Nagellak

Swatch: H&M Fashionista

H&M - Fashionista
H&M - Fashionista

Er wordt wel eens gezegd dat paars nauwelijks accuraat vast te leggen is op foto’s, en dat is in dit geval echt zo! De kleur van deze lak op de foto is echt totaal verschillend met hoe hij IRL is.

Ja ja, Hennes & Mauritz heeft nagellak! Ik was er vroeger wel eens argeloos langsgelopen, maar aangezien ik weinig goede ervaringen met H&M make-up gehad heb, vond ik het niet de moeite waard om te kopen. Ik stond een tijdje terug bij de kassa te wachten, en daar stond een hele bak vol lakjes. Het waren allemaal vrij donkere kleuren en de paarse trok mijn aandacht. Voor €3,95 was ik toch wel benieuwd, dus heb ik hem gekocht.

Ik was eigenlijk heel erg verbaasd over de kwaliteit! Hij dekt ontzettend goed (twee laagjes is meer dan genoeg), formule is prima en het kwastje werkt eigenlijk ook best fijn. Dat had ik echt niet van een kledingwinkel verwacht, hihi 😀 De kleur is ontzettend mooi, maar zoals ik al zei totaal anders dan hier op de foto te zien is. Hij is echt heel mooi dieppaars, en dan ook echt dieppaars, niet aubergine ofzo, met een hele aparte parelmoer-achtige finish.

H&M Nagellak is te koop bij grotere filialen van H&M (vaak waar ze een uitgebreide accessoire-afdeling hebben) en bij de H&M Online Webshop. De nagellak kost €3,95.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. wauw mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.