‘herself‘ kon op deze middag natuurlijk niet ontbreken! Zij zette iedereen op de foto, en deze foto’s werden vervolgens in Wonder Woman-stijl bewerkt en naar je toegemaild. Een erg grappig concept en een leuke toevoeging!

Bij een goed feestje hoort wat lekkers te eten en daar ontbrak het ons zeker niet aan! Eén van de hapjes die geserveerd werden waren deze schattige cupcakes. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar ze waren ook nog eens heerlijk.

Debbie (van Lushious Beauty) en Cynthia (Miss Lipgloss) waren natuurlijk ook van de partij. Debbie had ik al eens eerder ontmoet, maar het was de eerste keer dat ik Cynthia tegenkwam. Supergezellig!

Alle aanwezige dames kregen een touch-up van één van de MUA’s van MAC. Dat was een ideale manier om de producten uit te proberen! Ook ik werd nog eventjes in de make-up gezet, maar ik heb er helemaal niet aan gedacht om eventjes een foto ervan te nemen. Jammer hè?

Aan het einde van de middag kregen wij ook de mogelijkheid om alvast een aantal producten aan te schaffen! Dat hoefde je mij geen twee keer te vertellen, want ik had al een paar producten op het oog. Uiteindelijk heb ik alles wat ik op mijn lijstje had staan kunnen kopen:

Emancipation Lipglass | Defiance Eyeshadow Quad | Mighty Aphrodite Blush | Marquise’d Lipstick

Ik heb echt precies wat ik hebben wilde, dus ik ben helemaal gelukkig. Ik twijfel nog een klein beetje over één van de Mineralized Skinfinishes (de lichte, Pink Power), dus misschien dat ik die nog koop als ik volgende week in Londen ben. Als ik ‘m daar niet tegenkom laat ik het gaan, want het is wel weer mooi geweest. Reviews en foto’s van de bovenstaande producten volgen snel!

Het was zo leuk om allemaal like-minded meiden te ontmoeten! Het was geweldig om bij deze speciale middag aanwezig te zijn, dus ik wil Debbie en Wendy van Lushious Beauty ontzettend bedanken voor deze mogelijkheid, en natuurlijk verdient MAC ook een complimentje voor het organiseren van zo’n leuk evenement. Bedankt!

Heb jij al iets uit de MAC Wonder Woman-collectie op je wishlist staan?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Leuke foto's! 🙂

 2. Wat een gave foto's! Volgens mij was het echt heel erg leuk. Alleen ik ben eerlijk gezegd niet zo fan van die blauwe oogschaduw.. 🙁

 3. Wat een leuke fotos 🙂 En het lijkt me een erg gezellig avondje als ik het zo zie!

  Weet nog steeds niet wat ik moet denken van deze collectie. Oogschaduw vind ik iig niet leuk.. maar de nude lipgloss en lipstift.. hmm.. moet ik nog even zelf swatchen 🙂

  1. Ik heb zowel de nude lipstick (Marquise'd) als de lipgloss (Emancipation) gekocht en ze zijn echt prachtig! Ze zijn alleen ook ontzettend populair, dus als je ze wilt hebben moet je snel zijn 😉

 4. Leuke foto's, en het klinkt als een leuke avond 🙂

 5. Ziet er erg leuk uit! Ik vind de verpakkingen echt geweldig, net als het promo-materiaal 🙂

 6. Wat ontzettend leuk dat je daar bij bent geweest! Je aankopen zijn ook echt mooi,.. Ik vind Marquise D' erg mooi dus misschien dat ik die ga scoren zaterdag!

 7. beautyfuel zegt:

  Leuk dat er zo'n event was, het ziet er gezellig uit 😀 Echt een huge lipglass is het trouwens, haha!

 8. Leuke foto's , het ziet er ook erg gezellig uit!

 9. Miss_M zegt:

  Ik heb zaterdag de Emancipation lipglass, Marquise D' lipstick, Mighty Aphrodite blush en Pink Power MSF gekocht. Ik ben erg blij met mijn aankoopjes!

  Helaas is mijn Mighty Aphrodite een beetje gehandicapt, de pan zit er namelijk gedraaid in. De donkere streep zit dus niet netjes recht, maar schuin in het doosje 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.