Nagellak

Rimmel Precious Stones (Ruby Crush + Diamond Dust)

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op bijzondere glitterlakken, dus jullie kunnen je wel voorstellen hoe leuk ik alle kerstcollecties vind die deze periode uitkomen. Het kan mij niet glitterig genoeg zijn! Meestal moet ik voor mijn glitter-fix uitwijken naar merken als China Glaze of OPI, maar dit jaar kan ik het dichter bij de drogisterij vinden. Rimmel brengt namelijk twee prachtige Precious Stones-lakken uit die bijna het effect van diamanten op je nagels geven. Geloof me, ze zijn prachtig!

Het idee achter de Precious Stones-lakken is dat het zeer dekkende glitterlakken zijn. Het zijn dus geen topcoats, maar ze kunnen echt op zichzelf gedragen worden. Dat is best bijzonder, zeker voor een drogisterijmerk. Ze deden me in het flesje al meteen denken aan de lakken uit de China Glaze Prismatic-collectie (zoals Ray-Diant of Polarized). Op de nagel zijn ze iets anders, maar nog steeds ontzettend fantastisch.

Dit is Ruby Crush. Deze nagellak straat één en al kerstgevoel uit! Deze is echt ontzettend gaaf, vooral dankzij de zilveren glitters. Dit zijn overigens twee laagjes, dus hij is behoorlijk dekkend! Wel moet je tijdens het lakken uitkijken voor kale plekjes, maar in principe moeten twee lagen voldoende zijn.

De tweede lak, Diamond Dust, is wat stoerder. Deze is ook geweldig en ik weet zeker dat vele dames deze op Oudejaarsavond zullen gaan dragen. Dit is echt een feestlakje! Ook dit zijn weer twee laagjes.

Wow, Rimmel heeft echt een geweldige keuze gemaakt met deze nagellakken! Normaal vind ik hun lakjes wat saai en veilig, maar deze zijn ronduit fantastisch. Waarom zijn er maar twee kleuren? Hier wil ik meer van! Ik heb ook zo’n vermoeden dat ze de winkels uit zullen vliegen, dus ik raad je aan om ze meteen mee te nemen als je ze tegenkomt. Stuk voor stuk aanraders voor de feestdagen!

De Rimmel Precious Stones-lakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en kosten €6,99 per stuk. Ze zullen vanaf november verkrijgbaar zijn bij drogisterijen zoals Kruidvat, Etos en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Brenda zegt:

  Wauw, vooral die laatste is geweldig!

 2. Brenda zegt:

  Wauw, vooral die laatste is geweldig!

 3. Die rode!!! Die wil ik echt hebben, vooral voor kerst. Wat een beauty! Beiden zijn overigens echt gaaf.

 4. Jeetje wat zijn ze gaaf! Heel erg mooi!

 5. in 1 woord wauw!

 6. Wow ze zijn allebei echt hartstikke mooi 🙂 maar, om het rustiger te houden vind ik de onderste nét iets leuker

 7. Daisy zegt:

  ik dacht dat ze heel slecht zouden dekken maar ze dekken echt fantastisch echt mooiie lakjes <3

 8. Prachtige lakjes! Zeker een goede zet van Rimmel 😀

 9. Ik vind ze heel erg mooi!

 10. Ik vind ze beide heel erg mooi! Ik ga ze zeker kopen zodra ik ze zie!

 11. de grijze is echt geweldig

 12. Wow! Die rode is idd echt op en top kerst. Echt leuke kleuren.

 13. ze zijn beide echt zo mooi 😀

 14. Oeee ze zijn allebei echt super leuk!! de rode is echt kerstkerst! haha! me likeee!

 15. Ik vind deze lakjes zo mooi! Vooral die grijze, ideaal voor de feestdagen.

 16. Ik vind ze beide zoooo gaaf <3! Helemaal verliefd!

 17. Ik ben echt helemaal verliefd! En ik had niet verwacht dat ze zo goed zouden dekken!

 18. waauw wat een beauties!

 19. wauw…. deze is prachtig!

 20. Waarom heet het 2e lakje in de review diamond crush en in de titel diamond dust? wat is het nou precies?

  1. Lizzie zegt:

   Er staat bij allebei diamond dust….

 21. Prachtige lakjes!
  Ik ga zeker even kijken in de winkel.

 22. Mooi! Ik heb al zoiets maar dan van China Glaze.

 23. Marloes zegt:

  Wauw! Hoog hebben-gehalte!

 24. Wauw Ruby Crush is geweldig! Ook heel erg dekkend zo te zien, WANT IT!

 25. vooral het grijze lakje vind ik erg mooi!

 26. Robin zegt:

  Prachtig!
  Die eerste voor kerst, perfect!

 27. Merel zegt:

  Wauw, volgens mij zijn die precies hetzelfde als Love Marilyn (de rode) en Some like it haute (de grijze) van China Glaze!

 28. Wauw Diamond Crush vind ik onwijs mooi. Die gaat zeker mee naar huis.
  Liefs, Renate

 29. Ze zijn echt ge-wel-dig!

 30. Wauw mooie nagellakken! Love it!

 31. beide zijn ze echt prachtig! Wil ze hebben, nu haha

 32. spontaan zin in kerstmis 😀

 33. Vind ze allebei erg mooi ga ze miss wel kopen

 34. Prachtige lakjes 😀 x

 35. Ohh wauw wat een mooie lakjes! Die glitters!!
  Ze zijn erg feestelijk, leuk!

 36. Barbara zegt:

  Ik heb echt moeten smeken net bij de DA :).. ik zag dat ze net het aan het aanvullen waren…
  5 minuten moeten wachten todat de winkeldame klaar was met een andere klant helpen, maar ik heb ze beide gehaald…ben totaal verliefd geworden!! vind idd dat ze wel meer kleurtjes hadden kunnen maken…

  Top artikel! thanks

 37. renoeka zegt:

  Vind ze zooo mooi! Die grijze al helemaal. Jammer dat er maar 2 kleuren zijn

 38. Sabrina zegt:

  Wauw, ik vind ze allebei suuuper mooi. Krijg ze met suprise heb er al zin in. Inderdaad de rode is meer voor kerstavond en de grijze voor oudejaarsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.