Make-up Reviews

Review: Nieuwe The Body Shop Shimmer Cubes (22 + 23)

Zoals jullie weten ben ik dol op de producten van The Body Shop en ook van de make-up van dit fijne merk ben ik groot fan. Ik ben vooral dol op de Baked To Last-producten, maar ook de Shimmer Cubes zijn groot favoriet. Ik vind het dan ook geweldig dat de Shimmer Cubes vanaf nu in vier nieuwe kleuren vekrijgbaar zijn! Kijk snel mee voor twee van de nieuwe kleurencombinaties.

De Shimmer Cubes van The Body Shop staan bij veel beauty-liefhebbers vooral bekend om hun geweldige pigmentatie en prachtige kleuren. Daarnaast lijken ze bijna nooit op te raken! Eén blokje oogschaduw bevat 3,5 gram oogschaduw (een MAC oogschaduw slechts 1,5 gram), dus je kan er wel eventjes mee vooruit. Daarnaast zijn ze ook nog eens perfect om nat aan te brengen voor een nog intenser effect. Fijne oogschaduws dus!

Naast dit alles hebben ze nog een voordeel en dat is dat ze ontzettend makkelijk zijn om mee te nemen! Elke oogschaduw heeft zijn eigen dekseltje, waardoor je bijvoorbeeld ook één losse kleur mee zou kunnen nemen. Daarnaast kan je natuurlijk ook de kleuren onderling wisselen (handig wanneer je meerdere Shimmer Cubes-palettes hebt) om je eigen combinaties te maken.

De Shimmer Cubes maken al jaren deel uit van het assortiment en zijn de afgelopen jaren in allerlei combinaties verschenen. Vanaf 1 september zullen er vier nieuwe kleuren aan het assortiment worden toegevoegd waardoor deze blokjes in 6 verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar zullen zijn. Ik heb twee van de nieuwe sets, namelijk 22: Green Light en 23: Bunch Of Violets.

22: Green Light

Pure Turquoise | Mint Green | Silver Grey | Forest Green

Wat een prachtige pigmentatie en wat een mooie kleuren! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze ietwat bont vind om samen te dragen, maar in combinatie met wat mooie bruin- of grijstinten moet het helemaal goed komen. Overigens staan deze tinten vaak geweldig bij bruine of blauwe ogen.

23: Bunch Of Violets

Orchid Purple | Candy Pink | Pearly White | Velvet Plum

Dit is echt mijn absolute favoriet, wat een prachtige kleuren! Ik heb deze ook al vrij vaak gedragen, want deze tinten staan geweldig bij mijn groene ogen. Deze kleuren zijn perfect met elkaar de combineren en zijn prima voor een complete ooglook. Ik ben fan!

Tja, what’s there not to like? Ik ben dol op de Shimmer Cubes van The Body Shop en heb inmiddels al een aardige stash opgebouwd:

alleen de bruine (06: Chocolate Box) is nog verkrijgbaar, de andere twee waren Limited Edition

Ze zijn misschien wel wat aan de prijzige kant (€22,- per palette), maar de kleuren en de kwaliteit zijn geweldig. Bovendien is de hoeveelheid oogschaduw ook niet mis (3,5 gram per blokje, 14 gram in totaal!), dus absoluut de moeite waard. De nieuwe kleuren zullen vanaf 1 september in de winkels liggen. Ze zullen overigens deel uit gaan maken van het vaste assortiment, dus je hebt alle tijd om ze allemaal te sparen!

De Shimmer Cubes kosten €22,00 per palette en zijn vanaf 1 september verkrijgbaar bij alle filialen van The Body Shop. Bovendien heeft The Body Shop tegenwoordig ook een Nederlandse webshop, dus kan je ze ook gewoon online bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wauw! Twee prachtige setje cubes!
  Vooral die paarse!

 2. wauw ziet er erg mooi uit;D

 3. Geweldige kleurtjes! en wat een pigmentatie!
  Ik neem zeker even een kijkje als ze in de winkels liggen!

 4. Wow heel erg mooi!

 5. wow gaaf zeg… die paarse is echt VET MOOI… en idd voor de hoeveelheid die je krijgt is het niet echt duur

 6. Wat een pigmentatie! Echt tof van de Body Shop! ;D Alleen 22 euro vind ik persoonlijk te duur voor een oogschaduw palette.

