Nagellak

Nails of the Month: Oktober 2013 #2

Jullie waren zo enthousiast over de eerste versie van Nails of the Month dat ik het niet kan laten om ook de tweede helft van de lakken die ik in oktober droeg te laten zien. Een deel ervan heb ik op Twitter en Instagram al voorbij laten komen, maar ik draag ook regelmatig lakken die ik helemaal niet op die kanalen laat zien. Afgelopen weken droeg ik een paar grote favorieten en experimenteerde ik met wat verschillende nail arts. Kijk snel verder voor foto’s en uitleg!

Ik had al tijden zin om weer eens met Hello Kitty aan de slag gaan, en had al een tijdje een Imageplate van Born Pretty Store met deze vrolijke kat liggen. Hello Kitty gaat uiteraard samen met roze en dat werd Bourjois Peach & Love. Voor het stempelen gebruikte ik een donkerroze kleur van Catrice, maar ik heb er inmiddels zoveel dat ik de naam echt niet meer weet. Oeps! Nadat ik mijn duimen met het silhouet van Kitty had gestempeld, vond ik ‘m toch wat saai. Ik besloot ‘m in te kleuren met witte nagellak (Konad Stamping Polish in White), het neusje geel te maken en het strikje in de kleuren met rood. Ik heb het vermoeden dat hij er hierdoor niet echt op vooruit is gegaan, haha! Ik was er zelf niet echt ondersteboven van en heb de creatie niet lang laten zitten, maar m’n fitnesstrainer vond ‘m zo fantastisch dat hij het er later nog meerdere malen over had. Oké dan!

Ik heb een paar lakken in mijn collectie die gewoon altijd goed zijn, ongeacht mijn stemming of de gelegenheid. OPI Jinx is daar een voorbeeld van, deze blijft toch fantastisch?

Nog zo’n geweldige nagellak is Barry M Princess. Ik heb ‘m al heel vaak laten zien en ik weet zeker dat jullie ‘m nog heel vaak voorbij zien komen. Sterker nog, hij zit op dit moment ook alweer op mijn nagels!

Ik ben altijd dol op glitters, maar ik ben op dit moment ook groot fan van de ‘confetti’-achtige glitters die in Golden Rose 109 zitten. De lak is van zichzelf vrij transparant, maar ik gebruikte ‘m in dit geval over OPI Party in my Cabana, een donkerroze lak. Op die manier is hij mooi dekkend en heb ik van elke lak maar één laagje nodig. Bovendien blijven Jolly Jewels door deze tactiek veel beter zitten, dus dat is mooi meegenomen.

Ook droeg ik nog een andere lak van Golden Rose, namelijk Golden Rose Jolly Jewels 119. Feestje op je nagels!

Voor mijn verjaardag pakte ik uit met nail art, wat uiteindelijk resulteerde in bovenstaande nagels. Meer informatie over de techniek en lakken die ik heb gebruikt kun je in dit artikel vinden. Ik vind het nog steeds heel erg gaaf, maar ik was het na een paar dagen wel een beetje zat. Ik ga zo’n combinatie absoluut nog een keertje maken, maar dan met andere kleuren. Wat dachten jullie van verschillende tinten roze? Dat wordt vast en zeker supermooi!

Als laatste droeg ik in oktober nóg een Liquid Sand/Textured Effect-lakje, namelijk Barry M Majesty. Ook al zo’n mooie! Deze heeft iets van 5 dagen op mijn nagels gezeten, totdat hij op een gegeven moment echt niet meer kon. Van deze komen binnenkort uitgebreide foto’s op mijn website!

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Wauw, wat een mooie lakken en wat een mooie nagels heb je toch. Vind de barry m lakken erg mooi

 2. De allereerste en allerlaatste zijn echt prachtig!

 3. Die eerste is echt prachtig!

 4. Als ik jouw nagels zie met een mooi lakje erop kan ik nooit kiezen welke ik de mooiste vind.. Ik vind ze gewoon allemaal zo mooi en fantastisch! Jinx wil ik trouwens ooit nog hebben haha

 5. Princess is echt prachtig! Vind ik ook goed bij je passen!

 6. Ik vind de Barry M lakken helemaal geweldig. Alleen zag ik gisteren al dat er in de Misslipgloss shop bijna geen enkele meer op voorraad is, dus ik wacht nog even af.

 7. super leuk!! lekker veel glitters :P!!

 8. Barry M princess heb ik ook na aanleiding van je swatch gekocht, prachtige lak!

 9. Heel erg mooi! Die nail art van je verjaardag vind ik het mooist van allemaal.

 10. Wat zien je nagels er leuk uit, mooi hoor!

 11. Mooie lakjes, ik vind de laatste echte prachtig.

 12. prachtige lakjes allemaal!

 13. Tessa zegt:

  wauwie, ik vind vooral die van Berry M Princess erg mooi.

  Liefs Tessa

 14. Die van Barry M zijn m’n favorieten 🙂

 15. oooooooooh die laatste van barry m en princess is zo mooi!

 16. barry m princess is zo mooi!

 17. Heel leuk om zo’n overzichtje te zien! Ik vind Princess het mooist 🙂

 18. Sarina zegt:

  die laatste doet me zo hard denken aan de sand effect van gosh. Ik weet nu niet of het een prijsverschil geeft.

 19. Mooie kleurtjes! 😀 Barry M Princess. is mooi 🙂

 20. Die derde is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 21. Erg mooi allemaal. En dat lakje van Barry M, woooow die is echt geweldig! Die gaat op mijn wishlist :O

 22. Wauw wat zien ze er stuk voor stuk prachtig uit!

  Doe je al mee met mijn winactie?
  neem een kijkje op mijn site.

 23. Princess van Barry M blijft geweldig.

 24. Barry M heeft zo een mooie lakjes 😀 x

 25. Leuk om te zien. Het zijn allemaal mooie lakjes. Vooral het laatste lakje is om verliefd op te worden. x

 26. Wat een prachtige kleuren en creaties! Volgens mij houd je van de kleur roze 😉

 27. Wat een mooie nagel creaties zie ik weer voorbij komen! Pink pink pink!

 28. Heel leuk om te zien!

 29. Ik vind Barry M Princess echt geweldig!

 30. Vind het stuk voor stuk erg mooi!

 31. wat een vrolijke nagels allemaal!

 32. Wauw die van Barry M zijn echt súper mooi. Vooral die laatste!

 33. Alle sparkly sand manis vind ik super, en die voor je verjaardag was ook suuuuuperleuk!

 34. Stuk voor stuk prachtige lakjes, kan eigenlijk niet kiezen!

 35. Wat leuk zo’n overzichtje!

 36. Prachtige lakjes.

 37. Verdorie, gisteren in Antwerpen voorbij een Berry M stand gelopen en gedacht ‘nehh die liquid sands zijn niet zo speciaal’. Maar jouw swatches vind ik wel heel tof :p

 38. Esther zegt:

  Erg leuk, ik ben verliefd op het Barry m lakje, ik ga hem straks denk bestellen

 39. Whaa die Barry M lakjes zijn echt supermooi!!

 40. Die met die streepjes vind ik echt gaaf! Ga ik zeker ook eens proberen

 41. Supermooie kleurtjes, vooral die laatste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.