Nagellak

NOTD: China Glaze Secret Peri-wink-le

China Glaze - Secret Peri-wink-le
China Glaze - Secret Peri-wink-le

Dit was mijn allereerste China Glaze nagellak. Ik bestelde hem mee toen ik mijn eerste Konad-spulletjes bij Enchantra kocht. Dit was ook de eerste nagellak die ik kocht die een ‘bijzondere’ kleur had. Ik droeg eigenlijk altijd roze, dus blauw was eventjes wennen. Inmiddels vindt ik het heel gewoon, maar het blijft een lakje waar ik veel leuke reacties op krijg, omdat hij zo apart is!

Gelukkig was mijn eerste ervaring met China Glaze goed, en zoals jullie weten is mijn collectie van dit merk langzaam aan het uitbreiden! Zoals alle China Glaze lakken heeft deze een prima kwastje, en kan je zonder veel moeite netjes lakken. De dekking en de formule van Secret Peri-wink-le is ook prima, en zoals je ziet is twee laagjes voldoende om hem netjes te laten dekken.

Toevallig heb ik onlangs een shirtje in precies deze kleur gekocht, dus draag ik hem de laatste tijd steeds vaker. Ik heb een tijdje geleden hem gecombineerd met witte Konad koeienvlekken, en toen kreeg hij een superleuk Milka-koe-effect. Met een lichtblauwe Konad zal hij denk ik ook heel grappig zijn. Snel maar eens proberen…

China Glaze is te koop bij Transdesign.com en kost daar $3.20 per stuk. Ook is China Glaze te koop bij KonadNail.nl en kost daar €6,95. Lees meer over bestellen bij Transdesign in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.