Make-up Reviews

Review: Catrice Absolute Eye Colour – Rumble In The Jungle + Birds Of A Feather (Papagena)

Eindelijk is er weer een Catrice Limited Edition-collectie die ik écht leuk vind! De Papagena-collectie is gebaseerd op jungle- en amazone-tinten, precies mijn kleuren. Ik keek ontzettend uit naar de oogschaduw-palettes, want de Catrice-oogschaduws zijn over het algemeen zeer goed van kwaliteit en ook nog eens zeer budget-vriendelijk! Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik beide oogschaduw-palettes heb meegenomen.

In eerdere Catrice LE-collecties zaten natuurlijk ook oogeschaduw-palettes, maar dit is de eerste collectie waarin de vernieuwde oogschaduw-quads te vinden zijn. Ze hebben dezelfde opzet als de Quads uit het vaste assortiment (zoals deze en deze), maar hebben hier en daar wat extra details meegekregen zodat ze perfect in de Papagena-collectie passen. Let vooral even op de leuke deksels en de prints die in de oogschaduws zijn gedrukt!

De hoofdkleuren uit deze collectie zijn groen, goud en paars. Deze tinten komen allemaal terug in het Rumble In The Jungle-palette! Eigenlijk waren alle kleuren uit dit palette prima van kwaliteit, al is de goudtint een beetje aan de korrelige kant. Met dit palette ga ik morgen een look maken, dus houd Pinky Polish goed in de gaten!

Voor meiden die het eerste palette een beetje te heftig vonden is Birds Of A Feather een geweldig alternatief. Dit palette bevat prachtige natuurlijke kleuren! Ook viel het me op dat de structuur van de oogschaduws uit dit palette iets romiger was waardoor ze meer kleur afgaven. Dit is een echte must-have!

Ik vind de Papagena-collectie echt geweldig en de oogschaduw-palettes zijn wat mij betreft beiden de moeite waard. Ze kosten slechts €4,29 per stuk en de kwaliteit is echt dik in orde, zeker voor die prijs! Daarnaast zijn de kleuren ook nog eens prettig draagbaar en is vooral Birds Of A Feather een must-have voor iedereen. De komende dagen kunnen jullie nog meer Papagena-reviews verwachten, want ik heb uiteraard ook de nagellakjes meegenomen om aan jullie te kunnen laten zien!

De Catrice Papagena-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt vanaf nu in de winkels. Het kan even duren voordat jouw filiaal deze collectie in het schap heeft staan, dus houd het goed in de gaten! Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. wauw! echt mooie kleurtjes!

 2. Mooi! Deze palettes wil ik heel graag hebben en ook de nagellakjes wil ik grasg! Ik vind de kleurcombinaties echt heel mooi en het ziet er zo mooi uit met de printjes! Morgen op naar de Kruidvat! 🙂

 3. Vooral die laatste ziet er goed uit! Ik zou hem ook eerder komen dan de eerste; die is net iets te fel voor me.

 4. Marley zegt:

  Ik heb de blush (die met de balletjes) en het Rumble in the Jungle palette, ben er ook zeer tevreden over..!

 5. Rebecca zegt:

  Wauw, wat een geweldige kleuren! Die ga ik ook zeker kopen!

 6. Anne-Floortjee zegt:

  Ik had niet gedacht dat ze ZO mooi zouden zijn! Ik wil birds of a feather!

 7. Wat een leuke palletjes! Ga ze zeker kopen. Jammer genoeg ligt de LE hier nog niet in de winkel!

 8. Die zijn moooi!

 9. Ik heb het felle doosje, erg mooi! Ik heb ook die 2 doorzichtige lipsticks gekocht, echt een heel leuk gezicht en ze ruiken ook lekker ♥

 10. Mooie paletjes! Maar ik heb net een 88 palet binnen, dus zijn quatro’s een beetje overbodig geworden voor mij… 😉

 11. Mooie kleurtjes! Ik vind vooral het tweede paletje erg mooi.

 12. Wauw, mooie kleurtjes!

 13. wauw ziet er erg mooi uit(:

 14. Prachtige kleurtjes, ik heb er twee keer voor gestaan en toch heb ik ze niet meegenomen. Zonde !

 15. best mooie tinten 😀 ik heb de blush sticks gekocht ^^

 16. Renske zegt:

  Ik vind de prints in de oogschaduws vooral zo leuk. De kleuren zijn ook allemaal wel mooi, maar zulke heb ik al wel.

 17. Wauw, ik vind allebei de paletjes prachtig! Jammer dat de LE’s van Catrice niet binnen mijn handbereik liggen.

 18. Ingrid zegt:

  Ik heb er vanmiddag mee in de handen gestaan, maar uiteindelijk niet meegenomen. Ik heb namelijk een andere product – op min of meer jouw aanraden – gekocht: Herome Nagelharder. Ik ben heel benieuwd of het gaat werken. Mijn nagels zijn opzich wel sterk, maar krijgen door mijn bijbaantje – in de supermarkt – veel voor de kiezen.

 19. Dat tweede palette is best wel tof 😀

 20. Ik vind de palettes heel erg mooi eruit zien, maar heb ze toch laat laten liggen.

 21. In de winkel zagen de paletjes er niet zo bijzonder uit, maar die swatches zijn wel erg mooi! Ik heb een blush stick en een lipstick gekocht. Wie weet koop ik alsnog een paletje!

 22. ik heb die eerste, de tweede vond ik niet zo bijzonder, maar uit de eerste vind ik het paars en groen erg leuk 😀

 23. Aagje zegt:

  Ik kwam ze gisteren heel toevallig tegen in Den Haag en direct Birds of a Feather meegenomen! Misschien ga ik die andere ook halen als ik je look heb gezien 😉 Heb ook de goude nagellak gekocht.

 24. Isabelle zegt:

  Mooie palletjes, ik vond ze eerst niet zo mooi, maar na de swatchen ben toch wel enthousiast!:)
  ben benieuwd naar de look morgen;)

 25. Ik heb de blush stick en de gloss stick, ook heel fijne producten.

 26. Birds Of A Feather vind ik mooi!

 27. Toen ik gisteren in de winkel stond kon ik niet kiezen. Ik kon ze niet allebei kopen want ik had al voor 40euro aan producten (en er zijn toch ergens grenzen :D) dus besloot ik om gewoon nog even te wachten, maar ik weet het nog steeds niet 😀

 28. Ik vind birds of feather echt geweldig, die moet ik hebben.

 29. Ik heb net Rumble in the Jungle gehaald en ik ben er zooo blij mee! 😀

 30. Heel erg mooie kleurtjes!

 31. Elien zegt:

  ik heb de tweede (:

 32. Jessica zegt:

  Aaaah, eyecandy! Ik wil ze ook! Kun je hier misschien een keer een look mee maken?

 33. Ilonka zegt:

  Ik vind de nieuwe collectie van Catrice echt geweldig. Ik heb gisteren weer een nagellak gekocht namelijk Welcome to the Jungle. Ik ben erg benieuwd hoe hij op mijn nagels is. Ik denk wel dat ik die paletten ook nog ga kopen!

  Je hebt echt een mooie look er mee gemaakt!!

  Liefs xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.