Make-up Shoplogs

Shoplog 3 en 4 September 2010

Gisteren was Willemijn van LiveLifeGorgeous een dagje in Amsterdam en we hadden afgesproken om te meeten en een ochtendje te shoppen. We kenden elkaar alleen van onze sites en Twitter, dus dat was natuurlijk wel een beetje spannend. Het was echt ontzettend gezellig en we hebben de hele ochtend heerlijk gekletst over beauty en van alles en nog wat.

We hadden niet zoveel tijd, maar het is toch gelukt een aantal beauty-winkels in sneltreinvaart door te gaan. Na drankjes en taartjes bij Bagels & Beans begonnen wij bij The Body Shop en de grote DA in de Leidsestraat, maar vanaf de Heiligeweg kon het echte shopwerk beginnen. Als eerste kwamen we daar bij Make Up Store. Ik kocht daar alleen een Angled Eyeliner Brush. Die wilde ik al een tijdje hebben, maar hij was nergens in in de buurt verkrijgbaar. Na daar even lekker rondgeneusd en gekletst met het personeel te hebben stapten we twee deuren verder de MAC Pro Store binnen. Voor mij inmiddels bekend terrein, maar voor Willemijn nog niet! Willemijn en ik bedachten dat we nog wel een goede concealer konden gebruiken, dus werden we even onder handen genomen door een van de MAC MUA’s. Ik koos voor de Studio Finish Concealer en zij kocht de Select Moisturecover. Verder nam ik een nieuwe Studio Sculpt Foundation mee en een Fluidline in Blacktrack, omdat ze bijna op zijn. Willemijn besloot op het laatste moment toch nog de Viva Glam Cindi lipstick mee te nemen, maar heeft zich verder keurig ingehouden (in tegenstelling tot mijzelf).

Na de Pro Store zijn we snel even bij Kruidvat binnengewipt en aangezien daar op dit moment de 1+1-actie van GOSH bezig is. We waren beiden benieuwd naar de nieuwe Lip Primer, dus hebben we er allebei eentje meegenomen. Vervolgens zijn we door de Kalverstraat heen gelopen en kwamen we onderweg Lush tegen, waar we vrij lang rondgesnuffeld hebben. Ik had al tijden de nieuwe It Started With A Kiss (Lip Tint) op het oog, dus die heb ik eindelijk gekocht. Willemijn kocht een Solid Perfume en daarna zijn we richting Centraal gelopen. We zijn nog even snel door de Bijenkorf gewandeld, en toen stond op Centraal Station Willemijns vriend haar op te wachten en was onze shopsessie afgelopen. Kort maar krachtig en zeker voor herhaling vatbaar, want het was echt supergezellig!

Op Centraal ben ik nog even langs Mooi gegaan, want daar wordt het bio-merk UNE verkocht. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze producten, dus ik heb een Breezy Cheeks Blush en een Lip Toned Colour gekocht.  Ben benieuwd!

Dit was de buit van de shopdag:

Vandaag lag natuurlijk de nieuwe MAC Fabulous Felines-collectie in de winkel. Ze konden gisteren helaas niets apart leggen, dus ik stond vanochtend om 10 uur weer voor de deur. Gelukkig was het heel rustig en was alles op voorraad, dus ik kon lekker rondneuzen. Ik had natuurlijk al een wishlist gemaakt, en dat bleken uiteindelijk ook precies de producten te zijn die ik wilde hebben na alles getest te hebben. Ik heb drie Superslick Liquid Eye Liners gekocht in de kleuren Desires & Devices (donker mosgroen), Pure Show (goud) en Smokey Heir (paars). Na lang twijfelen heb ik ook nog de Burmese Beauty Quad gekocht, en daar ben ik zo blij mee! Ik wist zeker dat als ik ‘m niet zou nemen ik er veel spijt van zou krijgen. De rest van de collectie interesseerde mij niet zo, dus ik heb het bij deze producten gehouden.

Oef, ik ben voorlopig wel weer even uitgeshopt. Misschien dat ik nog een bestelling plaats bij Transdesign, maar dan is het echt even klaar. Ik heb van alles foto’s gemaakt en reviews staan uiteraard in de planning. Zijn er producten waar jullie extra benieuwd naar zijn?

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Mooie spulletjes! Zou graag swatches willen zien van het MAC palletje 😀

 2. Dat zijn leuke spulletjes!

 3. Karina zegt:

  Da's nog 'ns een geslaagde shopdag(en)! 😉 Ik ben ook wel benieuwd naar die Gosh Lip Primer, ga je er een review over schrijven?

 4. Goed geslaagd zou ik zeggen! Zeker de mac producten zien er prachtig uit 🙂

 5. oe wat een mooie spulletjes, ben benieuwd naar de swatches/reviews, vooral die van de oogschaduw!

 6. Leuke spulletjes!

 7. laura zegt:

  erg leuk!

  hoeveel kosten de blushes van UNE? en zijn ze fijn? 😀

 8. Leuke spulletjes heb gekocht!! En het klinkt als een hele geslaagde dag! 😀

 9. klinkt als gezellig en goed geslaagd! ben jaloers op je items 🙂

 10. Ha leuk om te lezen! 😀 En wat een lieve blush heb je nog gescoord!

 11. Leeuk! Gezellig dat je Willemijn hebt ontmoet, zag het al in haar YT filmpje! 😀 Je geshopte stuff is leuk 😛

  x Martine

 12. mauw. zegt:

  ik ben super benieuwd naar de Lip Toned Colour, de

  mac liners en het palletje. ^^

  hihi.x

 13. Mooie spulletjes! 😀

 14. Mooie spulletjes heb je aangeschaft!!

 15. Wauw leuke dingen hoor, vooral je liquid eye liners zijn mooi.

 16. Harstikke leuke producten, en wat super dat je een leuk dag hebt gehad met Willemijn. :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.