Nagellak

Swatch: Barry M – Starlet (#31daysofsparkle)

Barry M is zonder twijfel één van mijn favoriete nagellakmerken. Er zitten geweldige kleuren tussen, wat spannende glitters en ze weten me telkens weer opnieuw te verrassen. Toen ik een paar weken geleden in Londen was moest ik me inhouden om niet het hele schap leeg te kopen en beperkte ik me onder andere tot een nieuwe glitterlak die ik nog niet eerder van Barry M had gezien. De kleur Starlet komt uit de Glitterati-serie en hij is echt geweldig. Ik ga hem laten zien!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Barry M Starlet - 1

Barry M Starlet - 2Starlet is een transparante lak die vooral bedoeld is om over een andere kleur te dragen. Ik had toen toevallig ook Barry M Grapefruit gekocht en die bleek perfect als basis bij deze lak te passen! Als je naar de nagellak bij de onderkant van m’n nagels kijkt, kun je zien hoe die basiskleur is (vooral bij m’n pink is het goed zichtbaar). De glitters zijn dus puur afkomstig van Starlet! Het is een bijzondere combinatie van gouden glitters, fijne zilveren glitters en nog fijnere roze glitters. Prachtig over zo’n felle roze lak, maar waarschijnlijk ook erg mooi over lichtroze en rood.

Barry M Starlet - 3Op deze foto’s heb ik één laagje van Barry M Starlet gebruikt. Ik gebruik hem enkel als topcoat, maar als je hem op zichzelf zou willen gebruiken heb je denk ik minimaal drie lagen en ik betwijfel of het heel mooi zal zijn. De houdbaarheid viel me overigens wel wat tegen. Ik heb hem een paar dagen gedragen en vond dat hij behoorlijk snel ging slijten langs de randjes. Dat kan met de basiskleur te maken hebben (al komt die uit de Gelly-serie, die blijven meestal erg goed zitten), maar ik heb het idee dat het toch door Starlet veroorzaakt wordt. Dat is dan weer een beetje jammer, maar gelukkig kun je hem wel heel makkelijk verwijderen doordat de glitters zo fijn zijn. Het effect is in elk geval prachtig!

Verkrijgbaarheid
Barry M Starlet kost ongeveer €5,00. Ik kocht hem zelf in Londen bij Superdrug, maar hij is in Nederland verkrijgbaar bij River Island en de webshop The Make Up Spot.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. WAUW! moooooooie kleur! XOXO, daphny

 2. Wat een mooierd!

 3. Leuk kleurtje, niet super opvallend op de roze kleur maar daarom juist wel apart! Barry M lijkt me een fijn merk 🙂 x

 4. Leuk, super girly!

 5. Echt een prachtige lak. Die glitters zijn zo super pretty!

 6. Wat een toffe combinatie! Het is net alsof het één lakje is.

 7. Ook dit is weer een mooi lakje!

 8. Wat een prachtig lakje!

 9. Wat een lieve, sprankelende en frisse kleur!

  1. Wat jammer dat hij zo snel slijt, maar hij ziet er wel prachtig uit.

 10. Wat een heerlijke vrolijke kleur!

 11. Wat een mooie combinatie!

 12. Prachtige combinatie!
  Ik heb nu bijna hetzelfde op mijn nagels 😉

 13. Super pretty! ♡

 14. Wat een práchtig lakje zeg, wauw! Mooie sparkle!

 15. Wauw de combinatie roze met die glitters, is zo prachtig!

 16. Prachtig, ik hou van glitterlakjes!! <3

 17. Alweer een heel tof lakje! Keep ‘em coming!

 18. Wat een prachtig lakje! Ik vind ‘m heel prinsesserig 🙂 Ik heb zelf maar één Barry M lakje in mijn bezit, maar ik moet zeggen dat ik ‘m wel erg fijn vind 🙂

 19. Erg mooi lakje! Ideaal voor de feestdagen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.