Make-up Reviews

MAC Lazy Day Lipstick (Swatches + Review)

Ik draag tegenwoordig vrij vaak nude-kleurige lipsticks, en toen ik de swatches van Lazy Day zag wist ik dat deze voor mij perfect zou zijn!

MAC Lazy Day Lipstick
MAC Lazy Day Lipstick
MAC Lazy Day Lip Swatch
MAC Lazy Day Lip Swatch

Waar ik heel tevreden over ben bij  deze lipstick is dat hij lekker creamy is en heel verzorgend werkt! Ook is hij zoals je kan zien goed dekkend. Ik heb redelijk gepigmenteerde lippen, maar mijn eigen lipkleur komt er nauwelijks doorheen. De houdbaarheid van deze lipstick is prima, maar niet heel bijzonder. Zodra ik iets gegeten of gedronken heb moet ik hem opnieuw aanbrengen, maar verder blijft hij prima zitten. Dit is een kleur die niet iedereen zal staan, maar mensen met een lichte huid kunnen deze zeker hebben! Mocht je twijfelen, laat een MAC MUA je adviseren!

De MAC To The Beach-collectie ligt nu in de winkel en is verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten, zoals de Pro Store aan de Heiligeweg in Amsterdam, counters in een aantal filialen van de Bijenkorf en enkele filialen van Douglas. Deze lipstick kost €17,50.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. oeh wat een prachtig zoet kleurtje!

  2. Wauw die is echt heel erg mooi!

  3. nathalie zegt:

    Mooi, mooi!:)Op je lippen geswatched ziet het er mij een hele mooi kleur uit die mij ook nog zou staan.

  4. Mooie kleur zeg!

  5. wauw echt een super mooie kleur !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.