Nagellak

Max Factor Glossfinity Nagellak

Als ik nagellak draag kies ik vrijwel altijd voor een interessant lakje. Het liefste een nagellak met zoveel mogelijk glitters en speciale effecten, want het kan mij nooit gek genoeg zijn! Toen ik onlangs hier weer eens een nagellak liet zien bedacht ik me dat het al tijden geleden is dat ik een nagellak met een simpele crème-finish heb laten zien. Het is daar dus weer de hoogste tijd voor! Sinds enige tijd liggen de Max Factor Glossfinity nagellakken in de winkels. Geen bizarre kleuren of gekke glitters, maar gewoon mooie klassieke kleuren met een prachtig glanzend effect.

De Max Factor Glossfinity nagellakken zijn verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren. Het merendeel is vrij klassiek, maar er zitten een paar bijzondere pareltjes tussen! De flesjes bevatten 11 ml en kosten €8,99 per stuk. De prijs vind ik vrij hoog voor een drogisterijmerk, al zit Max Factor meestal sowieso wat hoger qua prijs.

Disco Pink is een mooie kleur donkerroze. Het klinkt misschien wat gek, maar volgens mij heb ik vrijwel geen vergelijkbare kleur in mijn collectie zitten! Bovendien dekt hij in één laagje, heerlijk makkelijk dus.

Rood is nog zo’n kleur waar ik bijna geen nagellak in heb. Toch vind ik het af en toe wel mooi bij een klassieke look! Cerise is vrij warm van kleur en bevat redelijk veel oranje. Ook deze lakt perfect dekkend in één laagje.

Lilac Lace past totaal niet bij mijn huidskleur! Sowieso ben ik niet zo’n liefhebber van paarse nagellak, maar deze werkt gewoon niet bij mij.  Ik denk dat hij bij wat koelere en donkere types een stuk beter zou passen. Voor deze foto heb ik één laagje gebruikt, maar voor het mooie was een tweede laag misschien beter geweest.

Cute Coral is voor mij de grote verrassing uit dit rijtje! Ik had het niet verwacht, maar ik vind ‘m erg mooi. Koraal is ook deze zomer weer een hippe nagellakkleur, maar doordat deze versie wat ‘stoffig’ en minder fel is, onderscheidt hij zich goed van de andere lakken. Dit is ook een perfecte werk-proof kleur die modern, maar wel ingetogen is. Deze lak dekt netjes in twee laagjes.

Marshmellow is een andere leuke verrassing. Hoewel ik ‘m liever nog iets warmer van kleur had gezien, vind ik het wel een mooie draagbare kleur. Het is niet direct snoepjesroze, maar eerder een soort ‘volwassen’ versie. Ook deze dekte netjes na twee laagjes.

Noisette is een exacte kopie van Chanel Paradoxal (een populaire lak die een paar jaar geleden veel stof deed opwaaien) en één van de weinige lakken uit deze serie met een beetje shimmer. Net als bij Paradoxal zijn de paarse glitters niet heel erg zichtbaar op je nagels, maar blijft er nog wel een beetje diepte te zien. Een aardige lak, maar aangezien ik de afgelopen jaren al heel wat vergelijkbare kleuren voorbij heb zien komen, ben ik er een beetje op uitgekeken. Ook voor deze heb ik twee laagjes gebruikt.

Toen ik de lakken voor het eerst zag vond ik ze eigenlijk ontzettend saai. Het heeft daarom dus ook even geduurd voordat ik ermee aan de slag ging. Toch kwam ik er tijdens het swatchen achter dat er een paar interessante verrassingen tussenzitten. Cute Coral en Marshmellow zijn mijn favorieten uit deze selectie! Het zijn absoluut geen creatieve hoogstandjes, maar wel mooie klassieke kleuren voor vrouwen die op zoek zijn naar draagbare tinten. Ik blijf de prijs wat aan de hoge kant vinden, maar ik ben wel van mening dat de kwaliteit van de nagellakken opvallend goed is. Ze zijn allemaal mooi dekkend, hebben een prettige substantie en hebben (zoals Max Factor belooft) een mooie glanzende finish. Ze zijn dus zeker de moeite waard om even een kijkje tussen te nemen!

De Max Factor Glossfinity nagellakken kosten €8,99 en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen zoals Etos en Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. LOVE die roze tinten, en oeh die paarse is ook pretty!

