Nagellak

Swatch: Barry M Instant Nail Effects – Pink Fizz

Het zou kunnen dat veel van jullie inmiddels crackle-moe zijn, maar ik ben nog steeds groot fan! Veel nagellak-merken zijn het met mij eens, want ook de komende maanden staan er een aantal interessante crackle-collecties op de planning. Ik kijk vooral ontzettend uit naar de nieuwe China Glaze-crackles, aangezien er een gouden tussen zit! Een andere favoriete nagellak-kleur van mij is roze en ook deze kleur is in een crackle-versie uitgebracht. Eerder schreef ik over de zwarte Barry M Instant Nail Effects en inmiddels is deze lijn uitgebreid met een paar vrolijke kleurtjes, waaronder Pink Fizz!


Op deze foto heb ik een laagje Pink Fizz aangebracht over Essence Right, Girl. Dit is één van mijn nieuwe favoriete combinaties! Roze en rood gaan erg goed samen en het contrast tussen het glanzende glitterlakje en de matte crackle is erg leuk. Crackles zijn eigenlijk allemaal mat, maar een glanzende topcoat kan ook erg zijn, dus dat probeerde ik natuurlijk ook nog eventjes uit:

Net als bij alle andere crackles geldt ook bij dit lakje dat je basis-lak eerst goed droog moet zijn voordat je de crackle-laag aanbrengt. Hoe dikker je de crackle-lak aanbrengt, hoe groter de stukken crackle zullen zijn. Voor kleine stukjes crackle kan je hem beter iets dunner aanbrengen.

Tja, ik blijf voorlopig nog wel eventjes crackle-fan! Zeker nu er steeds meer verschillende kleuren verkrijgbaar zijn kan je eindeloos variëren en combineren. Pink Fizz is een leuke toevoeging aan mijn stash en een fijn alternatief voor meiden die de roze Pupa-set niet konden bemachtigen. Helaas is Barry M in de Nederlandse winkels vrij moeilijk verkrijgbaar (ik kocht ‘m bij The Darling, een superleuk winkeltje in de Runstraat in Amsterdam), maar gelukkig wel te koop bij de webshop Alice & Jo’s Havesentials. Afhankelijk van waar je hem koopt betaal je voor deze lak ongeveer €5,10.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. pretty 😀 omg me wants!

 2. Wat een gezellige crackle, zou een mooie toevoeging zijn aan mijn 2 OPI crackles… ♥

 3. Benteliv zegt:

  Wauw, echt prachtig!
  Zonder glanzende topcoat vind ik m het mooist.

 4. mooi lakje!
  ik ben al een tijd opzoek naar een goede crack lak….misschien ga ik die van opi halen 😉
  x

 5. Ik ben geen fan van crackle lakjes, maar de kleuren samen vind ik erg leuk! 😀

 6. Nee, crackle is niet mijn ding…

 7. Heel leuk roze!

 8. Emma zegt:

  Leuke combinatie!
  Ik vind ’t zonder topcoat ook mooier dan met.

 9. Leuk effect! Zelf hou ik niet zo van crackle polish..

 10. Echt een hele leuke combi dat rood met roze!!

 11. Heeeel leukk die roze crackle lak! 😀

 12. Van de zwarte en de witte cracklelakjes ben ik niet echt fan, maar dit vind ik dan weer wel erg leuk!

 13. Wat mooi, hij crackled echt prachtig en de kleur is ook niet verkeerd. ik ben helemaal fan, vooral in combinatie met de rode kleur eronder valt hij lekker op!

 14. Wow, die is echt supergaaf! Lijkt me ook mooi over glitterend groen! 🙂

 15. Dat kleurtje maakt het zo leuk!
  Wit en zwart is nu zo ‘standaard’ en zo’n kleurtje is echt weer wat extras.
  Al vind ik wit en zwart nog steeds heel erg leuk natuurlijk!

 16. Geweldig een roze crackle lak!

 17. Zo mooooi! Me want (a)

 18. Renske zegt:

  Het blijft toch niet echt mijn ding, Crackle nagellak. De kleuren vind ik wel erg mooi samen en bij een nailaddict als jij, kan zoiets natuurlijk niet in je collectie ontbreken:)

 19. Ik vind het echt heel mooi, ik dacht eigenlijk dat barry M veel duurder was, maar het valt best mee, het is nog goedkoper dan een Gosh lakje.

 20. Elien zegt:

  ik wil ook een crackle!!

 21. Deze geeft echt een grappig effect, leuk!

 22. Crackle lakjes zijn niet echt mijn ding. Het ziet er best schattig uit, alleen het past denk ik niet zo goed bij mij.

  xxx

  1. Dat heb ik dus ook 😛
   Het is wel leuk, maar als ik het zelf op zou doen zou ik het gevoel hebben dat het er onverzorgd uit ziet.

 23. aah die combi is leuk! lekker snoepig :D!

 24. Echt de perfecte combinatie voor Valentijnsdag ^^ Ik vind crackle erg leuk!

 25. Tessa zegt:

  Dit zou zo leuk staan over een geel lakje. <3

 26. Ik heb ook een mooie lichtroze crackle, die had ik toen gekocht in Parijs. Ik ben nog niet crackle moe hoor!

 27. Ik ben wel een beetje crackle-moe, maar eigenlijk was ik dat direct al.. 😉 Deze combi vind ik ook niet heel mooi, maar als je een topcoat gebruikt over de crackle, vind ik het wel al mooier! 🙂

 28. Desirée zegt:

  Ik heb deze ook, erg tof 🙂

  En heb vanmiddag een gouden crackle gekocht bij claire’s 😀

  Zit m nu uit te proberen over rood, wel een beetje kerst-achtig haha, maarja :p

  1. Hebben ze gouden crackle-lakjes bij Claire's???? Die moet ik hebben!!

 29. Staat leuk, mooie crackle, maar ik zou persoonlijk voor een andere ondergrond kiezen.

 30. Zou dit niet mooi zijn over een heel zachtgeel lakje? Zoals die van Essence?
  Ik weet de naam niet precies maarja 😉

 31. Anna zegt:

  Haha, toen ik de foto’s zag, dacht ik gelijk aan geel.. ben blijkbaar niet de enige.. colorblocking!

 32. Supergaaf, die gekleurde crackle. <3 Ben alleen niet zo'n fan van de rood-roze combi..

 33. IEUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.