Nagellak

Swatch: Make Up Store – Ebba

Make Up Store - Ebba
Make Up Store - Ebba

In dit artikel verteld ik jullie enthousiast dat ik lekker bij Make Up Sore (MUS) geshopt had. Daar kocht ik natuurlijk ook een nagellakje, dus die moet ik jullie natuurlijk even laten zien.
De nagellak-collectie van MUS bestaan uit allerlei kleuren en finishes. Er zitten spannende kleuren bij als turquoise en blauw, maar ze hebben ook prachtige holografische lakjes. Als eerste heb ik voor een ‘veilig’ kleurtje gekozen en nam ik de knalroze lak Ebba mee.

Ik had eigenlijk verwacht dat Ebba een cream-lakje was, maar toen ik ‘m opdeed bleek dat het meer een jelly-lakje is. Jelly’s zijn wat wateriger en dunner dan cream-lakjes en geven een soort wetlook-effect. Nadeel van jelly’s is wel dat ze vaak iets minder goed dekken. Dat was bij dit lakje helaas ook het geval. Ik had 3 laagjes nodig om ‘m netjes dekkend te krijgen. Gelukkig droogt hij wel vrij snel, dus dat maakt weer veel goed. Op je nagel is hij trouwens behoorlijk knalroze, zelfs een beetje tegen het neon aan. De houdbaarheid is redelijk. Ik heb ‘m een dag of 3 met Trind Nailrepair als basecoat gedragen en hij begon op de derde dag een beetje te chippen. Ik had hierbij geen sticky-basecoat of een topcoat gebruikt, dus waarschijnlijk kan je daarmee de levensduur wat verlengen.

Een paar dagen geleden heb ik ook een lichtblauw holografisch nagellakje gekocht bij MUS, dus die laat ik jullie snel zien!

Make Up Store is een nieuw make-up merk in Nederland en is verkrijgbaar bij de Make Up Store-winkel in de Heiligeweg in Amsterdam. Deze nagellak kost €14,50.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.