Shoplogs

Nailart en MAC Haul!

Ik had vanochtend een tentamen, en die locatie zit midden in de stad. Toen ik klaar was ben ik meteen lekker gaan shoppen om te ontspannen. Er zit daar een groot filiaal van Kruidvat in de buurt, dus ik ging eventjes kijken in de hoop dat ze de nieuwe Essence nailart-spulletjes binnen hadden, en toen bleek dat ze het vandaag in het schap gezet hadden. Ik ben natuurlijk meteen helemaal losgegaan!

Nailart Haul 28 Mei 2010
Nailart Haul 28 Mei 2010

Essence Nail Art Freestyle & Tippainter in 04: Pink, 07: Ocean Breeze, 02: Flower Power | Catrice Princess For A Day | Essence Nail Art Twins Glitter Topper 04: Carrie | Essence Show Your Feet Toe Nail Polish 10: In The Jungle, 09: sunshine 4Ever | Essence Nail Art Nail Polish Remover Ultra | Essence Nail Art Pen 01: Spacy Pink, 02: Cool Black, 03: Silver Star, 05: Silver White | Essence Nail Art Collector’s Case

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar alles! Ik heb al helemaal zin om alles uit te testen en overal mee te spelen. Reviews volgen uiteraard.

Tjah, en op weg naar de tram naar huis liep ik langs MAC. Ik wilde in elk geval even Mixing Medium meenemen, en ik moest ontzettend lang wachten tot ik eindelijk geholpen werd (grrrrr….), en toen zag ik nog meer leuks.

MAC Haul 28 Mei 2010
MAC Haul 28 Mei 2010

Shimmermoss Eyeshadow | Marine Life High-Light Powder | Float On By Eye Kohl | Life’s A Breeze Lip Pencil | Easy Lounger Lipglass | Viva Glam Gaga Lipstick | Mixing Medium Water-Based

Marine Life Highlighter en Easy Lounger Lipglass had ik al eerder deze week erbij gekocht, maar ik vond dat ze toch nog eventjes hierbij op de foto mochten. Zoals jullie wel snappen heb ik vanaf nu een no-buy voor de komende maand! Ik heb nu even alles wat ik wilde, dus ik denk dat ik dat wel vol zal gaan houden.

Ik heb in elk geval meer dan genoeg om jullie te laten zien. Zitten er producten bij waar jullie extra benieuwd naar zijn?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Mooie spullen! Helaas hier nog geen nieuwe Essence nagellak gespot,.. Viva Glam Gaga is zooo gaaf!!

 2. WAUW SUPERLEUKE DINGEN! Die van Essence moet ik hebben <3<3

 3. Supeeermooi! I lovee de MAC blush en lipstick!<3

 4. Say yes for the Marin life highlighter: YES!

  Heb m ooooook:)

 5. Ik ben eigenlijk geweldig nieuwsgierig naar die nail art pennen.

  *is dom* waarvoor gebruik je dat mixing medium van MAC?

  1. Charlotte zegt:

   Is helemaal niet dom hoor! Mixing Medium kan je gebruiken om losse oogschaduw en pigments aan te brengen. Het blijft dan beter zitten en de kleuren komen mooier uit 😀 Die nailart pennen zijn echt heel leuk! Ik zal ze snel reviewen 🙂

 6. judith zegt:

  Zitten die nail art dingen in de permanente collectie of is dit van een LE ?

  1. Volgens mij zijn ze onderdeel van de permanente collectie. Bij sommige grote filialen van Kruidvat is er een extra Essence-schap met onder andere heel veel nailart-spulletjes. Daar stonden ze tussen en die blijven volgens mij ook gewoon. Ze zijn nog wel heel nieuw, dus misschien nog niet overal verkrijgbaar!

 7. ik ben benieuwd naar de review van de nail-art pennen, ik heb nl geeen idee wat dat zijn 😛

  1. Het zijn een soort viltstiften om op je nagels te tekenen, maar dan zit er nagellak in. Ik zal ze snel laten zien!

 8. Wow, ik zou willen dat ik zoveel spulletjes van Mac tegelijk kon kopen haha :$:P

 9. Waaauw wat een super onwijs prachtige spullen <3 Vooral die mac blush en Oh My, al die lakjes <3 Bij ons hebben ze het (nog!!!) niet 🙁

  x Martine

 10. p-p-p-p-p-rrrrrachtig!

 11. Ik wil ook graag van die leuke essence nail art spulletjes maar ik kan ze helemaal nergens vinden 🙁

 12. oh my god,

  de groene kleur van essence is bijna identiek aan de donkergroene lak van OPI

  deze ga ik zeker kopen, ik ben al een tijd opzoek naar juist dié kleur OPI maar kan hem niet vinden, dan maar de essence, wat ook nog eens heel veel scheelt!

  http://www.parokeets.com/en/2010/03/comparison-op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.