Nagellak

NOTD: Herôme WIC Bogota

Dit is de tweede kleur die ik heb uit de Herôme World Inspired Colours Collectie. Toen ik deze kleur in hel flesje zag was ik spontaan verliefd! In het flesje is het een hele mooie grijsblauwe tint met shimmer. De shimmer is goud! Dat zie je niet vaak, want meestal wordt bij lichtblauw zilveren shimmer gebruikt. Dat gouden detail maakt deze lak echt bijzonder.

Toen ik deze opbracht begon ik me eventjes zorgen te maken over de dekking. De eerste laag was nog zo ontzettend doorzichtig, dat ik dacht dat ik minimaal 4 lagen nodig zou hebben om hem dekkend te krijgen. Gelukkig bleek het mee te vallen. Ik heb 2 dikkere laagjes aangebracht, en hij dekt netjes. Met dunne laagjes heb je waarschijnlijk een derde laagje nodig. Net als bij New Delhi is het kwastje prettig en werkt netjes. Ook droogt hij redelijk vlug. Helaas minder snel dan New Delhi, maar deze formule is natuurlijk ook ietsje anders.

Dit is echt een hele mooie en bijzondere lak en zeker de moeite waard!

De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. deze heb ik ook! ik vind hem idd ook heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.