Nagellak

NOTD: Gosh Holographic

Mijn eerste holographic lakje! Holographic heeft een soort minuscule glittertjes in zich zitten. In normaal licht lijkt hij vrij grijs, maar in het zonlicht gaan de glittertjes schitteren in alle kleuren van de regenboog. Dit type nagellak is moeilijk te omschrijven, omdat hij zo’n bijzonder effect geeft.

Pff… Wat is dit een lastige nagellak! Ik heb eerst een laag basecoat gebruikt, toen een laagje Holographic, en toen ik de tweede laag Holographic aanbracht, nam het kwastje als het ware het vorige laagje mee! Daardoor ontstonden allerlei rare kale plekken. Ik dacht dat ik de laag niet goed genoeg had laten drogen, dus liet ik de tweede laag lang drogen. Toen ik de derde laag aan wilde brengen gebeurde exact hetzelfde. Ik heb zo goed mogelijk geprobeerd alle kale plekjes weg te werken, maar het ging moeizaam. Op internet kwam ik tegen dat als je géén basecoat gebruikt, je hier helemaal geen last van zou moeten hebben. Volgende keer ga ik dat proberen!

Helaas bleef deze niet heel lang zitten. Na een dag begon hij flink te chippen. Deze lak is perfect voor een feestje, maar op vaak op te hebben is hij niet geschikt.

Gosh is te koop bij grotere filialen van Kruidvat, en deze nagellak kost €6,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. ohh deze is echt VRESELIJK van textuur.. zonder basecoat werkt ook niet bij mij hoor. Ik gebruik eerst een andere dekkende nagellak eronder zoals wit en dan breng ik hem aan, dat gaat iets beter x

 2. Chainmail charm van Diamond Cosmetics 4 euro voor een holo die goed dekt en probleemloos aan te brengen is. Verder China Glaze OMG collectie. Aanrader!

 3. Sokje zegt:

  Ik heb deze vandaag ook gekocht. De verpakking zegt dat je de fix boasecoat van Gosh er bij moet hebben voor het beste resultaat. Heb ik maar gedaan, en ik heb nergens last van gehad. 🙂
  Prachtige lak ^^

 4. phoebe zegt:

  Ik snap écht niet waar iedereen zo'n probleem van maakt? Heb hem gewoon zonder basecoat aangebracht en had na 2 laagjes perfecte dekking. Nergens 'kale' plekjes ofzo. Ook tijdens het lakken was alles normaal!

 5. oalg zegt:

  IK BEN AL ZO LANG NAAR DEZE OP ZOEK IN WELKE KRUITVAT HEB JE HEM GEKOCHT?:D

  ps je hebt echt een super leuke site!

  1. Hij is uit het assortiment gehaald, heb 'm anderhalf jaar geleden gekocht.

 6. ^Hij is nog niet overal uit het assortiment hoor, ik heb hem ongeveer een half jaar geleden gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.