Nagellak

Review: OPI Silver Shatter

Enkele maanden geleden dacht ik dat de Crackle-trend slechts een kort leven beschoren was, maar niets blijkt minder waar te zijn. Deze trend is inmiddels al meer dan een half jaar aan de gang en nog steeds schieten crackle-lakjes uit de grond als paddenstoelen. Nagellak-merk OPI doet graag mee met de nieuwste trends, dus het is dan ook geen verrassing dat ook zij zich op de crackle-lakjes gestort hebben. Eerder zagen we OPI Black Shatter en dat bleek zo’n groot succes te zijn dat er een volledige Shatter-collectie op de planning staat! Helaas moeten we daar nog eventjes op wachten, maar inmiddels is wel de leuke OPI Pirates Of The Caribbean-collectie in de winkels te vinden met daarin de nieuwe crackle-lak genaamd Silver Shatter.

Silver Shatter is volgens mij het eerste metallic crackle-lakje dat op de Nederlandse markt is verschenen (correct me if I’m wrong!). Een slimme zet van OPI, want zo weten ze zich goed te onderscheiden van alle andere merken die een graantje van deze trend proberen mee te pikken! Ik ben dol op crackle en zilveren lakjes, dus deze combinatie was voor mij perfect. Toen ik ‘m tegenkwam in de winkel nam ik hem dan ook meteen mee en ik kon niet wachten om ‘m uit te proberen! Ik bracht ‘m aan over één van mijn favoriete zomer-lakjes, OPI Flower-To-Flower:

Een geweldige combinatie, nietwaar? Ik vind het in elk geval fantastisch! Ik denk ook dat veel crackle-haters Silver Shatter misschien wel zullen waarderen. Het is wat mij betreft in elk geval het mooiste crackle-lakje dat ik tot nu toe ben tegengekomen.

Ook voor deze crackle-lak geldt dat wanneer je een dun laagje aanbrengt, je kleine stukjes crackle als resultaat zal hebben. Breng je een dikke laag aan, dan zullen de stukken crackle groter zijn. Ik vind zelf de grote mooier, dus ik breng hem liever wat dikker aan.

De crackle-trend gaat voorlopig geen kant op en dat is maar goed ook! Ik denk dat dit op dit moment mijn favoriete crackle-lak is en dat zal voorlopig wel zo blijven (tenzij OPI met een Golden Shatter-lak komt, dan ben ik helemaal om!). Zoals we van OPI gewend zijn is dit lakje niet goedkoop (€13,95) en is zeker in vergelijking met andere crackle-lakken aan de prijzige kant. Daarentegen vind ik deze versie zodanig uniek dat ik ‘m de prijs dubbel en dwars waard vind. Bovendien is dit lakje makkelijk op eBay te vinden, dus de kans is groot dat je ‘m daar voor een vriendelijker prijsje tegen zal komen.

OPI Silver Shatter maakt deel uit van de tijdelijke OPI Pirates of the Caribbean-collectie en kost in Nederland €13,95. OPI is te koop bij Sephora, Mooi Parfumerie, sommige vestigingen van DA en schoonheidssalons. Ook is OPI op internet verkrijgbaar bij onder andere Transdesign en op eBay.

P.S. Een aantal van de andere OPI Pirates of the Caribbean-lakjes komen binnenkort op Pinky Polish en ook de Essence-crackle lak zal ik snel reviewen!

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. P2 heeft al eventjes een zilveren crackle genaamd Silver Blast 😉

  1. Yep, maar die is niet in NL te koop 😉

   1. Die heb ik, maar hij is heel anders dan dit ! Hij droogt mat op, zonder glitters, zo jammer !

  2. ik heb er ook een van Claire’s, die is ook echt erg mooi!

 2. Anne-Floortjee zegt:

  Super mooi! En je hebt echt prachtige nagels 🙂

 3. Ik vind de combinatie écht geweldig! 😀
  Word tijd dat ik mijn crackle lak uit de kast ga halen denk ik haha!

 4. Ziet er mooi uit en idd je hebt hele mooie nagels 🙂

 5. mooi effect 😀

 6. Ik vind 'm in ieder geval leuk!

 7. Ik vindt hem echt super! Ben zelf ook nog opzoek naar een leuke/mooie crackle nagellak

 8. Desirée zegt:

  Ik zag op twitter dat jij hem al had en dacht yes hij is uit! :p Dus ik gelijk op zoek, in Gouda was hij niet. Wel bij Sephora in Utrecht, dus gelijk daar meegenomen 🙂 Met 15% korting kreeg ik m (weet niet waarom, had t ook nergens zien staan :p) dus was hij 11.86.
  Wilde m graag nog hebben vóór ik maandag naar Aruba vlieg voor een bruiloft, kan ik m mooi opdoen! :p