 7. Wauw ziet er echt super goed uit! Alleen ik vind het ook wel iets te duur…
  x

 8. Ik heb het 06 palette. Ik gebruik ze eigenlijk niet zo vaak, heel zonde want het zijn hele mooie oogschaduws. Maar ik vind het vervelend dat ik elke keer de dekseltjes van de kleuren moet afhalen. en ik wil ze niet weggooien. Hoe doe jij dat?

  1. Nieke zegt:

   Je vraagt het wel niet aan mij, maar ik antwoord toch ook maar even. 🙂

   Ik zet de dekseltjes onderaan de aparte potjes en dan zo in hun groot doosje. Geen last meer van die kleine dekseltjes en je hoeft ze toch niet weg te gooien.

 9. ik vind ze er wel erg mooi uit zien 😀

 10. Stiekem vind ik Chocolate Box er wel heel goed uit zien, haha!

 11. Wat een prachtige kleurtjes!

 12. Jeetje die paarse is echt geweldig! Misschien moet ik eens over stag gaan en ook een Shimmer cube aanschaffen!

 13. Wauw heel mooi! Ik wil al heel lang de bruine versie ervan! Ik vind ze alleen zo duur 😉
  x

 14. Isabelle zegt:

  Mooooooooi wauw! wil je een keer een look maken met het paarse setje?

 15. Paula zegt:

  Wauw! Ze zijn zooo mooi! Jammer dat ze best wel duur zijn.

 16. Wauw die Brunch of Violets is supermooi! Ik wacht tot september (uh dat is morgen! yay!) omdat ik in die maand jarig ben en dan mag je met je TBS-card altijd met 10 euro korting wat uitzoeken, ik wilde dan graag die Shimmer Cubes kopen in Chocolate Box, maar nu twijfel ik! 😉 Maar eens gaan swatchen in de winkel dus! 🙂

 17. Wauw, wat een geweldige pigmentatie zeg! Als ik er zelf een ga aanschaffen, ga ik denk ik voor de bruine variant, want dat gebruik ik zelf vaker.

 18. Ze zijn erg mooi! 😀 Ik heb alleen al genoeg oogschaduw dus ik laat het maar, want dan vind ik ze toch net iets te duur. 🙂

 19. wauw, wat een mooie kleuren! <3

 20. Die paarse kleuren zijn zo mooi !

 21. mooi! vooral mint green 🙂

 22. de bruine vind ik het mooist 🙂

 23. ziet er goed uit, maar ze komen niet op mn wishlist

 24. Wow! Heel erg mooi!

 25. Cindy zegt:

  Ik heb zelf ook twee shimmer cubes palettes en ik wil zeker meer nu ik de nieuwe kleuren zie!

 26. Ohhh die groene zijn geweldig, die ga ik zeker binnenkort halen! Bedankt voor het laten zien 🙂

 27. Nieke zegt:

  Ik heb zelf de chocolate box en vind het leuke kleurtjes. Maar ik ben wel niet onder de indruk van de pigmentatie. Ik was zelfs erg teleurgesteld in het begin.
  Nu vind ik ze wel fijn omdat je ze zonder al te veel zorgen rustig kan opsmeren. Wat wel handig is voor een make up kluns.

 28. wauw ! ze lijken me echt super fijn !

 29. Ziet er leuk uit! Green Light is prachtig… Die wil ik heel graag aan mijn stash toevoegen 🙂 !

 30. Bunchs of violets vind ik echt heel erg mooi. Ik heb zelf ook Shimmer Cubes in 09, waar een vergelijkbare lila kleur inzit. (:

 31. Evelien zegt:

  Mooi! Ik zou alleen niet weten hoe ik ze moet combineren. Ga je een keer een mooie look maken met Green Light?

 32. Vooral het tweede paletje vind ik erg mooi, maar de prijs vind ik erg hoog!

 33. wauw heeel erg mooi en een SUPER pigmentatie vind ik! super gaaf!!!

 34. Wow that well pigmented 😀 thanks for the swatches 😀

 35. Romina zegt:

  De nummer 06 heb ik, vind hem echt fijn =)

 36. Geweldige kleuren, vooral de blauwe tinten! De paarse tinten zien er ook erg goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.