Make-up Reviews

Max Factor False Lash Effect Mascara

Vandaag is het tijd voor een review die echt heel lang overdue is. Een product dat ik al minimaal 5 jaar trouw gebruik, maar waar ik nooit een review over geschreven heb? Shame on me! Ach, beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Vandaag dan eindelijk mijn review van de Max Factor False Lash Effect Mascara. En zoals je wel zult vermoeden, die is behoorlijk positief. Lees om erachter te komen waarom!

Max Factor False Lash Effect Mascara-5

Het borsteltje van False Lash Effect is behoorlijk groot en bevat een flinke hoeveelheid plastic haartjes. Normaliter ben ik niet zo’n liefhebber van plastic tandjes, maar omdat deze zo kort zijn gaat het met mijn ietwat gevoelige ogen prima.

Max Factor False Lash Effect Mascara-1

Mijn kale wimpers hebben van zichzelf redelijk wat lengte, maar kunnen nog wel wat volume gebruiken. En dat is precies waar Max Factor’s False Lash Effect goed in is. Tja, de naam zegt het eigenlijk al! Deze mascara gebruik je echt als je wat volume en dikte kan gebruiken. Voor lengte of krul is deze minder geschikt.

Max Factor False Lash Effect Mascara-2

Hierboven heb ik twee laagjes aangebracht en dat vind ik voor dagelijks echt prima. Als ik nog wat meer uit wil pakken doe ik er nog een laag Essence Forbidden Volume False Lash Mascara Top Coat overheen. Het fijne van False Lash Effect is dat het borsteltje ervoor zorgt dat je wimpers niet te veel aan elkaar blijven kleven, dus je zou zelfs nog een derde laag aan kunnen brengen zonder al te veel ‘spinnenpoot’ te krijgen. Deze is trouwens niet waterproof (al is er wel een waterproof versie verkrijgbaar), maar hij blijft bij mij makkelijk een dag zitten zonder te vlekken of te kruimelen.

Max Factor False Lash Effect Mascara-4

Waar je wel even rekening mee moet houden is dat deze mascara beter wordt als de substantie ietwat uitdroogt. Als je hem net opent is hij voor het mooie iets te nat, waardoor hij wat moeilijker op te bouwen is. Na een paar weken is hij iets meer ingedroogd en is de substantie perfect. Een ander nadeel is dat hij behoorlijk prijzig is (€17,49), maar er zijn zo vaak aanbiedingen dat ik hem altijd met 1+1 gratis-acties koop.

Tja, het feit dat ik hem al zo lang gebruik zegt waarschijnlijk al genoeg. Ik ben dol op deze mascara! Ik weet niet hoeveel er de afgelopen jaren al doorheen zijn gegaan, maar ik heb zo’n vermoeden dat het minimaal richting zo’n 20 stuks gaat. Yes, ik ben echt fan!

Max Factor False Lash Effect Mascara – €17,49
Etos | Kruidvat | DA

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

  1. Oeeh hij ziet er mooi uit, en hij geeft jouw wimpers inderdaad een heel mooi effect! Leuk blog heb je!! 🙂

  2. Ik vind deze ook heel fijn 🙂

  3. oehh pretty resultaat!

  4. Mijn favoriete mascara! Ik gebruik hem al een paar jaar en het blijft een mooie

  5. Heel mooi! Ik ga er eens naar kijken

  6. Zo dat moet dan echt wel een goede aankoop zijn zeg. Ik ben wel nieuwsgierig geworden. Liefs soraya

  7. Het lijkt mij een hele fijne mascara

  8. Mooi natuurlijk resultaat! Fijn als je gewoon de perfecte mascara vindt voor jezelf

  9. Het proberen waard zo te zien =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.