Nagellak

Review: Essence Special Effect Topper – Hello Holo

Zoals vele andere nagellak-liefhebbers ben ik dol op holografische lakjes. Helaas zijn deze lakjes in de Nederlandse winkels vrij moeilijk verkrijgbaar en de holo-collecties van bijvoorbeeld China Glaze zijn meesta zo populair dat ze binnen no-time zijn uitverkocht. Helaas, holo-liefhebbers hebben het niet altijd makkelijk! Gelukkig heeft Essence sinds kort een prachtige topcoat in het assortiment die de hartjes van veel holo-lovers harder zal doen slaan. Ik stel jullie voor aan de Essence Special Effect Topper Hello Holo!

Hello Holo is een doorzichtig topcoat bomvol prachtige holografische glitters. Doordat deze topcoat doorzichtig is kan je ‘m over elk willekeurig lakje aanbrengen! Zulke lakken zijn ideaal om je nagellak opeens een hele andere look te geven, erg handig voor als je je lak een beetje zat begint te worden. Ik vind glitter-topcoat vaak een beetje saai, maar doordat de glitters in Hello Holo holografisch zijn weerkaatsen ze het licht op een prachtige manier. Ik heb mijn best gedaan om het effect op foto vast te leggen, maar het was behoorlijk lastig!

Op deze foto heb ik Hello Holo aangebracht over Gosh Lavender Love, een lavendelblauw crème-lakje. Het is bijna onmogelijk om de prachtige sparkle van de Hello Holo-topcoat vast te leggen, maar ik hoop dat deze foto’s jullie een idee geven. De onderste foto heb ik expres een beetje wazig genomen, want dan komt het effect het beste over. Ik vind zelf dat deze topcoat het vooral erg goed doet bij felle kleuren zoals helder blauw of felroze, maar ik denk dat hij over een zwarte lak ook erg mooi kan zijn.

Toen ik deze combinatie droeg bleef ik maar naar mijn nagels staren. Ik had niet gedacht dat deze topcoat zo mooi was, maar hij is prachtig! Ik vind ‘m fantastisch en wat mij betreft is dit een echte must-have voor de zomer. Ik weet dat er veel buzz is ontstaan over de Circus Confetti-topcoat uit deze lijn (die laat ik binnenkort ook nog een keertje zien), maar wat mij betreft verdient Hello Holo alle aandacht!

Het zal inmiddels wel duidelijk zijn dat ik helemaal verzot ben op Hello Holo. Zodra ik dit lakje weer in het Nail Art-schap tegenkom neem ik er meteen een paar mee, want ik weet zeker dat ik ‘m nog heel vaak zal gebruiken in combinatie met mijn andere lakjes. Yep, dit is een echte aanrader wat mij betreft!

Essence Special Effect Topper Hello Holo kost €1,79 en is verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat met een extra Essence Nail Art-schap.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Jen zegt:

  Heel mooi effect!

 2. Weer zo een lekker budget hebbedingetje! Erg mooi zo!

 3. Van mij had hij nog wel net iets dekkender mogen zijn. Dat hij iets meer glittertjes had gehad zegmaar. Wel een leuk idee!

  1. Emma zegt:

   De mijne is dat wel, met twee laagjes heb je discoballen op je nagels! Misschien ligt het aan de manier van aanbrengen.

   1. tina zegt:

    ik wil net zeggen! bij mij ook namelijk!
    Echt supergaaf is dat 😀 ben er ontzettend blij mee. Op deze foto’s lijkt t meer of er een glittertopcoat overheen zit. Bij mij is die lak na 2 lagen zowat helemaal dekkend

 4. Heel mooi, deze ga toch maar eens kopen

 5. Oh wat een mooie lak! Maar die van Gosh is ook prachtig zeg, supermooie kleur. Maar wat ik me wel afvraag: krijg je de lak nog een beetje fatsoenlijk van je nagels af? Ik heb niet zulke goede ervaringen met glitternagellak. 😉

  1. Dat is bij deze helaas ook niet anders, maar als je een met nagellakremover doordrenkt wattenschijfje op je nagels wikkelt met een beetje aluminiumfolie en dat een minuut of 5 laat zitten veeg je de nagellak er binnen no-time weer vanaf. Heel makkelijk!

