Make-up Reviews

Review: MAC Eyeshadow Quad – Call Me Bubbles (Shop/Cook)

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat sinds afgelopen zaterdag de nieuwe MAC Shop MAC Cook-collectie verkrijgbaar is! Ik was altijd dol op de Limited Edition-collecties van MAC, maar de afgelopen maanden zaten er niet echt spannende dingen tussen. Totdat ik het Call Me Bubbles-palette zag! Die moest ik natuurlijk hebben.

De verpakkingen van de producten zelf zijn gewoon normaal, maar om de doosjes heen zit deze leuke verpakking! Dat maakt de hele boel toch een stukje vrolijker. Overigens is het linker product een Tendertone Lip Balm! Die ga ik (misschien) in een ander artikel reviewen, maar ik wilde even speciaal aandacht besteden aan het oogschaduwpalette.

Call Me Bubbles viel me direct op vanwege de vrolijke kleuren. Dit zijn mijn favoriete tinten voor komende zomer! Ik kan me wel voorstellen dat deze tinten voor veel meiden wat moelijk zijn om te dragen, maar ik laat zometeen zien dat het best meevalt. Deze tinten zullen vooral erg goed staan bij blauwe ogen of de donkere huid, maar zelfs op mijn lichte huid met groene ogen kan dit palette prima!

Call Me Bubbles | Fresh Daily | Full Of Flavour | Brash

De pigmentatie van de oogschaduws is in principe prima! Call Me Bubbles valt op mijn huid een beetje weg, maar dat komt vooral doordat het een lichte highlighter is. Fresh Daily doet me gigantisch denken aan Catrice Dalai Drama en heeft een zachte glanzende finish. Full Of Flavour lijkt heel weinig kleur af te geven, maar in de praktijk valt dat nog wel mee. Hij zal nooit heel fel uitpakken, maar absoluut meer zichtbaar zijn dan op deze foto. Brash is echt de ster van dit palette, wat een mooie kleur!

Zoals ik al zei is het prima mogelijk om een mooie draagbare look met deze kleuren te maken. Ik heb inmiddels al een tutorial opgenomen waarin ik laat zien hoe ik deze look maak, maar ik heb vast was foto’s gemaakt om jullie een idee te geven. Dit was overigens ook de look die ik onder andere in dit filmpje droeg.

Nogmaals, binnenkort komt hiervan een tutorial online!

Dit is misschien niet het meest draagbare palette dat MAC heeft uitgebracht en de kleuren kunnen allicht wat intimiderend zijn. Toch vind ik dit wel een hele gave toevoeging aan mijn collectie, aangezien ik tegenwoordig eigenlijk altijd voor veilige tinten kies. Wel is dit palette niet bepaald goedkoop, namelijk €38,00, maar dat was van MAC natuurlijk te verwachten. Ik vrees overigens wel dat hij inmiddels op de meeste plekken uitverkocht zal zijn (het is zoals altijd een Limited Edition), maar wie weet komt je ‘m nog ergens tegen!

MAC Call Me Bubbles kost €38,00 en maakt deel uit van de tijdelijke Shop/Cook-collectie die nu verkrijgbaar is. Kijk voor de verkooppunten op de website van MAC.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Wat een mooie palette!

 2. Ik heb deze gelukkig ook nog kunnen bemachtigen! Vind het echt een super palette! De kleuren staan jou ook erg mooi! T geeft echt een frisse look, krijg er een lente/zomer gevoel bij!

 3. Hele mooie kleuren!!

 4. Marijne zegt:

  Super mooie kleuren! Helaas een beetje te duur voor mij.

 5. Chiara zegt:

  Hmm ik vond dat andere paletje leuker, die met de gele kleur in! Ik ben wel verrast hoe goed deze kleuren bij je passen, ondanks je lichte huid!

 6. wauw wat een mooie kleurtjes!

 7. Wat een mooi palette en wat een mooie look!

 8. Heel mooi! Heb zelf net het Naked 2 palette… dus ik laat deze maar even liggen, geen geld!

 9. Ik vind dat palette zó mooi! Staat je ook prachtig 😀

 10. wat een mooie palette en wat een prachtige look;D

 11. Het staat echt heel mooi bij je ogen, ze springen echt nu nog meer naar voor :).

 12. Oh wat een prachtige kleuren, staan je echt heel erg goed.

 13. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn maar staat je echt beeldig !

 14. Esther zegt:

  Wauw wat mooi! En een supergave look!
  Ik heb helaas nog niets van mac mijn make-up verslaving is er altijd al geweest maar nooit groot genoeg om duurdere producten te kopen, de laatste paar weken is hij enorm gegroeid en wil ik perce iets van mac.
  Heb je eeb aanrader (dat ik sws geen miskoop doe)
  ik heb blond haar en blauwe ogen
  xxx

 15. waaauw echt supermooi en staat je echt goed!

 16. Prachtig palette! Mooie look heb je ermee gemaakt!

 17. Lisa zegt:

  Prachtige kleuren en prachtige ooglook! =) Leuk ter inspiratie om te maken met soort gelijke kleuren

 18. Mooie kleurtjes & Mooie look 😀 x

 19. Wauw! Prachtig :O !
  xoxo

 20. Wow. Het is echt een hele mooie look. Staat je ook prachtig! 🙂

 21. Mooie look heb je met die kleuren gemaakt. Ik zou het inderdaad lastig vinden om te dragen, maar jij laat zien dat het heel goed kan! Leuk paletje!

 22. Is echt een prachtig palette, heb het deze week ook gekocht 🙂

 23. Daniëlle zegt:

  Wat een onwijs mooie kleuren, en die look die je er mee gemaakt hebt is ook echt ontzettend mooi <3

 24. Larissa zegt:

  Staat je goed, mooi palette!

 25. Die kleuren staan je prachtig!

 26. Wat een originele kleuren, maar wel erg mooi. En je hebt btw echt een super mooie look gemaakt, past echt bij je 😉 Ik ben benieuwd naar de tutorial!

 27. Mooi! Brash lijkt wel op Sunset uit het Monaco-palette van Sleek, of zit ik er dan naast? Dat is zo’n mooie kleur hè, echt geweldig. Jammer dat MAC altijd zo prijzig is, dat zit er voor mij nog even niet in. Ik ben benieuwd naar je tutorial!

 28. Oee wat een mooie kleurtjes zeg!!

 29. Wauw, wat een prachtige tinten zitten er in dat palette! Ik vind hem wel wat te duur..
  Je hebt wel een ontzettend mooie look gemaakt 🙂

 30. Kim zegt:

  Yeah, leuk! 😀 Hier was ik wel benieuwd naar, ik heb heeeel lang zitten twijfelen, maar ik vind 38 euro voor 4 kleuren waarvan er maar ééntje echt goede pigmentatie heeft echt teveel. Laatst dus inderdaad Dalai Drama van Catrice gekocht en ik heb hem ernaast gehad in de winkel, hij lijkt er best veel op! Rest van de kleuren zijn wel redelijk standaard en heb ik al in mijn stash zitten dus ik doe het gewoon met verschillende paletten 🙂 Hele leuke look, ik ga ‘m maken morgen.

 31. Ik heb deze gelukkig ook nog kunnen bemachtigen! Vind het echt een super palette! De kleuren staan jou ook erg mooi! T geeft echt een frisse look, krijg er een lente/zomer gevoel bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.