 2. Wat een mooie kleuren zitten er tussen!

 3. Mooie kleurtjes! Ziet er goed uit.

 4. Hele mooie lakjes! De finish vind ik ook heel mooi!

 5. Noisette is mijn favoriet, hele mooie kleur! x

 6. Echt ontzettend mooie lakjes. Die laatste moet ik echt hebben.

 7. Wat een mooie glanzende nagellakjes 🙂 Om de één of andere reden sla ik Max Factor altijd over bij de drogisterij. Het merk trekt me niet zo. Nu ik deze lakjes zie, ga ik er binnenkort toch eens een kijkje nemen 🙂

 8. Wat goed dat die eerste in 1 laag dekkend zijn!

 9. Prachtige kleurtjes!

 10. Mooie kleurtjes!

 11. Zijn erg mooi 🙂

 12. Wat een mooie lakjes! Vooral Disco Pink vind ik erg leuk 😀

 13. Er zitten zeker een aantal leuke kleuren bij zoals de paarse! Vind de finish ook heel mooi 🙂

 14. marjolein zegt:

  Mooie kleurtjes! Zie dat zeze ook bij da hebben en deze week nog 1+1 gratis zijn net als alle andere merken nagellak. Tipje dus als je ze wil kopen 🙂

 15. Ik vind de kleuren niet echt bijzonder eerlijk gezegd! De koraal is zowiezo wel de mooiste!

 16. Ik vind Noisette toch wel heel mooi

  XO

 17. Cute coral vind ik heel erg mooi!

 18. Mooie kleurtjes! Ik vind Disco Pink het mooist.

 19. Mooie kleurtjes én swatches!

 20. Zitten hele mooie kleurtjes bij 😀

 21. mooie lakjes én foto’s!

 22. Ik vind de kleuren wel mooi maar niet erg bijzonder..

 23. Wat een mooie kleuren weer!
  Cute Coral is mijn favoriet!

 24. Mooie lakjes!
  x

 25. Cute marsmellow is zo mooi!

 26. Cute Coral vind ik heel erg leuk! De rest vind ik allemaal niet zo boeiend, maar die vind ik leuk!

 27. Kim zegt:

  Wauw, ik vind ze echt heel leuk, maar niet echt bijzonder. Ohja, ehm, storm deed opwaaien? Of stof doen opwaaien, of storm lopen..

 28. prachtige lakjes!

 29. Er zitten mooie kleurtjes tussen 😀 x

 30. De kleuren zijn echt geweldig! Ik vind de paarse kleur ook erg mooi, maar de laatste is mijn favoriet, I think! 😀

 31. Oeh, die koraal en roze zijn mooooi!
  Misschien dat ik een van de twee (of allebei!) ga kopen als ik ze toevallig tegen kom..
  Bedankt voor je leuke review! 🙂

 32. Noisette vind ik erg mooi. Zelf houd ik ook heel erg van aparte lakjes.

 33. Cute Coral en Marshmallow vind ik het mooist. Zoeits heb ik nog niet in mijn stash. Denk dat ik ze allebei wel in huis zal halen als ik er tegen aan loop!

 34. WAUW, super mooie lakjes, die wil ik wel hebbem

 35. TingTing zegt:

  Het koraal kleurig lakje ziet er idd erg mooi uit. Normaal hou ik niet zo van koraal, omdat ik ze vaak te fel uit vind zien. Deze ziet er veel meer sophisticated uit!

 36. Mooie kleuren! Vooral cute coral vind ik heel erg mooi. 🙂

 37. Prachtige lakjes! 😀

 38. Wauw mooie kleurtjes zitten erbij! 🙂

 39. Mooie lakjes en mooie swatches+foto’s! Vooral het eerste, roze lakje vind ik erg mooi

 40. ik vind de roze en paarse kleur wel erg mooi!

 41. Mooie lakjes!

 42. Basic, maar mooi!

 43. Marjolein zegt:

  Zelf heb ik de Candy rose….een wat ingetogen kleur maar ik ben er helemaal blij mee.
  Na 4 dagen doe ik er een derde laagje over omdat de randjes dan wat slijten maar dan kan ik er inderdaad een week mee doen zoals max factor beloofd….er springen bij mij in geen geval stukjes vanaf en dat is heel prettig want dat ziet er zo slordig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.