 6. Nynke zegt:

  Leuk zeg! Toch jammer dat we die lakjes hier niet hebben..
  Maar eens kijken als ik bij een grotere Kruidvat ben!

 7. Renske zegt:

  Prachtig! Ook over die Gosh lak.

 8. Mooi! Ik heb al zo’n soortgelijk lakje van INM, dus deze laat ik denk ik liggen.

 9. ik heb em ook, ik gebruik hem gewoon als lakje over me “blote” nagels. dan zie je de mooiheid van dit lakje echt wel goed!. Ik weet dat het een mooi lakje is, tis soms gewoon moeilijk om dat goed op een foto te krijgen. maar je fotos zijn mooi!

 10. ;O, zo gaaf, love itt!

  xxx

 11. Het geheel ziet er erg schattig uit vind ik 🙂

 12. erg mooi effect !!

 13. Florie zegt:

  Ik wil hem ook, voor die prijs kan het nooit misgaan 🙂

  maar hij is áltijd uitverkocht.

 14. Geeft wel een gaaf effect! 😀

 15. Ik heb hem ook! Idd, ik bleef naar mijn nagels kijken, so gorgeous!

  xXx

 16. Lieke zegt:

  Is dat niet zo’n lakje die je supermoeilijk van je nagels krijgt?

 17. Supermooi lakje! Ik heb vandaag nog staan twijfelen bij het Essence-schap of ik hem mee zou nemen. Maar ik heb hem uiteindelijk niet gekocht. Volgende keer neem ik hem wel mee denk ik. 🙂

 18. Hij is echt supermooi. Met 3 lagen is die redelijk dekkend en ziet het er echt heel blingy uit ^^

 19. Mooi lakje inderdaad, geeft je nagellak net wat extra’s

 20. Die’s heel mooi! Love it ^_^

 21. Ik had al een tijd zo’n soort lakje van het merk Paris Memories! Maar da is niet overal te koop, dus wel zo handig dat Essence het nu ook heeft! Glitternagellak kun je er trouwens ook handig afhalen met de French Tip Remover van Essence! Is zo’n potje met remover en een soort plastic haartjes 🙂

 22. <3 dat lakje 😀

 23. Margaux zegt:

  Prachtig! Heb Lavender Love net vanmiddag gekocht, hij is zó mooi! Leuk in combi met Hello Holo (die ik ook heb haha)

 24. WAUW! super mooi!

 25. Hij ziet er echt heel erg mooi uit, alleen ik ben niet zo een glitter fan.

 26. Prachtig lakje! Op een zilver lakje vind ik ‘m het mooist!

 27. Prachtig lakje! Op een zilver lakje vind ik ‘m het mooist!

 28. Zal zeker ’s kijken als ik in de stad ben! Die heeft een breder assortiment dan bij ons in het dorp!

 29. leuk lakje, je kan toch ook heeel veel laagjes over elkaar doen om van die glitternagels te krijgen???

 30. Juul zegt:

  Leuk lakje!! Maar hij is altijd uitverkocht bij onze kruidvat:(

 31. Oh dit is wel iets voor mij – ik denk dat ik deze ook maar moet gaan kopen.

 32. Ik vind hem echt heel erg mooi!

 33. ninaa! zegt:

  hee!

  aah die lakjes heb ik ook! die gosh vanmiddag net in de aanbieding gekocht ! 😀
  het is echt een hele leuke site! teminste recent. soms kijk ik op site’s die nooit bij gewerkt worden :S. deze wel!

  heb je een tip om je nagels lang te laten groeien?

  groetjes!

 34. Dorien zegt:

  Ik ben het met de rest eens, dit lakje is het mooist om op je blanke nagels te doen, en dan ong. 4 a 5 lagen.. ziet er echt super sparkling uit! aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.