Make-up Reviews

Review: MNY Blushes 301 en 501

 

Ik schrijf de laatste tijd veel over luxe merken, dus het is weer tijd voor een mooi budget-vriendelijk product! Ik kocht enkele maanden geleden twee blushes van MNY, maar omdat dit merk toen op veel andere beautyblogs te zien was besloot ik even te wachten met een artikel. Inmiddels is de hype een beetje overgewaaid, dus het leek me een mooi moment om deze blushes te reviewen!

Het MNY-assortiment is opgedeeld in verschillende kleurenfamilie’s. In elke familie zijn blushes te vinden, variërend van felle kleuren tot zachte higlighters. Er is dus voor ieder wat wils! Ik ben dol op donkerroze blushes, dus ik nam kleur 501 mee. Ook was ik nog op zoek naar een mooi perzikkleurige blush, dus kocht ik ook kleur 301.

301 | 501

Zoals te zien is geven beide blushes veel kleur af. Vooral 501 is stevig gepigmenteerd! Je moet bij het aanbrengen van 501 dan ook redelijk voorzichtig zijn en hem goed blenden, want anders is het al snel te veel. Beide kleuren hebben een stevige structuur en zijn absoluut niet poederig. Op de foto lijkt het alsof beide kleuren veel shimmer bevatten, maar ze zijn in werkelijkheid vrij mat.

301 is voor mij de perfecte perzikkleur!  Hij geeft een mooie gezonde gloed die bij veel meiden mooi zal staan. 501 is ook een mooie blush, maar ik vind ‘m voor het mooie iets te donker. Wanneer je ‘m goed uitwerkt geeft hij een frisse roze blos, maar kijk uit dat je niet te veel gebruikt.

Er komt binnenkort een look waarin ik 301 draag online! Kleur 501 was al te zien in een look die ik maakte met het TBS Twilight Palette.

Deze blushes kosten slechts €2,99 per stuk en dat is echt geen geld voor deze producten. Zeker wanneer je naar de prijs/kwaliteit-verhouding kijkt is het een zeer goede prijs, want ze doen echt niet onder voor duurdere drogisterij-merken. Aanraders dus! Ik ben van plan om snel één van de andere kleuren te testen, want ik ben nu ook erg benieuwd naar de highlighters van dit merk!

MNY is te koop bij alle filialen van Etos.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Wow er komt wel erg veel kleur af terwijl als je ze in de verpakking bekijkt er niet veel aan is

 2. Die perzikkleurige ga ik zeker overwegen als ik weer es in de etos ben, hij ziet er erg mooi uit 🙂

 3. Die perzikkleurige is mooi! Zeker eens overwegen. 😀

 4. Ooh, 301 vind ik eigenlijk veel mooier dan 501! Denk je dta het een licht getinte huid staat?

  1. Hmmm… dat is moeilijk te zeggen! Ik vrees dat hij een beetje aan de lichte kant is… Ik zou 'm gewoon eventjes in de winkel testen, want alleen dan kan je zien hoe hij uitpakt op jouw huidskleur 🙂

 5. leinsbeauty zegt:

  Die perzik kleurige vind ik zelf het mooist, ik denk dat ik die ga kopen. En, 501 vind ik ook wel mooi, maar te donker voor mijn lichte huid denk ik. Jammer, dat ze alleen maar, nummers hebben en geen namen!

  1. Ik heb zelf een hele lichte huid (MAC NC15, de lichtste kleur dus) en ik kan 501, mits ik 'm zacht aanbreng, goed hebben!

 6. Beide zijn super mooi. Blijven ze ook een beetje redelijk zitten dan?

  1. Jazeker! Vooral 501 houdt het de hele dag uit. De houdbaarheid van 301 is iets minder, maar dat heb ik over het algemeen altijd met lichte kleuren 🙁

 7. fleursbeautytips zegt:

  Ik ben benieuwd naar de look. Ik heb vandaag een nieuwe blush gekocht, eentje van CARGO. Heerlijk die SALE overal =D

 8. Wat toevallig, ik koos precies dezelfde blushes… ik vind ze beide ook erg mooi moet ik zeggen, vooral 301 gebruik ik nogal eens 🙂

 9. Marieke zegt:

  Ik heb ook 1 van deze blushes, een hele barbieroze. Echt schattig. Er komt heel veel kleur vanaf inderdaad, dus ik moet altijd uitkijken dat ik er niet ga uitzien als een Barbiepop.. 😛

  Fijne review. Ik was al van plan om de perzikkleurige blush eens aan te schaffen. Nu ben ik er helemaal zeker van !

 10. Heb zelf de 501 en ben er echt super blij mee, vooral omdat er een keer geen glitters in zitten 🙂

 11. Die 301 ziet er mooi uit! Heb zelf alleen 2 roze blushes van essence, maar deze lijkt me wel geschikt voor mijn lichte huidje (jij ziet er ook niet al te donker uit namelijk)! *even lang de etos*

  1. Mijn huid is echt ontzettend licht (lichtste kleur foundation van MAC, NC15), dus dan zie je meteen hoe hij uit zal pakken op een lichte huid 🙂

 12. Mooie blushes! Vooral 501. 🙂

 13. mmm, deze zijn wel mooi zeg! Eindelijk kan ik dat zeggen voor deze producten van MNY.

  1. Ik kan begrijpen dat je niet helemaal enthousiast was, want niet alles is geweldig. De blushes (vooral deze twee kleuren) en een aantal van de nagellakken zijn gelukkig wel de moeite waard!

 14. Die perzikkleurige is mooi!

 15. Ik heb 501 en ik vind hem echt superrrmooi.

 16. Die linkse vind ik echt prachtig 😀

  x Martine

 17. Joanne zegt:

  Die perzikkleurige ga ik eens checken als ik in de etos ben, ziet er mooi uit!!!

 18. Ik heb zelf die 501 en ik vind 'm echt heel fijn! Indd, als ik te enthousiast heb gepoederd ziet het er een beeeeeetje TE uit. Subtiel is ie wel heel mooi 🙂

  1. Precies! Een zachte hand is aan te raden en dan heb je zeker een mooie look 🙂

 19. Mooie kleuren 🙂

 20. Zien er schattig uit! mooie kleuren!

 21. Ik heb die perzikkleurige ook, en ik ben er echt ontzettend blij mee 🙂

 22. elise zegt:

  Ik heb ook de 301 perzikkleur blush 🙂 vind hem erg fijn! En dat voor iemand die nooit blush draagt.

 23. Ik hou van peachy kleurtjes 🙂 kheb nog geen mny blush gehaald!! kga van de week ff snuffelen..

 24. Felicia zegt:

  Ik vind blush altijd verschrikkelijk mooi staan bij meiden maar heb zelf niet echt het idee dat ik de technisch onderlegd ben met de blush techniek.. vind het al gauw te veel worden.
  Heb je tips of misschien een artikel over hoe je precies blush kan aanbrengen?

  1. Misschien dat ik er wel een keertje een artikel of filmpje over ga maken, maar op YouTube staan ook een paar hele fijne tutorials. Misschien heb je daar alvast wat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.