Persoonlijk

Persoonlijke Update: Ch-ch-changes!

10950567_1531201143810697_762871272_n

Net voor het publiceren van dit artikel heb ik mijn masterscriptie ingeleverd! Een kleine overwinning voor mijzelf (al voelde de bachelorscriptie als een grotere opgave) en vooral het einde van een tijdperk. Want na heel wat jaren in de collegebanken te hebben doorgebracht, zit het er voor mij nu eindelijk op. Nog even wachten op de beoordeling van mijn onderzoek, maar met een beetje geluk mag ik mezelf over een paar maanden Master of Science noemen. Als je me dat drie jaar geleden had verteld had ik je direct voor gek verklaard, maar het gaat er nu eindelijk toch van komen. #proudmoment

Nu de tijd van studeren en het indelen van mijn eigen tijd erop zit, ga ik direct beginnen aan een nieuwe uitdaging. Ik ga namelijk aan het werk! Nog niet helemaal fulltime en ook nog niet helemaal ‘volwaardig’ (tja, leuke startersfuncties zijn in mijn werkveld nou eenmaal schaars), maar wel bij een heel tof bedrijf en ik heb er vooral heel veel zin in. De laatste weken heb ik mij naast m’n scriptie dan ook beziggehouden met planningen, voorbereidingen en het uitbreiden van m’n garderobe. Want hoewel ik de laatste jaren me prima in jeans en sneakers kon vertonen, is het nu tijd voor rokjes, jasjes en pumps. Yep, it’s serious business.

Wat gaat dit betekenen voor Pinky Polish? Niet heel veel! Althans, dat hoop ik. Het merendeel van mijn tijd zal uiteraard opgaan aan mijn nieuwe functie, maar zoals het er naar uitziet gaat het me lukken om vrijwel elke dag nieuwe artikelen te plaatsen. De hoeveelheid video’s zal misschien iets minder zijn, al zal ook daar wel een mouw aan te passen zijn. Wellicht dat ik de eerste periode nog wat aan het zoeken ben naar de juiste balans, maar ik verwacht dat ik snel een nieuw ritme gevonden heb. En wellicht dat mijn ‘nieuwe’ leven nog wat interessante content op gaat leveren. Wat dachten jullie van Office Outfit of the Day, beautytips voor in de trein of beauty Do’s en Don’ts op kantoor? Mogelijkheden genoeg, haha!

Bij deze zijn jullie in elk geval weer up-to-date en ik dank jullie vast voor jullie begrip! Oh, en vanaf morgen zullen er weer gewone beauty-gerelateerde artikelen op Pinky Polish verschijnen. Ik ga nu eerst even mijn ‘overwinning’ vieren en uhm… slapen!

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Wat leuk gefeliciteerd! Mij lijkt outfit of the day en make up voor kantoor enzo erg leuk!! Ik kijk ernaar uit 🙂 succes met je nieuwe baan!

 2. Gefeliciteerd! Je mag er trots op zijn!! Geniet van je prestatie en rust even lekker uit.

 3. Gefeliciteerd en veel plezier en succes in je nieuwe baan!
  X

 4. Wat fijn dat je nu helemaal klaar bent! 😉

 5. Hartstikke goed, joh! Ik kan me nog goed herinneren dat ik het ook als een overwinning voelde toen mijn scriptie af was… Hopelijk heb je nog de mogelijkheid om wat vakantie in te plannen. Dat heb je vast en zeker verdiend 🙂

 6. stella zegt:

  Meid, geniet van van je vrije tijd!!!! je hebt zoo hard gewerkt de laatste maanden en jaren.
  Oh en gefeliciteerd met je nieuwe baan. Top!

 7. Karlijn zegt:

  Gaaf zeg! Mag je trots op zijn! Wat voor een baan krijg je precies, wat zijn je taken? Ik ben namelijk erg benieuwd!

 8. Gefeliciteerd met het (bijna) afstuderen! Kan het geloven dat je nu op een spannend moment in je leven zit. Heel veel succes bij de nieuwe job!

 9. Gefeliciteerd! Wat tof dat je een baan hebt! Het ‘grote mensen’ leven kan beginnen 😉 In het begin zal het waarschijnlijk even zoeken zijn naar een juiste balans (werk-blog), maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen bij jou.

 10. Wat gaaf dat je een baan hebt kunnen vinden! Geniet ervan dat je in ieder geval kan beginnen. Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat ervaren

 11. Wat leuk! 🙂 Gefeliciteerd. Blijf je nog wel bij TBS werken? Iig succes!

 12. Gefeliciteerd met je baan! Ik hoop er ook snel 1 te vinden 🙂

 13. Gefeliciteerd en veel succes!

 14. Gefeliciteerd en welkom to the work force!

 15. Gefeliciteerd!! Geniet er van! En ik denk dat iedereen wel begrijpt dat je functie heel even een klein beetje prioriteit heeft! Veel succes

 16. Wauw leuk zeg! Fijn dat je meteen aan de slag kan 🙂 Ik heb zelf 9 maanden naar werk moeten zoeken na mijn afstuderen.

 17. Ah gefeliciteerd meid! Veel plezier met je nieuwe job<3
  X Emma

 18. Gefeliciteerd met het inleveren van je master scriptie, nu nog hopen op een goede beoordeling! Maar je kunt het studentenleven achter je laten. Alvast veel succes en plezier op je nieuwe baan!

 19. Van harte gefeliciteerd: valt dan echt een last van je schouder af hihi. Ik ben benieuwd hoe je invulling gaat geven als je gaat werken, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen. En zoals jij zegt: zorg alleen volgens mij bij jou voor meer inspiratie 🙂

 20. Gefeliciteerd Charlotte! Veel plezier en succes met je nieuwe baan!

 21. Wat een heerlijk gevoel om nu klaar te zijn! Je mag trots op jezelf zijn :). Super dat je al een baan hebt gevonden, want ja, dat is best moeilijk in deze tijd. Heel veel succes!

 22. Femke zegt:

  Gefeliciteerd, succes en vooral veel plezier !

 23. Congrats 😀

 24. lisanne zegt:

  Topper!
  heel veel succes alvast bij je nieuwe baan!
  we zullen zien hoe het gaat met je blog maar dat komt vast goed,lekker op een tempo die voor jou goed voelt!
  Iedereen zal dat vast wel begrijpen!
  Xx

 25. Gefeliciteerd Charlotte! Dat is vast een opluchting. Spannen joh zo’n eerste echte baan. Ik kan me dat gevoel nog goed herinneren.

 26. Wat leuk, gefeliciteerd! En heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!

 27. Gefeliciteerd! Fijn dat dat erop zit! Veel succes met de nieuwe baan!

 28. Wat goed dat je nu klaar bent met studeren! En heel erg veel succes met je nieuwe baan! Je kant ’t! 🙂

 29. Van harte gefeliciteerd! 😀 Heel veel succes met je baan!

 30. Gefeliciteerd! Wat fijn dat het erop zit!

 31. Geniet in ieder geval van het werkleven. En iedereen zal dat wel verstaan dat je niet altijd even veel tijd hebt zeker?

 32. Wauw, knap! Proficiat!

 33. Cindy zegt:

  Nou je het zegt, een office proof stukje op een beautyblog is eigenlijk wel wat ik net miste. Heb toch wel het gevoel dat de meeste beutybloggers vrij ver afstaan van het kantoorleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.