Make-up Reviews

Review: Catrice Absolute Eye Colour – OMG I Want That!

Afgelopen week kwam ik eindelijk in een filiaal van Kruidvat dat de nieuwe producten van Catrice in het schap heeft liggen. Wat was ik blij dat te zien! Eén van de nieuwe producten zijn de oogschaduw-quads, doosjes met vier kleuren oogschaduws. Sinds de vernieuwing van het assortiment zijn de oogschaduws kwalitatief enorm verbeterd, dus ik hoefde niet na te denken en nam één van de doosjes mee. Ik koost voor het setje OMG I Want That!.

Ik vind de nieuwe strakke verpakkingen echt top! Ze zien er een stuk minder goedkoop uit dan de oude doosjes en staan mooi in mijn stash. Doordat ze doorzichtig zijn zie je makkelijk wat er in zit en bovendien zijn ze lekker plat waardoor je ze makkelijk kan stapelen. Een goede keuze van Catrice!

Eerder schreef ik een review over het oogschaduw-duo in de kleur Help! I’m Stranded, en daar was ik erg tevreden over. Jullie kunnen je wel voorstellen dat ik erg benieuwd was naar de pigmentatie van OMG I Want That!.

Zoals jullie kunnen zien zijn met name de eerste drie kleuren ontzettend goed gepigmenteerd. De eerste en derde kleur zijn mooi shimmery en hebben een zachte romige structuur. De tweede kleur is mat en is ook iets meer poederig qua structuur, maar is ook zeker een goede oogschaduw. De goudtint in dit rijtje is een beetje teleurstellend, aangezien hij behoorlijk korrelig is en nauwelijks kleur afgeeft. Gelukkig is deze kleur bedoeld als highlighter en geeft een mooie glans zonder al te veel kleur op het wenkbrauwbot, dus hij is niet geheel nutteloos.

Helaas komen de kleuren niet zo goed over op de foto (in het echt is de look veel warmer!), maar het geeft jullie in elk geval een idee.

Als eerste heb ik een laagje Catrice Eyeshadow Base aangebracht. Vervolgens depte ik de zilver-grijze oogschaduw uit het palette over het gehele bewegende ooglid en met een luchtige kwast bracht ik de bruine kleur aan in mijn arcadeboog. Met dezelfde kwast depte ik een klein beetje van de matte zwarte kleur in de buitenste ooghoek en die vervaagde ik naar binnen toe. De goudtint bracht ik met een luchtige kwast aan op het wenkbrauwbot als highlighter. Langs de bovenste wimperrand trok ik een lijntje met Catrice Gel Eyeliner in Mambo Nr. 2 en langs de onderste wimperrand gebruike ik een zwart oogpotlood. Vervolgens vervaagde ik het zwarte oogpotlood met de zwarte oogschaduw uit het palette en maakte ik de look af met Pupa Pupalash Mascara Energizer.

Ik ben fan! De verpakking is strak, de kwaliteit van de oogschaduws is goed en de kleuren zijn mooi en draagbaar. Ik vind het jammer dat de goudtint een beetje tegenvalt, maar de andere oogschaduws maken veel goed. Voor de nieuwe oogschaduw-quads van Catrice betaal je €4,49, een koopje voor zo’n fijn product! Bovendien vind ik dit palette in alle opzichten veel beter dan het paletten van NYC waar ik eerder een review over schreef. Mocht je op zoek zijn naar een oogschaduw-palette en niet te veel geld uit willen geven, dan zijn deze palettes van Catrice een hele goede keuze!

Het OMG I Want That-palette kost €4,49 en maakt deel uit van de vernieuwde vaste collectie van Catrice. Het kan nog even duren totdat de nieuwe lakjes overal verkrijgbaar zijn, maar je kan ze uiterlijk eind april verwachten!

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Ziet er wel goed uit! Mooie kleuren zo. Hoe bevalt de eyeshadow base van Catrice? Daar ben ik wel benieuwd naar!

  1. Die heb ik nog nauwelijks kunnen testen, dus ik kan er nog niks over zeggen. Zodra ik 'm echt vaak gebruikt heb ga ik 'm reviewen!

 2. Wauw, ziet er echt heel erg goed uit! Ik baal nog steeds enorm dat mijn palette haast geen pigment heeft 🙁

 3. mooi hoor! Ik hoor heel veel verschillende meningen over het palette ik moet het toch maar eens zelf testen 😉

 4. Ik vind dit palette er zo mooi uitzien! Zodra ik hem vind in de winkel neem ik hem direct mee 🙂

 5. Ziet er goed uit!

 6. Mooi palletje! Ik hoop dat de nieuwe collectie hier ook snel in de winkel komt te liggen.

 7. Ja ik heb em ook ^^ Ben er tevreden zeker voor die prijs 🙂

 8. Ik wil hem ook, wat mooi zeg!

 9. Deze ziet er goed uit! 🙂 Ga d'r vandaag maar eens even naar kijken, ben benieuwd!

 10. Ziet er echt prima uit 😀 Ik zal er van de week eens naar kijken! Ik ben erg benieuwd naar de andere palettes! Erg bedankt voor je review!

 11. ooeh, hij valt me mee!

 12. ziet er mooi uit!

 13. Ziet er erg goed uit, eigenlijk had ik dat ook wel verwacht aangezien de mono's ook erg fijn zijn 🙂

 14. a1001addictions zegt:

  Wat een mooi en fijn product voor dat prijsje!

 15. Ziet er goed uit en leuke kleurtjes!

 16. Lijkt me echt een heel erg fijn palette!

 17. Prachtig palette! Ook zeker voor dat fijne prijsje 😀

 18. Danielle301995 zegt:

  Toch nog maar een keer langs om te testen denk ik ^.^ Ziet er goed uit!

 19. beautyandso zegt:

  Mooie palette en een mooie prijs! Moet ik hebben!

 20. Ziet er goed uit! Leuk prijsje ook, haha 😀

 21. charlotte zegt:

  Wauw erg mooi, ook de look die je er mee hebt gemaakt
  Maar bij mij lag die nog niet in het kruidvat jammer.

 22. lianne zegt:

  OMG! I want that n_n

 23. ohh, ik kan maar 1 ding zeggen: Omg i want that ! hahah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.