Nagellak

Swatch: Barry M – Duchess (Textured Glitter)

Jullie hebben de prachtige lakken Princess en Majesty al voorbij zien komen, maar ik heb nog één lak uit de Textured Glitter-serie van Barry M om aan jullie te laten zien. Hoewel de andere twee toch echt de toppers van deze serie zijn, is Barry M Duchess alsnog een interessante lak voor liefhebbers van glitters!

Duchess wordt op andere websites al een lila-achtige tint omschreven. Dat zie ik er zelf totaal niet in. Het is inderdaad zo dat hij koeler is dan bijvoorbeeld Majesty, maar ik zou ‘m nog eerder zilverkleurig noemen, al neigt hij wel iets naar taupe. Ik had niet verwacht dat ik deze veel zou dragen, maar hij is toch nog warm genoeg zodat ik ‘m mooi vind.

Ik heb het idee dat deze tint iets minder dekkend is dan de andere lakken die ik uit deze serie heb. Nog steeds lakt hij prettig en kun je prima met twee laagjes toekomen.

Dat waren alle Barry M Textured Glitters die ik heb, al is er nog een witte versie (Lady) en zwart/paars (Countess). Mijn favorieten blijven Princess en Majesty, maar eigenlijk zijn ze allemaal erg mooi. Stuk voor stuk aanraders!

Barry M Duchess kost €5,35 en is onder andere verkrijgbaar bij de Miss Lipgloss webshop en de winkels van River Island.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Ik heb juist de andere twee versies die je niet hebt, en vind ze prachtig! Countess is een dupe van OPI Stay the night, die ik ook heb, maar dan met gouden glitters erbij! Maar deze is trouwens ook mooi!

 2. Wat een prachtig lakje weer! x

 3. Prachtige lak!

 4. Prachtige lak!

 5. Oh wauw wat een prachtig glitter lakje

 6. Oh wauw. Prachtig! Deze wil ik wel voor kerst.

 7. heel mooi lakje!

 8. Prachtige kleur!

 9. Oehh mooie glitters! Ik vind het ook meer een zilverachtige kleur inderdaad 🙂

 10. Ik vind hem echt prachtig!

 11. Wat een super prachtige laK! woow!

 12. Wat een lief en schattig lakje!

 13. Wauw ook een prachtige lak! Xoxo

 14. Wauw, erg feestelijk!
  Eefje

 15. wauw ik vind hem zo mooi! zeker voor kerst!

 16. Ben fan van al deze textured lakken!! Super mooi!

 17. Wauw wat een te gek lakje, heel mooi en ideaal voor de feestdagen! Love it!

 18. Very pretty! 🙂

 19. Princess en Majesty vond ik ook mooier!

 20. Wauw, wat is ie mooi!

 21. ook deze ziet er weer prachtig uit zeg!

 22. Prachtig lakje zeg! 🙂

 23. Hij is echt heel erg mooi!

 24. Ooh wauw! Echt perfect voor de feestdagen!

 25. danique zegt:

  Ik heb ze bij asos besteld daar zijn de verzendkosten gratis!

 26. Oh wauw, zo mooi!

 27. Dit is weer echt zo’n prachtig lakje.. WAUW <3

 28. wauw wat een mooi lakje…. ♥_♥

 29. Hele mooi lak! Lekker sparkley!

 30. Esther zegt:

  aaaaaa ik heb net de roze en bruine besteld!! Deze is ook prachtig

 31. wat een mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.