Nagellak

Swatch: Barry M – Dragon Fruit (Gelly)

Gellak is wat mij betreft één van de grootste trends van de afgelopen seizoenen. Sowieso is gelnagellak op zich al populair, maar nagellakken die een vergelijkbare finish hebben, maar niet onder een lamp uitgehard hoeven te worden zijn minstens zo gewild. Ik ben zelf vooral enthousiast over de Gelly-serie van Barry M. Die zijn zo mooi! Ik heb weer een paar nieuwe toevoegingen aan mijn collectie, waaronder Dragon Fruit, een vrolijke roze lak.

Barry M Dragon Fruit Gelly 3

Barry M Dragon Fruit Gelly 1

Het maffe aan de Gelly-lakjes is dat veel van de namen niet echt overeenkomen met de kleuren van de nagellakken. Zo is deze lak vernoemd naar drakenfruit, maar die vrucht is volgens mij toch echt een stuk donkerder en feller. Ach, dat maakt natuurlijk helemaal niks uit! Dragon Fruit is een mediumroze tint die vrij koel is. Ik had het leuk gevonden als hij nog iets warmer van kleur was geweest, dat vind ik altijd nog net wat mooier. Ik hoop dat Barry M ooit nog eens een iets warmere versie uitbrengt, dan zou ik helemaal happy zijn.

Barry M Dragon Fruit Gelly 4

Net als de andere lakken uit de serie heeft Dragon Fruit een ietwat dikke substantie, maar lakt hij wel erg prettig. Hij dekt netjes in twee laagjes en droogt vrij snel. Ook deze blijft keurig goed zitten, wat één van de vele redenen is dat ik zo dol op deze serie lakken ben. Dit is in elk geval een vrolijk fris kleurtje dat altijd goed is. Ik denk dat ik deze trouwens eens op mijn teennagels ga doen, daar is hij voor deze zomer perfect voor!

Barry M Dragon Fruit kost €5,35 en is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop  The Make Up Spot.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wauw wat een prachtig kleurtje!

 2. Ik ben dol op roze kleurtjes! Inderdaad erg leuk voor op je teennagels 😀 lekker vrolijk

 3. Leuk zeg!

 4. Prachtig kleurtje.
  Liefs xxxx

 5. Heel erg mooie kleur! 🙂

 6. Wauw! Het perfecte girly roze kleurtje.
  Liefs lonneke

 7. Ontzettend gave kleur! Wauw!

 8. Hij is gorgeous!

 9. Echt een perfect, roze lakje!

 10. Wat een super lief kleurtje, deze wil ik ook aanschaffen <3

 11. Wat een mooie kleur!

 12. Mooi kleurtje 😉

 13. Deze is erg mooi de kleur en de dekking.

 14. Wat een super schattig lakje!

 15. Sharona zegt:

  Ik heb deze ook en hij is prachtig. Sowieso de Gelly lijn van Barry M is geweldig.

 16. Alweer zo’n prachtig kleurtje! Barry M heeft echt de leukste lakjes!

 17. Echt een hele mooie kleur! Ik vind ze van BarryM bijna altijd wel een hele mooie finish en kleur hebben.

 18. Je swatches zien er altijd zo perfect uit! Super mooie kleur <3

 19. Wauw, mooi kleurtje!

 20. De gelly lakjes van Barry M hebben ook mijn hart gestolen, wat zijn die fijn! Lief kleurtje dit, ik houd wel van dat melkachtige roze. Perfecte nagels heb je ook! (:

 21. Vrolijk kleurtje! Ik wil ook zulke nagels 😉

 22. Ah wat een schattig kleurtje! x

 23. Leuk kleurtje!

 24. Wat een mooie kleur! Prachtig resultaat 🙂

 25. Super mooie kleur en glans.. ik moet dringend eens die gelly lakjes proberen!
  Eefje

  1. Die glans is inderdaad heel erg mooi! En dat hebben alle Gelly-lakjes, dus dat is extra leuk 😀

 26. Heerlijk kleurtje, zo vrolijk!

 27. mooie kleur!!

 28. Mooi kleurtje!

 29. Wat een leuk kleurtje! Perfect voor de zomer.

 30. wow wat een prachtig lakje! En het brengt ook zo mooi aan

  Liefs
  Karlien

 31. Oeh wat een mooi kleurtje zeg! Lekker zomers 🙂

 32. Wat een frisse en leuke kleur zeg! Ook lijkt hij best op een echte gellak!

 33. renoeka zegt:

  Wat een mooie roze tint. Ik heb al heel snel bij roze dat ze toch allemaal op elkaar lijken. Daarom koop ik ook bijna nooit roze lakjes want dan denk ik al gauw van “die heb ik toch al” maar deze is wel heel mooi. Die heb ik nog niet. Haha.

 34. Mooie kleur! Laat me denken aan yoghurt met fruit haha!

 35. Wat een fantastisch kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.