Reviews

ReReview: Producten Maart 2013

Ik probeer heel veel producten uit en schrijf regelmatig artikelen over wat ik er nou van vind. Soms ben ik lyrisch en zo enthousiast dat ik vertel niks anders meer te willen gebruiken. Andere keren ben ik misschien iets minder positief. Het kan allemaal! Het leek me leuk om voor een nieuwe rubriek elke maand even terug te blikken op de reviews die ik het jaar daarvoor in die maand heb geschreven. Wat vind ik er nu van? Gebruik ik het nog steeds? Is het nog steeds een aanrader? Vandaag trap ik af met de ReReviews van Maart 2013!

Ik schreef vorig jaar onder andere een review over de L’Occitane Shea Butter Hand Cream. Ik was erg positief en dat ben ik nog steeds! Sterker nog, ik heb op dit moment een grote tube naast me liggen die ik dagelijks gebruik. Ik heb sindsdien ook eigenlijk geen andere handcrèmes meer gebruikt, hoewel ik nog wel wat nieuwe crèmes heb uitgetest. Dit blijft gewoon de allerbeste.

Ik was ook behoorlijk te spreken over de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base. Ik kan me ook herinneren dat ik die vrij lang gebruikt heb, maar op een gegeven moment was ik hem helemaal zat. Ik vond de substantie voor het mooie toch te droog en te korrelig, en bovendien was de verpakking met mijn ietwat langere nagels ontzettend onhandig. Nee, deze gebruik ik eigenlijk niet meer, helaas…

Dé budgetontdekking van vorig jaar was waarschijnlijk de Catrice BB Allround Foundation Multi Benefit Make Up SPF 30. Dit was echt een grote favoriet van het afgelopen jaar! Op dit moment gebruik ik ‘m vrij weinig, maar ik vermoed dat ik ‘m in de zomer weer heel wat keren ga gebruiken. Ik heb geen enkele andere BB cream in de Nederlandse winkels gevonden (zeker niet voor zo’n lage prijs) die zo fijn is als deze.

Ik was vorig jaar blijkbaar op de budgettour en schreef ook over de Kruidval Cleansing Gezichtsschuim. Deze heeft lang in mijn douche gestaan omdat ik ‘m elke ochtend gebruikte. Later had ik een facewash bij mijn ouders nodig, dus heb ik ‘m daar neergezet. Daar gebruik ik ‘m nog steeds, al is het iets minder vaak. Dit is in elk geval wel één van de beste goedkope gezichtsreinigers die ik heb gebruikt en nog steeds een aanrader.

In de favorietenvideo van Maart 2013 laat ik ook nog heel wat dingen voorbij komen waar ik nog steeds enthousiast over ben! Zo gebruik ik letterlijk elke dag nog steeds de Physicians Formula 2-in-1 Eye Booster Eyeliner + Serum en de Essence I Love Extereme Crazy Volume Mascara. Dit zijn echt geweldige producten. Mijn bus Batiste Dry Shampoo is op dit moment op, dus die gebruik ik even niet, maar bijvoorbeeld Make Up Forever Aqua Brow heb ik al in tijden niet meer gebruikt. Nee, dat product is bij nader inzien toch niet zo geschikt voor mij, vooral vanwege de kleur en het harde effect dat hij geeft.

Zo, dat was even een update van de producten waar ik vorig jaar in deze periode over heb geschreven! Zoals je ziet verandert mijn mening soms een beetje, maar over een aantal producten ben ik nog net zo tevreden, zo niet nóg meer tevreden. Ik vond het leuk om eens een update te schrijven, omdat ik merk dat mijn eerdere reviews niet altijd meer relevant zijn. Dit artikel is dan ook een beetje een extraatje, gewoon omdat ik er zin in had!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Wat een super handig artikel! Echt een heel erg leuk om zo’n rereview te doen 😉

 2. De catrice bb Cream gebruik ik zelf onwijs graag! De kleur en dekking vind ik perfect 🙂

 3. Die handcreme lijkt me fijn!

 4. Wat een fijne ReReview. Ik vind het wel grappig om te zien dat sommige producten je blijven boeien en sommigen toch weer verdwijnen.

 5. echt super leuk dat je dit zo laat zien 😛

 6. Leuk om te lezen! Sommige producten gebruik je een tijdje en daarna verdwijnen ze in je kast en andere blijf je maar gebruiken. Toch grappig om te zien.

 7. Floor zegt:

  Super leuk idee!
  Nu weet ik zeker dat het echt echt een goed product is!

 8. Die bb-cream vind ik ook zo fijn! De i love extreme-mascara vind ik zelf iets minder. Deze lijkt later iets af te brokkelen. Leuke rereview!

 9. Die facewash is echt heel fijn!

 10. De catrice bb-cream klinkt goed!

 11. Super leuk artikel! 🙂 Ik ga eens kijken naar de facewash van Kruidvat.

 12. Wat een leuk artikel! Ik heb ook een facewash van Kruidvat, maar ik vind ‘m niet zo fijn…

 13. Wat een leuk artikel!

 14. Soms bevallen producten op lange termijn toch minder, dus erg handig dat je een rereview hebt gemaakt!

 15. Heel fijn dat de leuke en mindere producten tegenover elkaar gezet worden. Scheelt toch tijd bij het uitzoeken in de winkel 🙂

 16. Wat grappig om te lezen!

 17. Ontzettend leuke artikel, die Catrice eyeshadow base was ik ook echt fan van, totdat ik hetzelfde probleem had met nagels. De catrice BB cream gebruik ik nog altijd dagelijks 🙂

 18. Superleuk filmpje!

 19. Leuk artikel! De gezichtsreinigers van Kruidvat vind ik ook erg fijn!

 20. Leuk idee! Soms blijkt een product na een tijdje toch niet zo geweldig te zijn of te vervelen.

 21. Astrid zegt:

  Ben ik de enige die heeft opgemerkt dat april nog niet eens begonnen is terwijl Charlotte zei dat we al een eindje in april zitten.

  1. Misschien moet je even de titel van het artikel (plus de rest van het artikel) lezen. Het is een terugblik op Maart 2013, vorig jaar dus 😉

 22. Die BB cream heb ik ook, superfijn!

 23. fijne producten allemaal 😀

 24. Wat een grappig idee! Leuk om terug te kijken.

 25. Jessica zegt:

  Leuk idee om terug te blikken! Dat mag je zeker vaker doen. 🙂 Zo zien we welke producten je nog steeds heel graag gebruikt. Door jou ben ik de l’Occitane handcrème gaan kopen en ik ben ook fan.

  1. Bianca zegt:

   Me too 🙂

 26. Hé, haha! Ik heb op mijn oude blog nog ReReviews geschreven, met precies diezelfde naam. Wat grappig!

 27. De catrice bb cream is ontzettend fijn in de Zomer 😀 x

 28. Echt een leuk idee dit!

 29. Die bb cream vinden veel mensen een aanrader, toch eens gaan kijken of er een geschikte kleur voor me bij zit 🙂

 30. L’Occitane Shea Butter Hand Cream heb ik ook een periode elke avond voor het slapen gaan gebruikt. Heerlijke handcrème en heerlijk zachte handjes in de ochtend. Dikke like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.