 9. Carla zegt:

  Essence heeft ook een zilvere crackle lak 😉

  1. Nee, dat is de basis-lak die zilver is. De Essence crackle-lakjes zijn wit en zwart 🙂

 10. Janneke zegt:

  Ben blij dat de crackle trend terug is! Droeg ruim 10 jaar geleden 'kraknagellak' maar het was ineens nergens meer te krijgen. Ik had altijd effen kleurtjes maar zo met glitters is ook wel gaaf!!

 11. Super combinatie!

 12. Inderdaad een erg geslaagde combinatie met dat roze! 😀

 13. Ik ben een crackle hater en ik blijf een crackle hater hoor! Hihi 🙂 Maar jouw nagels zijn prachtig!

 14. Cindy zegt:

  Hij is mooi he ! Ben zelf niet zo van de crackle lakjes, maar heb hem gister ook gekocht bij Mooi.
  Zag vandaag bij DA in de Leidsestraat ook de zwarte staan, (zijn op Ebay bijna niet meer te krijgen) maar ik hou het toch maar bij deze ene 😉

 15. Ik ben geen voorstander van de crackle lakjes, krijg er toch nog steeds een 'vies' gevoel van. Maar deze vind ik wel erg mooi!

 16. Ooh pretty! ik wil al zolang een crackle lakje, maar die van essence zijn steeds uitverkocht 🙁 deze is trouwens wel heel mooi! maar ik denk niet dat ik er 14 euro voor over heb..

 17. Ik heb twee crackle lakjes van PUPA, maar deze zilveren van OPI vind ik echt heel erg mooi! Ik ga er denk ik wel even naar op zoek in de winkel (parfumerie Mooi zit hier, hopelijk heeft die hem).

 18. Ik vind het er geweldig uitzien!

 19. Me likeyyyy! Wat een gave shatter is dit! Ik.WIL.'m!

 20. Demi zegt:

  wauuw, deze is echt heel mooi(L)

 21. Nagellakverkoop zegt:

  Ik vind hem echt helemaal super!

 22. zomerel zegt:

  Ik heb nog steeds geen cracke lakje in mijn bezet :huilhuil: Ik kan hier bijna nergens OPI krijgen, die van Pupa zijn al uitverkocht of niet verkrijgbaar en Essence hebben ze ook niet in onze kruidvat. 🙁
  Dit lakje is ook weer zo'n mooie!

 23. Ik vind hem erg mooi, zelf wil ik ook nog graag een crackle lakje:)

 24. martina zegt:

  moooooi !
  je lakt je nagels trouwens ook echt heeel netjes !

 25. Wat een supertoffe combinatie. Ik ben helemaal in love met crackle lakjes. 🙂

 26. vind hem echt heel mooi, maar denk dat ik hem helaas aan mij voorbij laat gaan.
  zilveren nagellak staat me echt niet..

 27. Leontine zegt:

  Ik vind crackle vaak zo druk, ik heb een zwarte en ben dat na een dag alweer beu. Maar deze zilveren is wat rustiger, wat liever..

 28. Wauw, wat is hij mooi!

 29. Brendalee zegt:

  ik heb hem gisteren gekocht en super blij mee! Alleen maar positieve reakties!

 30. Dat zilver met dat roos is supermooi! Like it!

 31. Merveille zegt:

  Mooi! Nèt even anders dan de rest 😀

 32. Jessica zegt:

  Ik vind het eigenlijk een beetje tegenvallen.
  Dan vind ik de basic zwarte mooier en beter te combineren.

 33. Renske zegt:

  Wauw deze staat je prachtig. Gaaf ook over die roze nagellak. Toch blijft dat crackle effect niets voor mij.

 34. Wauw, mooie crackle! Normala vind ik ze niet zo mooi, maar deze wel!

 35. leuk, maar heb geloof ik toch liever zwart

 36. Myrthe zegt:

  wat mooi gedaan leuke combinatie, crackle lakjes zijn echt leuk :p

 37. supermooi lakje!
  x

 38. Wow die heb ik nog helemaal niet gezien maar is zeker wel erg mooi! Apart ook dat je zo'n lakje in crackle hebt 🙂

 39. That is a little something I must find more information about, i appreciate you for the article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.