Make-up Reviews

Review: The Body Shop Colour Crush Lipstick 225: Blushing Pink

Een tijdje geleden is de hele lipstick-serie van The Body Shop vernieuwd en zijn de Colour Crush Lipsticks gelanceerd. De oude lipsticks waren hard toe aan een update, en ze zijn er gelukkig flink op vooruit gegaan. De nieuwe lipsticks zijn ontzettend romig, verzorgend en geven (zoals hun naam beloofd) een gigantische hoeveelheid kleur af. Ideaal! Er zitten heel wat mooie nieuwe kleuren in de collectie, maar er is één specifieke kleur die ik graag aan jullie wil laten zien: Blushing Pink.

De Colour Crush Lipsticks (€12,00) zijn verkrijgbaar in 24 kleuren en ingedeeld in drie verschillende kleurenfamilies, namelijk Pink, Nude en Red. Deze indeling is slechts een benadering, maar het geeft je wel een indicatie van de ondertoon. Zoals aan de dop te zien is valt Blushing Pink onder de roze familie. De verpakking vind ik overigens erg leuk en strak. Het was misschien nog iets leuker geweest als de doppen niet de kleur van de familie waren, maar juist de kleur van de lipstick zelf, vooral wanneer je meerdere van deze lipsticks in je collectie hebt.

Ik was nooit bijzonder groot liefhebber van lipsticks, maar sinds ik de Colour Crush Lipstick in de kleur Blushing Pink heb ontdekt, draag ik vrijwel niks anders meer. Zelfs mijn favoriete lipgloss Pink Up Your Life draag ik vrijwel nauwelijks. Tja, dat zegt toch al aardig wat? Ik denk dat dit de eerste lipstick ooit is die ik volledig op ga maken.

Blushing Pink is een warme roze tint die ietwat naar koraal neigt, maar nog steeds dicht tegen natuurlijk roze aanligt. Veel roze lipsticks zijn te koel van kleur voor de tint van mijn huid, maar deze is perfect! Dit is een kleur die veel dames zal flatteren en vrijwel elke teint doet opleven.

De kleur is fantastisch, maar ook de substantie is geweldig. De Colour Crush Lipsticks zijn namelijk extreem romig en ontzettend sterk gepigmenteerd. De kleur van de stick zie je ook daadwerkelijk terug op je lippen, precies zoals het hoort. Daarnaast voelen ze ook nog eens goed hydraterend aan. Door de romige substantie zijn de lipsticks niet extreem langhoudend, maar deze houdt het gemiddeld een uur of 3 uit op mijn lippen.

Het is een vrij opvallende kleur, maar hij is subtiel genoeg om makkelijk te combineren met verschillende looks. Ik heb gemerkt dat hij zelfs bij vrij heftige ooglooks nog prima kan zonder dat het te veel wordt. Daar ben ik erg blij mee, want ik vind dat veel lipsticks bij mijn gezicht snel te overheersend worden, waardoor ik ze niet graag draag.

Ik heb mijn perfecte lipstick-match gevonden! Bovendien denk ik niet dat dit alleen een match voor mij is, maar dat het ook een tint is die heel veel andere dames mooi staat. Als je op zoek bent naar een flatterende roze lipstick met een ietwat warme ondertoon: deze is PERFECT. En als dit toch niet jouw kleur is, dan zitten er in de serie nog heel wat andere mooie tinten. Ik heb er nog een paar op het oog, dus die komen misschien binnenkort ook nog een keertje voorbij!

De Colour Crush Lipsticks kosten €12,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle filialen en de webshop van The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Ziet er goed uit!
  Een erg mooie lipstick!

 2. erg mooi!

 3. Prachtige kleur, hij staat je echt super goed idd! 🙂

 4. Hij staat je beeldig!
  Mooie lipstick

 5. Wat een mooie kleur!

 6. Wat een prachtige kleur!!

 7. Prachtige lipstick! En ik heb nog een kortingsbon zitten van 30% korting! Even binnenspringen bij TBS deze middag tijdens mijn pauze!! 🙂
  Eefje

 8. Het is een mooi subtiel kleurtje. De kleur staat je prachtig!

 9. Super lief kleurtje! ♡

 10. Ik vind het een mooie kleur 🙂

 11. waaw heel mooi! zwoel verpakking als kleur

 12. Wat een prachtige kleur! Staat je erg goed!

 13. Hij staat je echt heel mooi! Snap dat je er zo blij mee bent 😀

 14. Ik vind dit echt een super mooi kleurtje. Deze zou ik zelfs wel willen gebruiken.

 15. Lieflijk kleurtje! Staat je erg goed!

 16. Wat een mooi kleur, staat je echt super!

 17. Hele mooie kleur! 🙂

 18. Staat je erg goed!

 19. Hij is inderdaad echt prachtig!

 20. Wat een mooie lippenstift zeg, staat je erg mooi!

 21. Wauw, wat een mooie kleur.

 22. De kleur vind ik je echt onwijs mooi staan! Wat een geweldig kleurtje is het toch.. Ik ga snel een keer kijken bij TBS of deze mij ook staat 😀

 23. Mooi kleurtje, staat je erg goed!

 24. Wat een prachtige kleur, staat je erg goed!

 25. Prachtig kleurtje is dit!

 26. Deze kleur staat je heel mooi!

 27. Wauw, hij staat je mooi!

 28. Wat een mooi kleurtje!
  X Saffira

 29. Wow, die staat je echt mooi! Mooi kleurtje

 30. Ik vind het een hele mooie kleur, staat je goed!

 31. Wat ’n mooi kleurtje! Staat je ook erg goed.

 32. Mooie kleur, zeg! Staat je prachtig!

 33. Ik had de kleur iets subtieler verwacht. Ik vind je nagels trouwens echt prachtig!! 🙂

 34. Wauw! Die kleur is zo mooi. Mijn perfecte kleur <3 Vind €12 alleen wel weer veel geld 🙁

 35. Wat een mooie lipstick! Ik heb nog nooit een lipstick van de body shop geprobeerd maar deze ziet er wel erg goed uit

 36. Ik vind dit de perfecte Pinky Polish kleur!

  XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.